ΖΩΔΙΑΔίδυμοι

Δίδυμοι: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Επιπόλαιοι, ανεξάρτητοι και άστατοι οι Δίδυμοι ξεφεύγουν μέσα από το χέρια σου.

21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Ο ανάδρομος Ερμής θα σας επηρεάζει στον τομέα των οικονομικών. Στην αρχή της εβδομάδας θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε κάποιες από τις σκέψεις και τις ιδέες σας, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να τις κάνετε πράξη. Έχετε θέληση να πάρετε πρωτοβουλίες σε οικονομικά θέματα αλλά υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Υπάρχει όμως τα και η Αφροδίτη που κατά τα άλλα σας κάνει αγαπητούς και γιατί όχι ποθητούς στους άλλους. Επωφεληθείτε στον συναισθηματικό τομέα να διορθώσετε ή να μειώσετε τις απώλειες από την ανάδρομή της στις προηγούμενες μέρες.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 1/6 έχετε έξυπνες ιδέες για οικονομικά θέματα, αλλά δύσκολο να εφαρμοστούν αυτή την περίοδο. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί αν χρειαστεί να κάνετε κάποια οικονομική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε την θετική έκβαση. Η έκλειψη στις 5/7 είναι απαγορευτική σε κάθε είδους επένδυση. Ο Ουρανός προδιαθέτει ανατροπές σε υποχρεώσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα που αφορούν τρίτους ή σε κληρονομικά θέματα.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Στις αρχές της εβδομάδας η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον τομέα των οικονομικών, είναι ενδεικτικό ότι τα ανοίγματα σε επενδύσεις, δάνεια, ασφάλειες κτλ. θα αλλάξουν τα δεδομένα σε βάθος χρόνου, ακόμα και σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σας. Σε γενικές γραμμές πολλά από τα σχέδιά σας αναθεωρούνται. Μπορεί επίσης να ακολουθήσετε την πνευματική και μεταφυσική προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2