Υδροχόος: Σχέσεις

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.
Προβλέψεις:
Ζώδια Υδροχόος: Σχέσεις

Η ερωτική ζωή του Υδροχόου:

Τα ερωτικά δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή του Υδροχόου, ο οποίος θα βάλει συχνά τους φίλους του και τις ιδεαλιστικές του ανησυχίες και ασχολίες πάνω από τον/την σύντροφό του. Συχνά φαίνεται ψυχρός και υπερόπτης, ενώ δύσκολα θα ασχοληθεί με ανθρώπους που δεν του έχουν φανεί ελκυστικοί εξαρχής. Όταν, όμως, ερωτευτεί, ασκεί στο αντικείμενο του πόθου του μία έλξη σχεδόν υπνωτιστική. Απογοητεύεται συχνά ερωτικά, κυρίως γιατί τα στάνταρ που έχει για τον/την σύντροφό του είναι υπερβολικά υψηλά, γεγονός που τον κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι σχέσεις του, παρ' όλα αυτά, είναι κατά βάση μακροχρόνιες, κυρίως γιατί πιστεύει στους ανθρώπους που έχει επιλέξει κι αρνείται να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι έκανε λάθος. Δεν αποζητά ιδιαίτερα το περιστασιακό σεξ όταν δεν έχει σχέση, καθώς η έλλειψη συναισθηματικής σύνδεσης και επικοινωνίας τον εμποδίζει να το απολαύσει αρκετά.

Ο άνδρας Υδροχόος στο σεξ:

Για τον Υδροχόο, το σεξ είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Είναι, ίσως, ο μόνος άνδρας του ζωδιακού που αντιλαμβάνεται συχνότερα το σεξ πνευματιστικά, και σπανιότερα σαρκικά. Ακριβώς γι' αυτό, ελκύεται από ανατολίτικες πρακτικές όπως το ταντρικό σεξ. Επειδή του αρέσει να ανακαλύπτει, θα δοκιμάσει ερωτικά βοηθήματα, κυρίως από περιέργεια. Είναι ανοιχτόμυαλος στο σεξ, αλλά όχι ιδιαίτερα δοτικός, καθώς θέλει ο/η σύντροφός του να είναι «αυτοδύναμος», να διεκδικεί και να παίρνει μόνος του αυτά που θέλει.

Η γυναίκα Υδροχόος στο σεξ:

Μέχρι να βρει τον τέλειο για εκείνη και τα ιδιαίτερα υψηλά της στάνταρ ερωτικό παρτενέρ, η γυναίκα Υδροχόος φαίνεται ψυχρή και αδιάφορη απέναντι στο σεξ. Όταν, όμως, τον βρει, θα απελευθερώσει πάθος που κανένα ζώδιο δεν συναγωνίζεται. Ανοιχτόμυαλη και με διάθεση για πειραματισμούς, δε θα διστάσει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα. Πολύ σπάνια, όμως, θα είναι ιδιαίτερα τρυφερή και εκδηλωτική συναισθηματικά, καθώς στο μυαλό της το σεξ και η αγάπη είναι διαχωρισμένα.

Ο Υδροχόος στη σχέση:

Θα ήταν ψέμα να πούμε ότι ο Υδροχόος είναι από τα εύκολα ζώδια στις σχέσεις του. Θα βάλει συχνά τις ανάγκες των φίλων του πάνω από τις δικές του και αυτές του/της συντρόφου του, θα θέλει διαρκώς να κάνει το δικό του, το οποίο «δικό του» θα είναι πολλές φορές ένα εκκεντρικό καπρίτσιο, και θα φύγει τρέχοντας αν αισθανθεί ότι προσπαθούν να τον περιορίσουν. Είναι, όμως, φανατικά ειλικρινής, πιστός και σταθερός αν βρει σε μια σχέση τα πράγματα που ζητά, μεθυστικά γοητευτικός, φίλος πάνω απ' όλα με τον/την σύντροφό του και εξαιρετικά ενδιαφέρον άνθρωπος στις συζητήσεις και τις ιδέες του.

Με ποιους ταιριάζει ο Υδροχόος:

Ο άνδρας Υδροχόος ταιριάζει ιδανικά με μια γυναίκα Δίδυμο, η οποία τον εκπλήσσει διαρκώς και δεν τον αφήνει να βαρεθεί, με μια Τοξότη, η οποία κατανοεί την ανάγκη του για ελευθερία και τροφοδοτεί διαρκώς τη φαντασία του, και με μια Υδροχόο, που τον λατρεύει όσο τον εαυτό της.
Η γυναίκα Υδροχόος βρίσκει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο ενός άνδρα Υδροχόου, που την κατανοεί απόλυτα και την εξιτάρει ερωτικά, ενός Ζυγού, ο οποίος την θαυμάζει για την αποφασιστικότητά της και μοιράζεται την αγάπη της για το ωραίο, και ενός Λέοντα, ο οποίος κατανοεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες της.

Προβλέψεις:
Γρήγορη μετάβαση:

Πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο;

Πως χωρίζει και πως αντιδρά στην απιστία;

Ερωτικές προβλέψεις στα ζώδια του in2life.gr

Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος
Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός
Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς
v