ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Δανειστικές βιβλιοθήκες στην Αθήνα: Κι όμως, υπάρχουν

Πού βρίσκονται, πώς γράφομαι, πόσα βιβλία μπορώ να δανειστώ, και για πόσες μέρες; Όσα θέλατε πάντα να μάθετε για τις δανειστικές βιβλιοθήκες της Αθήνας.

Κερδίστε τα βιβλία των γιορτών από το in2life

Το in2life σε συνεργασία με μεγάλους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα βιβλία για να διαβάσετε τις γιορτές.

Η πρώτη φλέβα: Ένας ναυτικός και μία πόρνη… θυμούνται

Ο Γιάννης Μακριδάκης επιστρέφει με δύο παράλληλους μονολόγους, τις ενδιαφέρουσες και καλογραμμένες αφηγήσεις ενός ναυτικού και μιας πόρνης.

Το αστυνομικό γιορτάζει στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου οι Εκδόσεις Μεταίχμιο μας καλούν σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων για την αστυνομική λογοτεχνία.

Πού θα βρω φτηνά βιβλία;

Βιβλία που ξεκινούν από 1€ βρήκαμε σε ηλεκτρονικά και «κανονικά» ράφια ανά την Αθήνα, γιατί η φτώχεια θέλει… καλά διαβάσματα.

Ο Κατάδεσμος: Ένας λεκτικός χείμαρρος

Ο Θωμάς Κοροβίνης σκιαγραφεί τον Έλληνα των τελευταίων πενήντα ετών μέσα από τον χειμαρρώδη, σαν πολυβόλο λόγο της ηρωίδας του, της εκρηκτικής Ζηνοβίας.

Το Κορίτσι του τρένου: Ένα δεξιοτεχνικό θρίλερ

Η Πόλα Χόκινς δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με τρεις παράλληλες, δεξιοτεχνικές αφηγήσεις, σε ένα best seller που έγινε προσφάτως και κινηματογραφική ταινία.

8 «διαβαστερά» βιβλία για να ξεχειμωνιάσουμε

Οκτώ από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις ξένης λογοτεχνίας για να ξεχειμωνιάσουμε διαβάζοντας συναρπαστικά βιβλία.

9 πόλεις που έγιναν πρωταγωνίστριες βιβλίων

Η Κωνσταντινούπολη του Παμούκ, η Πράγα του Κούντερα, η Αθήνα του Πέτρου Μάρκαρη και άλλες έξι υπέροχες πόλεις στις σελίδες άλλων τόσων υπέροχων βιβλίων.

Τότε που ήταν καλό κορίτσι: Ένας «αλλιώτικος» Ροθ

Το «Τότε που ήταν καλό κορίτσι» είναι ένας διαφορετικός Φίλιπ Ροθ, που παραδίδει ένα βιβλίο για τα ήθη των ‘60s, αλλά με την ψυχή μιας… αρχαίας τραγωδίας.

SPONSORED LINKS

"Αν τελειοποιηθείς σε ένα μόνο πράγμα και το καταλάβεις καλά, αποκτάς και την κατανόηση και τη γνώση πολλών άλλων πραγμάτων."

Vincent Van Gogh, 1853-1890, Ολλανδός ζωγράφος

  • 506 - Οι επίσκοποι της Βησιγοτθικής Γαλατίας συνέρχονται στο Συμβούλιο του Αγκντ.
    1898 - Πεθαίνει η Ελισάβετ, γνωστότερη ως Σίσι, αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας, μετά από δολοφονική επίθεση.
    1925 - Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.

© 2002-2016 MEDIA2DAY