ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Η σύνοδος Άρη-Κρόνου επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Έχετε έντονα την αίσθηση ότι καταπιέζεστε και αυτό ίσως σας κάνει υπέρμετρα επιθετικούς. Αυτό το φρένο-γκάζι σας κουράζει, αποφύγετε τις τεταμένες καταστάσεις και λειτουργείστε με τη λογική και μέσα στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού. Αγαπημένα πρόσωπα θα σας ανακουφίσουν από την τάση απαισιοδοξίας που έχετε. Εύνοια σε συναισθηματικό επίπεδο, σταθεροποίηση σχέσεων.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Κινήστε ακατάπαυστα, γραφειοκρατικά θέματα και επικοινωνία σας κρατούν σε εγρήγορση. Συζητήσεις για αγορές ή έξοδα θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά, γιατί μπορεί να κρύβουν την πραγματικότητα. Προσοχή σε συμφωνίες οικονομικές γιατί δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρες. Σχέδια μπορεί να κάνετε, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Γενικά όμως είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Ζείτε εδώ και αρκετό καιρό στο φόβο που προέρχεται από εσωτερικές εντάσεις και δοκιμασίες που προσπαθείτε να κρύψετε από όλους. Τώρα ήρθε η στιγμή να βρείτε λύσεις στα αδιέξοδα έστω και παραδεχόμενοι τα λάθη σας. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ή θα σας βγάλει από αυτό το τέλμα βοηθώντας κατ’ ουσία και άλλους, ή θα υπέρ μεγεθύνει το ψυχολογικό χάος που αισθάνεστε.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY