ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Αυτό που θα σας χαρακτηρίζει είναι η εσωστρέφεια. Οι λόγοι είναι πολλοί: Πρώτον, συναισθηματικά δεν μπορείτε να εκφραστείτε για διάφορους λόγους κι ίσως να έχετε ξαφνικές απογοητεύσεις. Δεύτερον ότι συμφωνία κάνετε δεν θα μπορεί να κοινοποιηθεί. Τρίτον, δεν αποκλείεται να κάνετε απλώς σκέψεις που σας προκαλούν εσωτερική ένταση. Σίγουρα έχετε σχέδια για το μέλλον, μόνο που αυτή την περίοδο “θα μείνουν στα χαρτιά”. Μια μυστική συναισθηματική σχέση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου μπορεί να κάνετε μία κρυφή συναισθηματική σχέση, που θα σας αναστατώσει. Σίγουρα σκέφτεστε διάφορα πράγματα, χωρίς να μπορείτε προς στιγμήν να βρείτε διέξοδο, οπότε όλο αυτό θα σας προκαλεί νεύρα κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την κακή ψυχολογική διάθεση. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες αλλά και τα αισθήματα σας, σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, σπουδές ή νομικά θέματα μπορεί να καθυστερήσουν. Μυστικές ερωτικές συναντήσεις ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες στο τέλος της εβδομάδας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Μέχρι τις 22/4, που ο  Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας, θα έχετε πολύ ενέργεια και δυναμικότητα. Ο Δίας είναι σε πολύ καλή θέση για εσάς, πρέπει να εκμεταλλευτείτε ότι έχει σχέση με σπουδές είναι μία τυχερή περίοδος, όπως κι ότι άφορά το εξωτερικό και τα νομικά θέματα. Ο Δίας σας δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας που βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας, να γνωρίσετε καινούργια πράγματα, να φιλοσοφήσετε τη ζωή. Πάντα με προσοχή σε οικονομικά θέματα και καριέρας αφού ίσως δεν μπορείτε να τα δείτε καθαρά κάποια πράγματα.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2