Ανεβάζει ταχύτητα το Citroen C4 Cactus

Εντυπωσιακές πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά σημειώνει το τεχνολογικά εξελιγμένο μοντέλο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ανεβάζει ταχύτητα το Citroen C4 Cactus
του Σπύρου Ρέκκα

Μια ακόμη καινοτομική ιδέα επιβραβεύεται από τους καταναλωτές. Το νέο Citroen C4 Cactus ένα μοντέλο με πολλές τεχνολογικές εφαρμογές που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στον χώρο της αυτοκίνησης, σημειώνει εντυπωσιακές πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά.
Όπως ανακοινώθηκε το γαλλικό μοντέλο με την ρηξικέλευθη σχεδίαση έχει ξεπεράσει τον πρώτο στόχο των πωλήσεων λίγους μήνες μόλις μετά το εμπορικό του λανσάρισμα.
Οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 27.500 μονάδες. Με στόχο να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση του μοντέλου, η Citroen προχώρησε στην αύξηση παραγωγής στο εργοστάσιο της μάρκας στη Μαδρίτη από 24 οχήματα/ώρα σε 30 οχήματα/ώρα.

Eνδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και οι επιλογές των αγοραστών: Το 50% των παραγγελιών αφορά τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις Shine και Shine Edition. Το 53% εκδόσεις με κινητήρες ντίζελ και 47% με κινητήρες PureTech (βενζίνη). Το 17% με χρώμα λευκό Nacre (περλέ) και 16% με χρώμα λευκό Banquise (μη μεταλλικό).

Το Citroën C4 Cactus είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και ντιζελ με τιμές που ξεκινούν από τα 13.940 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v