Σούπερ ιδέες για τις βροχερές μέρες

Οχτώ διαφορετικοί τρόποι να κάνεις μια βροχερή μέρα… σούπερ διασκεδαστική και να μη βαρεθείς στιγμή.
Σούπερ ιδέες για τις βροχερές μέρες
Μαγείρεψε
Κατά προτίμηση, όχι μόνος. Μάζεψε τους φίλους σου ή κάλεσε το άλλο σου μισό ή την οικογένειά σου, φτιάξτε κάτι «μπελαλίδικο» όλοι μαζί και περάστε πολλές ώρες στην κουζίνα και άλλες τόσες γύρω από το τραπέζι. Στη στήλη της Μαγειρικής του in2life θα βρείτε σούπερ ιδέες για κάθε είδους γεύμα που θα καλύψει όλα τα γούστα.

Δες καινούριες σειρές
Είναι πια τόσες οι ξένες σειρές που συζητιούνται, που σίγουρα θα έχεις βάλει αρκετές στο μάτι για να ξεκινήσεις όταν σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Τα βροχερά βράδια ή σαββατοκύριακα είναι τέτοιες ευκαιρίες. Εδώ σου έχουμε 5 σούπερ κολλητικές σειρές, εδώ άλλες τόσες που θα σε κάνουν να σκεφτείς, εδώ μίνι σειρές για να τις αρχίσεις και να τις τελειώσεις την ίδια μέρα ενώ για τους φίλους του καλτ, εδώ έχουμε τις πιο «άγνωστες» αστείες ελληνικές σειρές

Δες ταινίες
Διοργάνωσε έναν μαραθώνιο ταινιών με τους φίλους σου για να κάνετε catch up των καλύτερων κυκλοφοριών της περασμένης σεζόν, ενόψει Όσκαρ. Έξτρα πόντοι αν φτιάξετε σπιτικά ποπ κορν.

Παίξε επιτραπέζια με την παρέα
Μυστήριο, στρατηγική, σασπένς, κόλπα, μπλόφες και περιπέτειες σε μέρη εξωτικά, με αφετηρία το τραπέζι στο καθιστικό σας. Δείτε εδώ μερικά από τα καλύτερα «χειμωνιάτικα» επιτραπέζια που έχουμε παίξει. Αν πάλι δεν σας πειράζει να πάρετε την ομπρέλα σας και να βγείτε, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καλύτερα café με επιτραπέζια, για να παίξετε πίνοντας αχνιστό καφέ, με φόντο τη βροχή να πέφτει στις τζαμαρίες.

Παίξε video games με το αγόρι/την κοπέλα σου
Από… πόλεμο μέχρι πιο ρετρό παιχνίδια, εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία video games για ζευγάρια, που θα ικανοποιήσουν και τους αρχάριους, χωρίς να κάνουν τους πιο πεπειραμένους να βαρεθούν.

Διοργάνωσε βραδιά karaoke
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιο σχετικό DVD ή να συνδέσετε την «έξυπνη τηλεόρασή» σας με το Youtube, όπου υπάρχουν αμέτρητα τραγούδια σε μορφή karaoke για να ξελαρυγγιαστείτε με την παρέα σας.

Φτιάξε χουχουλιαστές γωνιές για βιβλίο και τσάι
Πάρτε ιδέες από εδώ για να δημιουργήσετε υπέροχες γωνιές χουχουλιάσματος και ανάγνωσης στο σπίτι σας. Εδώ σας έχουμε επιλογές για να βρείτε τις καλύτερες ποικιλίες τσαγιού και εδώ τους τρόπους να φτιάξετε τέλεια ζεστή σοκολάτα για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση χειμωνιάτικης θαλπωρής. 

Βγες
Το ότι βρέχει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να μείνεις μέσα. Πάρε την ομπρέλα σου, περπάτησε για λίγο στη βροχή και επίλεξε κάποιο ζεστό σινεμά, μία καλή παράσταση σε κάποια θεατρική σκηνή ή ένα ατμοσφαιρικό café για να αράξεις με την παρέα ή το βιβλίο σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v