ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 25-31/1/2021

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Το πρώτο δεκαήμερο αποφασίζει να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά του. Αυτό γίνεται γιατί το τελευταίο διάστημα δυσκολεύστε λίγο στα έσοδα. Ακόμα κι αν εσείς αποφασίζετε να κάνετε οικονομία, ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν για ανάγκες των παιδιών σας, ή για ένα χόμπι ή μία ερωτική σχέση στις 26/1. Η Πανσέληνος φωτίζει οικονομικά και ηθικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Παρόλα αυτά θα προκύψει μια ευκαιρία για αύξηση των εσόδων σας, αφού βέβαια έχετε προσπαθήσει γι αυτό.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία εβδομάδα ουδέτερη, δεν θα λείψουν όμως οι διεκδικήσεις και οι έριδες στον συναισθηματικό (ερωτικό τομέα). Ένταση σε χώρους αναψυχής, αλλά και δημιουργία. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, η Πανσέληνος σας προτρέπει να βρείτε λύσεις σε χρόνια οικονομικά προβλήματα.

Το τρίτο δεκαήμερο πολλές φορές έχει εμμονές, αλλά και αλλαγές σε σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Η Αφροδίτη μαζί με τον Πλούτωνα εκφράζεται σαν πάθος αλλά και σαν ξεκαθάρισμα. Αναθεώρηση στάσης απέναντι στον έρωτα και τις απολαύσεις. Αποφύγετε να γίνεστε χειριστικοί απέναντι στους άλλους, έχετε δύναμη, φροντίστε να την διοχετεύσετε θετικά.

SPONSORED LINKS

"Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα."

Γούντυ Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

  • 1785 - Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2