ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται ότι είναι κλεισμένο στον εαυτό του. Κάνετε σχέδια που δεν αποκαλύπτετε. Νομίζει κανείς ότι μόνοι σας έχετε βάλει ένα τείχος γύρω σας. Στις 26/1 μπορεί να υπάρχουν ξαφνικά ξεσπάσματα αλλά και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι η επικοινωνία αλλά και οι μετακινήσεις. Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της καθημερινότητας αλλά και της υγείας. Αρχίστε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής. Αυτή η ρευστή κατάσταση που επικρατεί γύρω σας (στην εργασία ίσως) είναι κουραστική ψυχολογικά και σωματικά. Στο τέλος της εβδομάδας προσφέρετε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, αλλά και τον εαυτό σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο γενικά θα αρχίσει να βιάζετε σε κάθε ενέργεια, είτε πρόκειται να μιλήσει, είτε να μετακινηθεί, είτε να κάνει μία συμφωνία. Πρέπει να είστε έτοιμοι αυτή την εβδομάδα να αντικρούσετε την “επιθετικότητα” από το περιβάλλον σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και τον επιθετικό λόγο. Όμως θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα ασχοληθείτε με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα απαιτεί πολύ από την ενέργειά σας.

Το τρίτο δεκαήμερο αυτό που πρέπει να προσέξει είναι οι λανθασμένες πληροφορίες που μπορεί να πάρει, επίσης οι συκοφαντίες είναι άλλο ένα ενδεχόμενο. Κρυφές συζητήσεις αλλά και κουτσομπολιά καλό θα είναι να αποφεύγονται, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη η επικοινωνία. Είστε συμπαθείς στις ομάδες που συμμετέχετε και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και ερωτικά για εσάς. Το πάθος σε μία τέτοια σχέση (κατάσταση) μπορεί να είναι μεγάλο, τέτοιο που μπορεί να αναδιοργανώσει όλη την ομάδα π.χ σύλλογο, κόμμα, εταιρεία κτλ. Μέσα από μία συλλογική δράση θα αλλάξουν κάποια δεδομένα προς όφελός σας.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2