ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Αποσπά την προσοχή σας η οικογένεια. Γίνονται διαφορές συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τους οικείους σας. Θέματα ακινήτων όπως συμφωνίες, συμβόλαια και γραφειοκρατικά θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Επίσης παραδόσεις κι έθιμα θα πάρουν πολύ από το χρόνο σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου θα έχουν συμπαράσταση από την οικογένεια αλλά και ξαφνικές συναντήσεις στο σπίτι από άτομα εκτός οικογένειας, ίσως ένας απρόσκλητος επισκέπτης. Μετά τις 23/4 η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαημέρου θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από την οικογένεια. Ίσως ο καλλωπισμός  του σπιτιού είναι μία ανανέωση για σας. Κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με άτομα της οικογένειας σας δίνουν ιδέες. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχουν και κάποιες εντάσεις, τον εκνευρισμό  πάνω σε μία συζήτηση ίσως δεν τον γλυτώνετε. Ειδήσεις σας εκπλήσσουν, καθώς και  κάποιες αντιδράσεις των οικείων σας. Το σαββατοκύριακο θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας, όμως έχετε ένα ψυχρό τρόπο που αντιμετωπίζετε τους δικούς σας ανθρώπους. Την Κυριακή τα λόγια συμπαράστασης θα μαλακώσουν τις αντιδράσεις σας.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Ο Δίας είναι στο δεκαήμερο σας, έχετε μια ομπρέλα προστασίας. Σίγουρα φαίνεστε στους άλλους πιο δοτικοί, δίκαιοι και πληθωρικοί στις αντιδράσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Μην εθελοτυφλείτε σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, μειώστε τις φοβίες σας.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2