ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/4/2021

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Έχετε ανάγκη από λίγη ξενοιασιά, το τελευταίο διάστημα ήσασταν πολύ πιεσμένοι. Τώρα επικοινωνείτε πιο εύκολα. Συναντήσεις και  συζητήσεις έχουν μία πιο ευχάριστη χροιά. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στο ερωτικό και δημιουργικό πεδίο.  Εκπλήξεις και ανατροπές θα είναι θετικές. Ο Άρης μετά τις 23/4 περνά απέναντί σας δημιουργώντας εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από τις όψεις της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε μέρες του δεκαημέρου. Ευχάριστες εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, ίσως να είναι μία εμπειρία που δεν θα έχει συνέχεια αλλά το πλανητικό σκηνικό λέει ότι ίσως να το ζήσετε. Μηνύματα που δεν  περιμένατε, θα σας δώσουν χαρά. Μετακινήσεις και συναντήσεις θα έχουν ένα απρόοπτο (σασπένς) χαρακτήρα. Έξυπνες ιδέες θα βοηθήσουν ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περιορισμούς σε ότι αφορά τα σχέδια σας, χωρίς όμως τελικά να παραιτηθείτε από αυτά. Συναισθηματικά ίσως ηθικά ή οικονομικά θέματα “μπλοκάρουν” την αυθόρμητη έκφραση. Φαίνεται όμως ότι τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για την συναισθηματική σας ζωή.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Χρειάζεστε μία ανάπαυλα γιατί η καθημερινότητα, οι αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασίας και θέματα υγείας σας έχουν κουράσει. Ο Δίας  δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Σε ότι αφορά επενδύσεις κάντε (προσοχή όμως) το μεγάλο βήμα. Νοοτροπίες και παγιωμένες ηθικές θέσεις το πιθανότερο να σας κάνουν να προχωρήσετε μπροστά, υπάρχει όμως κι η άλλη περίπτωση να προχωρήσετε χωρίς κολλήματα του παρελθόντος και με “σημαία” το δίκαιο να κάνετε τις επιλογές σας. Αρχίζετε να επικοινωνείτε περισσότερο με τη φαντασία και λιγότερο με τη λογική.

SPONSORED LINKS

"Κάθε άνθρωπος βλέπει στον κόσμο αυτό που έχει στην καρδιά του."

Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός ποιητής & φιλόσοφος

  • 1661 - Ο Κάρολος Β΄ στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2