ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πρώτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο στους στόχους του. Μην αφήνετε πίσω την καριέρα σας, γίνετε πιο ενεργητικοί και θα σας βγει σε καλό. Η Αφροδίτη βοηθά να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από το κοντινό σας περιβάλλον κι εκεί μπορεί να προκύψουν εντάσεις. Βέβαια από την άλλη, μπορεί να κάνετε μία γνωριμία που θα είναι διαφορετική από τις άλλες.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μία ουδέτερη εβδομάδα με ηρεμία, που τόσο έχετε ανάγκη. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου συζητάτε και βρίσκετε ενδιαφέροντα που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο αισιόδοξα. Έχετε την τάση να αποκτήσετε γνώσεις, τις οποίες φιλτράρετε με την δική σας προσωπική άποψη.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο κάνετε μία εκ’ βαθέων ανάλυση στις μέχρι τώρα συναναστροφές σας, απορρίπτετε και από την άλλη δέχεστε και αξιοποιείτε αυτές που σας προσφέρουν γνώσεις και αισιοδοξία. Είναι μία πολύ καλή περίοδος, που οι επικοινωνία με τις παρέες, επιμορφωτικούς συλλόγους και ομοϊδεάτες σας δίνουν χαρά. Ειδήσεις ευχάριστες στο τέλος της εβδομάδας. Νέες προοπτικές για σπουδές.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2