ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Το πρώτο δεκαήμερο θέλει να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις και τις αναζητήσεις του. Όμως ανατροπές σε σχέδια και στόχους θα έχετε στις 26/1. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς στις 28/1, σχετίζεται με τις επιδιώξει σας να βρείτε τα “πατήματα” στον τρόπο που πρέπει να εκφράσετε την δική σας φιλοσοφία. Ασχοληθείτε με σπουδές και βρείτε τρόπους έκφρασης σε σχέση με το περιβάλλον σας (φίλους, συγγενείς, γείτονες κτλ). Βρίσκετε, στο τέλος της εβδομάδας, την αισιοδοξία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας (σπουδές, ταξίδια, σχέδια για το μέλλον).

Το δεύτερο δεκαήμερο βλέπει τα υπέρ και τα κατά στην σχέση του με το άμεσο περιβάλλον. Αρχίζει μία περίοδος που θα αισθάνεστε εσωτερική ένταση. Δεν είναι απίθανο βέβαια να έχετε κρυφούς ανταγωνιστές.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του πιο άνετα. Ο Ερμής, στις αρχές της εβδομάδας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Στις 28/1 κάποιο οικονομικό θέμα που έχει σχέση με κληρονομικά, δάνεια και ασφάλειες, θα επιλυθεί μετά από δυσκολίες.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2