ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Συγγενείς και φίλοι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα είστε πιο κοινωνικοί και οι μικρές μετακινήσεις για τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων όπως σπουδών, διαφορών χαρτιών, συζητήσεων για συμφωνίες θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Αυτή η περίοδος είναι πιο ανάλαφρη κι αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα έχουν νέα ή διεκπεραίωση κάποιων εκκρεμοτήτων που δεν περίμεναν. Ο Άρης βοηθά να διεκδικήσετε τη χαρά και τον έρωτα στην ζωή σας μετά τις 23/4. Προσοχή στις εντάσεις με τα παιδιά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο τα μηνύματα θα είναι θετικά και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Ξαφνικές συναντήσεις και μετακινήσεις.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει εκπλήξεις ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από το περιβάλλον σας. Ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα κι επικοινωνία που θα ταράξουν τα “λιμνάζοντα ύδατα”, θα σας ενθουσιάσουν. Βέβαια κι ένας εκνευρισμός ή ανησυχία θα πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Έξυπνες ιδέες και ατάκες θα διανθίζουν τον λόγο σας. Στο τέλος της εβδομάδας η ψυχολογία σας θα “βαρύνει”,  θα βάλει φρένο στην έκφραση των συναισθημάτων και η λεκτική επανάσταση που κάνατε θα περιοριστεί. Ίσως να στερηθείτε και την επικοινωνία με άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε τον τελευταίο λόγο, γιατί τα μηνύματα που παίρνετε από αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ευχάριστα νέα και εύνοια σε σπουδές και εμπόριο.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Ο Ποσειδώνας στο δεκαήμερο θολώνει την κρίση σας. Ο Δίας όμως βοηθά να βρίσκετε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που σας απασχολούν. Το μυστικό είναι να βοηθάτε και τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μέσα από μοναχικές διαδρομές ανακαλύπτετε τον εαυτό σας. Μετά τις 23/4 φεύγει η ένταση που είχε δημιουργηθεί στην οικογένεια. Ουδέτερη εβδομάδα.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2