ΖΩΔΙΑΥδροχόος

Υδροχόος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Ιδεαλιστής, πρωτοπόρος και εκκεντρικός ο Υδροχόος γίνεται άθελά του η ψυχή της παρέας.

21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο έχετε στραμμένη την προσοχή σας στους φίλους, στις παρέες και στους ομοϊδεάτες σας, τους οποίους στηρίζετε. Η Αφροδίτη δείχνει ότι άτομα κύρους είναι θετικά προσκείμενα προς εσάς, όμως δεν θα αποφύγετε τις αντιδράσεις από την οικογένεια για τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας επιλογές.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα και μόνο αυτοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου θα έχουν την ηθική και οικονομική υποστήριξη από άτομα κύρους. Φαίνεται ότι για μεγάλο διάστημα τα έσοδα σας είναι μεταβαλλόμενα. Αυτή την περίοδο θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε στους στόχους σας, ίσως και από κει που δεν το περιμένατε.

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για “μυστικούς δείπνους”. Κάτω από άκρα μυστικότητα και μέσα από περιορισμούς θα μπορέσει να προσεγγίσει τους στόχους του. Συναντήσεις, συζητήσεις γίνονται κάτω από ψυχική πίεση, ευτυχώς το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ίσως γίνουν αποκαλύψεις σε γραφειοκρατικά θέματα που θα είναι προς όφελός σας και θα έχουν σχέση με την καριέρα σας.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2