ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους. Σχεδιάζουν χωρίς να μπορούν να δράσουν, προς στιγμής. Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι οι παρέες, οι φίλοι και οι ομάδες που συμμετέχετε σας συμπαθούν ακόμα και τώρα που είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Στις 27/11 μια υπάρχουσα κατάσταση μπορεί να κλονιστεί γιατί θα εμπλακούν συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα σε μια παρέα ή σε μια ομάδα που συμμετέχετε σε μία κοινή δράση.

Όσοι γεννηθήκατε το δεύτερο δεκαήμερο θα διανύσετε μια ουδέτερη εβδομάδα, εκτός από εσάς στο τέλος του δεκαήμερου που στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε έμπνευση που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σας. Ο γραπτός και προφορικός σας λόγος θα εκφράζει μεν τις ιδέες σας, αλλά με ένα καλλιτεχνικό ή ρομαντικό τρόπο που θα μαγνητίζει τους άλλους. Συμμετοχή σε καλλιτεχνικούς κύκλους είναι πιθανή.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο διανύετε μια περίοδο που όλα αλλάζουν και μεταμορφώνονται γύρω σας, είτε το θέλετε είτε όχι, γεγονός είναι ότι πολλά πράγματα δεν περνούν από το χέρι σας. Αυτή την εβδομάδα έχετε δυναμική παρουσία σε κοινωνικούς χώρους, έχετε την άνεση να αλλάξετε την ροή μιας συζήτησης, να εμβαθύνετε και να λύσετε θέματα που χρονίζουν. Στο τέλος θα έχετε δώσει την γνώση χωρίς υστεροβουλία και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη κι εσείς θα πάρετε γνώση, που θα σας βοηθήσει στο μέλλον.

SPONSORED LINKS

"Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1642 – Μια Ολλανδική εξερευνητική εκστρατεία με αρχηγό τον Άμπελ Τάσμαν προσέγγισε την σημερινή Τασμανία στην Αυστραλία.
    1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η Η καταγωγή των ειδών και η πρώτη εκτύπωση εξαντλείται την πρώτη ημέρα.
    1877 - Εκδίδεται το φιλοζωικό μυθιστόρημα της Άννα Σιούελ, Η Μαύρη Καλλονή, ένα από τα περισσότερο ευπώλητα βιβλία όλων των εποχών.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2