ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Ημερήσια Πρόβλεψη 16-8-2018

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Μπορεί να μην ανήκετε στους κλασσικούς καριερίστες, όπως οι Αιγόκεροι, είστε όμως από τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει ως μέλη μιας ομάδας, η ομάδα σας να ξεχωρίζει. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, για τα οποία είστε λιγάκι ανήσυχοι. Το άγχος σας θα τονιστεί ακόμα περισσότερο από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πως η εξέλιξη έρχεται μόνο μέσα από την αλλαγή.
SPONSORED LINKS

"Οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο."

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

  • 1896 - Εντοπίζονται στο Κλόνταϊκ του Βορειοδυτικού Καναδά (ανατολικά των συνόρων με την Αλάσκα) κοιτάσματα χρυσού
    1960 - Η Κύπρος αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.
    1960 - Ο Τζόζεφ Κίτινγκερ, πέφτει με αλεξίπτωτο από τα 31.330 μέτρα, πάνω από το Νιού Μέξικο. Μέχρι το 2003, διατηρεί το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους αλλά και ελεύθερης πτώσης, καθώς πέταξε χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο τα πρώτα 25.700 μέτρα
    1962 - Ο μάνατζερ των Beatles, Ράιαν Έμπσταϊν, διώχνει από το συγκρότημα τον ντράμερ Πιτ Μπεστ και προσλαμβάνει στη θέση του τον Ρίγκο Σταρ. Περίπου ένα μήνα αργότερα, το συγκρότημα θα ηχογραφήσει την πρώτη του επιτυχία "Love me do".

© 2002-2018 MEDIA2DAY