ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 29/6-5/7/2020

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Ο Άρης δυσκολεύει λίγο τις σχέσεις σας με τα άτομα στην οικογένεια. Προσοχή στις εντάσεις και ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί σε ότι έχει σχέση με της μετακινήσεις, τα έγγραφα και την επικοινωνία. Όμως μπορείτε να κάνετε εύκολα την έρευνα σας αυτό το διάστημα, χωρίς όμως να πάρετε αποφάσεις. Ευτυχώς η καθημερινότητα δεν σας πιέζει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Η έκλειψη της Σελήνης γίνεται στο δεκαήμερό σας, συναισθηματικά ίσως νιώσετε απογοήτευση γιατί δεν παίρνετε αυτό που θέλετε από σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας. Εσείς έχετε επικεντρωθεί στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, όμως δεν βλέπετε την ανταπόκριση που θα θέλατε. Σε αυτή την περίπτωση θα κάνετε ξεκαθαρίσματα που μπορεί να μην είναι εύκολα. Με τον Ουρανό αρχίζει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Με τον Δία και τον Πλούτωνα σύνοδο στο δεκαήμερό σας, αισθάνεστε ότι μεταμορφώνεστε και παίρνετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τις ριζικές αλλαγές που γίνονται στην ζωή σας. Ο Κρόνος ξαναμπαίνει στο ζώδιο σας ανάδρομος, ώστε να τακτοποιήσετε τυχών εκκρεμότητες. Υπάρχει η πίεση αλλά όπως καλά ξέρετε, χωρίς δομή και σύστημα δεν μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο «ύψιστό» των δυνατοτήτων μας. Μην γίνεστε σκληροί με τους άλλους επειδή περνάτε δύσκολα.

"Η ευτυχία είναι στο σαλόνι σας, μην την ψάχνετε στους κήπους των ξένων."

Douglas Jerrold, 1803-1857, Άγγλος δημοσιογράφος

  • 1913 - Υπογράφηκε στο Χατζή Μπεϊλίκ η συνθήκη ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας κατά τον Β' Βαλκανικό Πόλεμο.
    2004 - Πέθανε ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2