ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία από 1€ στην πλατεία Κοτζιά

Με σύνθημα «το βιβλίο είναι η δύναμή σου» ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου το 21ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κοτζιά.

Τελευταία προειδοποίηση: Διηγήματα… χωρίς τέλος

Πέντε μικρά διηγήματα μας καλούν σε έναν λογοτεχνικό… μπορχεσιανό λαβύρινθο που μοιάζει να μην έχει τέλος, παρ’ όλα αυτά μας κάνουν να σκεφτούμε.

Βιβλία που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο

Επτά σπουδαία βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι –και θα σου πουν και μια ωραία ιστορία.

Μπέτυ: «Γυναικείο» θρίλερ δια χειρός Σιμενόν

O μεγάλος βέλγος συγγραφέας παίζει με τους κανόνες του ψυχολογικού θρίλερ σε ένα ατμοσφαιρικό και στιλιζαρισμένο βιβλίο.

Η ιστορία "της ιστορίας" έχει ενδιαφέρον!

Ένα μικρό βιβλίο για την γαλλική ιστορία του 16ου αιώνα που μπορεί να βάλει σε γόνιμες σκέψεις όλους τους λάτρεις της ιστορίας.

Πλατεία Μεσολογγίου: Διηγήματα… σκληρής αλήθειας

Ο Βαγγέλης Προβιάς στη νέα του συλλογή διηγημάτων μας παραδίδει ιστορίες με σκληρές αλήθειες για τη βία, τη ζωή και την αξιοπρέπεια στην Ελλάδα του σήμερα.

Οι απολαυστικότεροι «κακοί» της λογοτεχνίας

Από τον Σάουρον και τον Ιαβέρη στον χειρότερο καπιταλιστή που γέννησε ποτέ η λογοτεχνία, αυτοί είναι οι επτά αγαπημένοι μας μυθιστορηματικοί κακοί.

Η κληρονομιά των Ναϊτών: Ένα νουάρ… φιλοσοφικό

Μυστήριο, περιπέτεια και φιλοσοφία μπλέκονται αριστοτεχνικά στο νέο μυθιστόρημα του Θανάση Νικολάου, που διαβάζεται απνευστί.

Δανειστικές βιβλιοθήκες στην Αθήνα: Κι όμως, υπάρχουν

Πού βρίσκονται, πώς γράφομαι, πόσα βιβλία μπορώ να δανειστώ, και για πόσες μέρες; Όσα θέλατε πάντα να μάθετε για τις δανειστικές βιβλιοθήκες της Αθήνας.

Κερδίστε τα βιβλία των γιορτών από το in2life

Το in2life σε συνεργασία με μεγάλους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα βιβλία για να διαβάσετε τις γιορτές.

SPONSORED LINKS

"Κάνε κάτι. Αν πιάσει, κάνε περισσότερο. Αν όχι, κάνε κάτι άλλο."

Θεόδωρος Ρούζβελτ, 1858-1919, Αμερικανός πρόεδρος [1901-1909]

  • 1547 – O Ιβάν ο Τρομερός ανακηρύσσεται πρώτος «Τσάρος και Κυβερνήτης πασών των Ρωσιών» του Βασιλείου της Ρωσίας.

    1945 – Ο Αδόλφος Χίτλερ αποσύρεται στο υπόγειο καταφύγιο του, το επονομαζόμενο Führerbunker, όπου θα αυτοκτονήσει στις 30 Απριλίου.

© 2002-2017 MEDIA2DAY