ΖΩΔΙΑΙχθείς

Ιχθείς: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Ρομαντικοί, συμπονετικοί κι ονειροπόλοι είναι οι Ιχθείς, αλλά άκρως αποτελεσματικοί όταν χρειάζεται.

20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Όσο ρομαντικά και να σκέφτεστε, όσο και καλοπροαίρετοι και αν είστε, θα σας επιστήσω την προσοχή ότι αυτή την περίοδο θα έχετε πολλά πισώπλατα «χτυπήματα». Οι κρυφοί ανταγωνιστές και η αίσθηση περιορισμού σας κουράζουν. Πολύ πιθανόν να αισθάνεστε μόνοι και αυτό σας κάνει απαισιόδοξους. Όμως δεν είστε μόνοι, η οικογένειά σας και οι δικοί σας άνθρωποι θα καλμάρουν λίγο την κακή διάθεση και θα σας στηρίξουν εμπράκτως ακόμα και οικονομικά.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στα οικονομικά, φυσικά σας ενδιαφέρει η υλική σιγουριά. Ίσως να έχετε σημαντικές οικονομικές δράσεις ή συναλλαγές. Ο Ερμής σας κάνει να μιλάτε ακατάπαυστα και να λέτε λόγια παρηγοριάς. Έχετε έντονη περιέργεια και ρομαντισμό. Πνευματική έκφραση και φαντασία.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε μια και καλή, με ποιες από τις παρέες, συλλόγους, κόμματα, ομάδες κτλ. θα συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί. Μεγάλη εύνοια μέσα από ομάδες, ακόμα και αν λειτουργείτε κάτω από ψυχολογική πίεση. Αναγεννιέστε μέσα από δύσκολές καταστάσεις, «μεταφυσικές» θα τις έλεγα, και μέσα από ιδεολογία και βαθιά γνώση καταφέρνετε να κάνετε «θαύματα» μαζί με άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν θα γίνει σε μία μέρα αλλά μέσα στον μήνα θα δείτε πως μια ομάδα μπορεί να σας μεταλλάξει σε κάτι άλλο.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY