ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς, η Αφροδίτη δίνει φτερά στον αισθηματικό τομέα, στην δημιουργία και στα παιδιά που μόνο καλό μπορεί να έχετε από αυτά. Ο Άρης σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς και δραστήριους, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο. Προσοχή λίγο στον εριστικό λόγο με τους συγγενείς και γενικά με το περιβάλλον σας. Στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Ο Ουρανός αρχίζει και αναστατώνει το χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της πατρίδας γενικότερα. Είστε άνθρωποι που αντέχετε τις ανατροπές άρα πρέπει να μάθετε και να τις ελέγχετε. Η έκλειψη επηρεάζει τον ψυχολογικό τομέα, πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να μην απογοητεύεστε από τις δυσκολίες. Αντίθετα προσπαθήστε να βρείτε μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας και κοιτάξτε το μέλλον και τις προοπτικές που θα έχετε. Είναι η περίοδος που θα κλείνεστε στον εαυτό σας. Προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Ό τρόπος που αντιδράτε τώρα δεν συνάδει με το χαρακτήρα σας. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι έχετε γίνει αρκετά εσωστρεφείς ούτε ότι δεν έχετε απογοητευτεί από τα πισώπλατα χτυπήματα. Πολλές φορές φαίνεται ότι την τελευταία στιγμή σώζεστε από δύσκολες καταστάσεις. Ίσως μεγαλοποιούνται οι φοβίες σας ή μεγαλοποιείτε τις αντιδράσεις των αντιπάλων. Προσοχή στην ψυχική και ύστερα στην σωματική σας υγεία. Έχετε την δυνατότητα, περισσότερο από πολλούς άλλους, να εμβαθύνετε αυτή την περίοδο σε μεταφυσικά θέματα.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2