ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουνίου 2020

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Στις αρχές του μήνα ο Ερμής ευνοεί την ασχολία με πράγματα που σας ευχαριστούν, αλλά και να έχετε συναισθηματικές συζητήσεις και συναντήσεις. Η Αφροδίτη επαναφέρει καταστάσεις στην οικογένεια που σας γεμίζουν αναμνήσεις, όμως και οικεία πρόσωπα μπορεί να επιστρέψουν. Θέματα που αφορούν ακίνητα θα σας απασχολήσουν αλλά δεν θα λυθούν άμεσα, μια αγοροπωλησία θα αναβληθεί ή πρέπει προς στιγμής να επανεξεταστεί. Μετά τις 24/6 όλα θα τακτοποιηθούν πιο άνετα. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας. Η έκλειψη στις 21/6 δεν είναι αρνητική για εσάς και επηρεάζει περισσότερο αυτούς  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου και αφορά το ερωτικό αλλά και το δημιουργικό κομμάτι της ζωή σας. Κάτι μπορεί να αφήσετε πίσω για να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς σε κάτι καλύτερο.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Ο Ερμής μετά τις 7/6 θα είναι σε έναν πολύ καλό τομέα για εσάς που αφορά την ευχάριστη επικοινωνία π.χ. φλερτ. Κάνετε δημιουργικά σχέδια, όπως και η ενασχόλησή σας με τα παιδιά θα σας δώσει χαρά. Ο Άρης μέχρι τις 11/6 σας αναδεικνύει σε υπέρμετρα ανταγωνιστικούς  στις διεκδικήσεις, όμως σας κάνει και πιο ενεργητικούς και θαρραλέους. Στις 2/6 μπορεί να υπάρχουν κόντρες με άτομα της οικογένεια. Μέτα τις 18/6 μπορεί  να έχετε επιστροφές αγαπημένων ανθρώπων, όμως θα υπάρχουν και μικρές καθυστερήσεις σε ταξιδάκια αναψυχής που μπορεί να προγραμματίζετε. Αν επιχειρείτε διακόσμηση ή ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις ή αστοχίες. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψουν κάτι που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το ενδιαφέρον σας στα μέσα του μήνα είναι στραμμένο σε οικογένεια και ακίνητα. Η έκλειψη στις 5/6 σας προκαλεί συναισθηματική πίεση που οφείλεται  στις αντιρρήσεις της οικογένειας  σχετικά  με τους δικούς σας σκοπούς και στόχους. Θέματα που αφορούν την καριέρα  ή άτομα που έχουν κύρος και εξουσία πρέπει να επανεξεταστούν.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Οι αρχές του μήνα σας δίνουν την δυνατότητα να αναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Μετά τις 11/6 ο Άρης σας προσδίδει  μαχητικότητα  και ανταγωνιστικότητα σε ότι διεκδικείτε, προσοχή στις εντάσεις με την οικογένεια. Μερικές φορές αφήνετε την φαντασία να σας παρασύρει σε απότομους τρόπους δράσης. Προσέχετε τις εξάρσεις και προστατεύστε την υγεία σας. Επίσης καλό θα είναι όλες οι ενέργειες σας να διέπονται από το «γράμμα του νόμου». Δυναμικές ενέργειες που κάνετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα έχουν σαν αποτέλεσμα ριζικές αλλαγές σε ομάδες ή παρέες που συμμετέχετε, πιθανόν να υπάρχουν ξεκαθαρίσματα, που θα σας ωφελήσουν.

"Το σινεμά είναι μια τέχνη όπου κάνεις ωραία πράγματα σε ωραίες γυναίκες."

Φρανσουά Τρυφφώ, 1932-1984, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1916 - Διεξάγεται η Ναυμαχία της Γιουτλάνδης, η μεγαλύτερη ναυμαχία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας
    1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2