ΤΕΧΝΕΣΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

...για πάντα...for ever


Συγγραφέας/είς:
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κάγκαν Ίρμακ
Σκηνοθεσία:
Γιάννης Παπαδάκος
Πρωταγωνιστούν:
Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ολγα Δαμάνη, Κατερίνα Γερονικόλου, Βασιλική Ανδρίτσου, Χάρης Μαυρούδης, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πένυ Αγοραστού, Ευγενία Σαμαρά, Ευαγγελία Μούρμουρη, Σπύρος Κυριάκος, Στέργιος Αντουλας, Ηρώ Λούπη, Σάκης Ντάντουλας
Διάρκεια:
111
Στις αίθουσες από:
01/01/2020
Είδος:
Δράμα
Περιγραφή:

O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Που παίζεται τώρα
 
Η ταινία δεν προβάλλεται αυτή την εβδομάδα
 

"Κάθε πρόοδος στον πολιτισμό έχει αποκηρυχθεί σαν αφύσικη όταν ήταν νέα."

Μπέρτραντ Ράσελ, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
    1936 - Έρχεται στον κόσμο, στα Ανώγεια της Κρήτης, ο Νίκος Ξυλούρης, μία από τις μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής μουσικής και ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της κρητικής μουσικής παράδοσης.
    1972 - Πεθαίνει στην Κωνσταντινούπολη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2