ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την ενέργεια που του χαρίζει ο Ήλιος (χρόνια πολλά!). Με τη σύνοδο του Κρόνου και το τετράγωνο με τον Ουρανό για εσάς που γεννηθήκατε 25-26/1, φαίνεται ότι πρέπει να βάλετε πρόγραμμα και να το τηρήσετε. Οι ανατροπές και οι ξαφνικές αναστατώσεις στην οικογένεια θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά (από μέρους σας) για να μην υπάρχουν εντάσεις. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι αυτό δείχνει ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι ασταθείς, πρέπει να πλησιάσετε τον/την σύντροφο γιατί ίσως να αισθάνονται παραμελημένοι. Με την Πανσέληνο βγαίνουν τα καλώς και τα κακώς κείμενα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Στις 29/1 θα έχετε ευκαιρίες και τύχη σε ότι καταπιαστείτε.

Το δεύτερο δεκαήμερο, παρότι δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν, θα έχει εντάσεις για οικογενειακά θέματα. Ίσως σας απασχολήσουν ζημιές στο χώρο του σπιτιού και γενικά ακίνητα που παρουσιάζουν προβλήματα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε με ηρεμία τις καταστάσεις για να μην κορυφωθούν αργότερα τυχών διαφωνίες.

Το τρίτο δεκαήμερο ξεκινά με πολύ κινητικότητα και επικοινωνία. Φροντίστε να κάνετε τις όποιες συμφωνίες νωρίς, γιατί αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Είστε πολύ κοινωνικοί αυτό το διάστημα κι αυτό σας κάνει καλό. Κρυφή οικονομική βοήθεια ή μία απογοήτευση από μία συναισθηματική σχέση που υπάρχει από παλιά, αλλά δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Το κρυφό πάθος αλλά και οι εμμονές είναι στο πρόγραμμα.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2