ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Ο πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι (μεταγλωττισμένη)Captain Sabertooth and The Magic Diamond (dubbed)


Συγγραφέας/είς:
Τεριέ Φορμόε, Κάρστεν Φούλου
Σκηνοθεσία:
Ράσμους Α. Σίβερτσεν, Μάριτ Μουμ Ωνε
Πρωταγωνιστούν:
Φώτης Πετρίδης, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Ματαράγκας, Χρήστος Θάνος, Αργύρης Παυλίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γιάννης Τσούτσιας, Μελίνα Κατσακούλη, Υρώ Λούπη, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης
Διάρκεια:
81
Στις αίθουσες από:
09/07/2020
Είδος:
Κινούμενα σχέδια, Οικογενειακή
Περιγραφή:

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι.

Που παίζεται τώρα
ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός - 2104960955

Αίθουσα 1

Σαβ - 16:30, 18:00

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2