ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Ο ανάδρομος Ερμής θα σας ταλαιπωρεί μέχρι τις 11/7, κυρίως σε ότι έχει σχέση με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δύσκολα θα μπορέστε να καταλάβετε και να σας καταλάβουν οι δικοί σας άνθρωποι. Αυτό θα προκαλέσει εντάσεις και μέσα στην οικογένεια. Καλό θα είναι να μην αποφασίσετε αυτό το διάστημα κανενός είδους συνεργασία ή συγκατοίκηση. Η Αφροδίτη δείχνει ότι η καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολη και στο χώρο εργασίας θα υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα. Ο Άρης από 1-15/7 προκαλεί εντάσεις στο χώρο του σπιτιού. Προσοχή στα ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Ίσως αυτό το διάστημα κάνετε επισκευές και έτσι δημιουργείται αυτή η αναστάτωση. Ο Ερμής έρχεται σε ορθή φορά και μετά τις 12/7 μπορείτε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Την τελευταία εβδομάδα δίνετε πολύ ενέργεια σε οικονομικά θέματα. Είστε εστιασμένοι έτσι ώστε να αποφέρετε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Ο Ήλιος είναι απέναντί σας μέχρι τις 11/7, αυτό δείχνει ότι ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες σας είναι πολύ σημαντικοί για εσάς και εκεί έχετε δώσει όλη σας την προσοχή. Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο, συναισθηματικά δεν καλύπτεστε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ακόμα και αν εστιάζετε στα θέλω των άλλων, αφήνουν ακάλυπτες τις δικές σας ανάγκες. Σας λείπει η συντροφικότητα. Από τις 11-25/7 η καθημερινότητα γίνεται πιο βατή και θέματα υγείας που σας απασχολούσαν φαίνεται να ξεπερνιούνται. Οι εργασιακές σχέσεις ομαλοποιούνται. Το δύσκολο  αυτό το μήνα είναι οι εντάσεις που μπορεί να έχετε με άτομα της οικογένειας από τις 15-31/7. Προσοχή σε ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Συζητήσεις και μετακινήσεις με τον/την σύντροφο. Συμφωνίες και ειδήσεις για συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσοχή στις 27/7 γιατί μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με την οικογένεια για τις προσωπικές σας επιλογές.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα είναι ουδέτερες για εσάς, έχετε μεγάλη ανάγκη από μία ανάπαυλα. Ο Ήλιος απέναντί σας δείχνει ότι δραστηριοποιήστε και δίνετε χρόνο στις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι συνεργασίες σας και ο/η σύντροφός σας είναι για εσάς το κύριο μέλημα. Η νέα Σελήνη σας προδιαθέτει να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Η Αφροδίτη στα τέλη του μήνα βοηθά ώστε να περνάτε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα την καθημερινότητα. Προσοχή στις 27/7, ζείτε μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μια έχετε την τύχη με το μέρος σας, χωρίς εσείς να παίρνετε μέρος συνειδητά σε αυτό και από την άλλη διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Έχετε πολλούς πλανήτες στο δεκαήμερο σας που αλλάζουν το σκηνικό της ζωή σας σε βάθος χρόνου, ο καθένας  από αυτούς έχει μια ιδιότητα και ένα αντίκτυπο στην περεταίρω εξέλιξή σας.

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2