ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/3-5/4/2020

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, έχουν πίεση και άγχος με οικονομικά θέματα. Δυσκολίες και μείωση εσόδων σας προκαλούν μελαγχολία, γιατί χωρίς υλική σιγουριά, αισθάνεστε ανασφάλεια. Είστε όμως δυναμικοί και ξέρετε να βάζετε όρια. Η δουλειά θα σας ανταμείψει και θα ισορροπήσει τις τυχών απώλειες. Συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος είναι η οικογένεια σας και εκεί στρέφετε την προσοχή σας. Μεγάλη έφεση στον γραπτό και προφορικό λόγο, είναι ιδανική περίοδος για συγγραφή και επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Φροντίστε από την αρχή να είστε υποψιασμένοι ότι δεν θα ευσταθεί κάθε πληροφορία που λαμβάνετε. Ρομαντικός (γλαφυρός) γραπτός και προφορικός λόγος.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Έχετε τεράστια δύναμη που μπορεί να μεταμορφώσει και εσάς αλλά και τους γύρω σας. Ότι ενδόμυχα πιστεύατε ότι μπορεί να συμβεί μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά». Είναι μία σημαντική περίοδο στην ζωή σας που θα σας αλλάξει ριζικά. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα μηδενίσει εκείνα που είχατε ως στάνταρ, όλα αυτά θα γίνουν σε βάθος χρόνου, όμως τώρα κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση και πρέπει να αποφασίσετε. Ίσως μάλιστα κάποια πράγματα δεν περνούν από το χέρι σας, δεν αντιμετωπίζουμε μόνο τις δικές μας ενέργειες αλλά και αυτά που έρχονται στο δρόμο μας χωρίς να τα έχουμε επιλέξει. Σημαντική περίοδο για την εξέλιξή και την πρόοδο σας.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY