ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/7-2/8/2020

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Έχετε επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, είτε του/της συντρόφου, είτε δικές σας υποχρεώσεις σε δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, επενδύσεις ή μαύρο χρήμα. Φυσικά το ερωτικό κομμάτι δεν σας αφήνει αδιάφορους.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Θα έχετε πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις όλο αυτό το διάστημα. Ο Άρης όμως δεν βοηθά να υπάρχει μια ήρεμη κατάσταση στην οικογένεια. Πολύ πιθανό να έχετε κάποιες εργασίες (επισκευές κτλ) μέσα στο σπίτι και έτσι να υπάρχει ένταση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Θα είναι μια έντονη εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα. Έχετε τον Δία που θα σας βοηθά για αρκετό καιρό ακόμα. Εσείς με την σειρά σας θα βοηθήσετε ανθρώπους από το περιβάλλον και αυτή η αίσθηση, του να είναι κανείς χρήσιμος, θα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Μεγάλη έμπνευση και μικρές ευχάριστες διαδρομές στην καρδιά του καλοκαιριού είναι ότι καλύτερο. Προσοχή θα χρειαστεί στην καθημερινότητα και το περιβάλλον που συναναστρέφεστε π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ., ίσως απογοητευτείτε από την συμπεριφορά τους. Μην υπερβάλετε, γιατί χωρίς να το θέλετε μπορεί να πληγώσετε τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2