ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Μηνιαία Πρόβλεψη Μαΐου 2020

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει ανατροπές στην οικογενειακή ζωή. Ο Κρόνος επηρεάζει μόνο αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, οι οποίοι αισθάνονται πίεση και μειωμένη ενέργεια. Συζητήσεις και μετακινήσεις για σκοπό την διασκέδαση θα έχετε 12-17/5 περίπου, τα φλερτ δεν θα λείψουν. Ο Άρης στον τομέα τον οικονομικών από 14/5 έως το τέλος σχεδόν του μήνα σας κάνει υπερδραστήριους και μαχητικούς στην απόκτηση υλικών αγαθών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα και τις βιαστικές αγορές. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου ίσως είναι και το πιο ευχάριστο, είστε πολύ δημιουργικοί αλλά δεν ξεχνάτε τη διασκέδαση και τον έρωτα. Τα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας. Η νέα Σελήνη στις 22/5 είναι πολύ θετική για εσάς, κάντε το βήμα για καινούργια ξεκινήματα και στην ερωτική σας ζωή αλλά στην δημιουργία.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Το επίκεντρο της προσοχή σας τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα Μαΐου είναι η οικογένεια και τα θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις με τα οικεία πρόσωπα. Ενώ από τις 18/5 -22/5 αρχίζετε και βγαίνετε προς τα έξω, φλερτάρετε, κάνετε ευχάριστες συζητήσεις και μικρές διαδρομές. Η Αφροδίτη σας ευνοεί στα αισθηματικά (ερωτικά). Κάθε είδους δημιουργία, ειδικά στο χώρο της τέχνης ή ότι έχει σχέση με την αισθητική είναι μία από τις πιο καλές περιόδους της άνοιξης για να δράσετε. Επιστροφές αγαπημένων προσώπων θα σας δώσουν χαρά, ακόμα και αν έχετε μία μικρή απογοήτευση θα περάσει γρήγορα. Αν έχετε αφήσει κάποια δημιουργικά σχέδια πίσω τώρα μπορείτε να επανέλθετε με επιτυχία. Βέβαια κάθε καινούργια ερωτική σχέση ή δημιουργική δραστηριότητα μπορεί να καθυστερήσει να πάρει την τελική έκβαση. Η Πανσέληνος έχει άμεση σχέση με την καριέρα σας, όμως πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με τα θέλω των οικείων προσώπων σας.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή για ακίνητα από 7-11/5. Από τις 11-20/5 το επίκεντρο της προσοχή σας είναι η οικογένεια, η πατρίδα κτλ. δίνετε πολύ από την ενέργεια σας για να διεκπεραιώσετε τέτοιου είδους «εργασίες». Η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού σας αναζωογονεί και άλλες φορές μπορεί να σας περιορίζει. Στο δικό σας δεκαήμερο το ζητούμενο είναι αν θα μεγαλοποιούνται οι ανησυχίες σας ή θα βρίσκετε το ψυχικό σθένος να συνεχίσετε τον αγώνα σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου πρέπει να προσέχετε τις οικονομικές απώλειες. Μετά τις 23/5 είστε πιο κοινωνικοί και έχετε διάθεση να βγείτε έξω από το «καβούκι» σας, φλερτάρετε και κάνετε συζητήσεις όπως και μικρές διαδρομές που σας δίνουν χαρά. Επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

"Ο σοφός μετράει τη ζωή του σαν άνθρωπος που πρέπει να ζήσει πολύ, σε λίγο χρονικό διάστημα."

Baltasar Gracian, Ισπανός συγγραφέας

  • 585 π.Χ. - Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
    1905 - Ρωσοϊαπωνικός Πόλεμος: Λήξη της Μάχης της Τσουσίμα με την καταστροφή του ρωσικού στόλου της Βαλτικής από τους Ιάπωνες.
    1934 - Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων στην Ιστορία που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
    1937 - Επίσημα εγκαίνια της κρεμαστής γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ στο Σαν Φραντσίσκο.
    1952 - Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2