ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Η Αφροδίτη δείχνει ότι είστε αγαπητοί από το περιβάλλον, αρχίζουν και γίνονται καλύτερες οι σχέσεις σας με συγγενείς αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κτλ. Ο Ερμής, αν και ανάδρομος από την αρχή σχεδόν της εβδομάδας, δεν είναι αρνητικός για εσάς. Αγαπημένα πρόσωπα επιστρέφουν και ενασχόληση με παλιά δημιουργικά σχέδια και χόμπι σας δίνουν χαρά. Το «αγκάθι» είναι τα οικονομικά που πρέπει να αγωνιστείτε για να εισπράξετε και να σταματήσετε να ξοδεύετε, περισσότερο από παρόρμηση.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Η έκλειψη της Σελήνης για εσάς έχει άμεση σχέση με τις κοινές δράσεις και τις παρέες, ομάδες, εταιρίες κτλ. που συμμετέχετε. Κάποιες από αυτές θα σας απογοητεύσουν και θα αναγκαστείτε να κάνετε τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα. Επίσης ιδεολογικά στάτους μπορεί πια να μην εξυπηρετούν την σημερινή κατάσταση ζωής και πρέπει να ασπαστείτε κάτι καινούργιο που να σας εκφράζει. Ο Ουρανός θα αλλάξει σε βάθος χρόνου το περιβάλλον και τον τρόπο που θα επικοινωνείτε, κάτι που δεν είναι αρνητικό, άλλωστε χρειάζεστε μια ανανέωση.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Έχετε καταλάβει από καιρό, αλλά ακόμα ψάχνετε σε βάθος, ποιες από τις παρέες δεν σας κάνουν καλό και ποιες σας κάνουν και χάνετε τον εαυτό σας. Με τον Ποσειδώνα στο δεκαήμερό σας, πολλές φορές δυσκολεύεστε να δείτε την πραγματικότητα, ειδικά όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Βρείτε την χρυσή τομή και χωρίς μεγάλα «δράματα» φύγετε από καταστάσεις, ιδέες, ομάδες που σας κρατάνε πίσω.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2