LeasePlan Greece: Άμεση επικοινωνία

Μια νέα εφαρμογή λανσάρει η LeasePlan Hellas, η οποία θα διευκολύνει την επικοινωνία των οδηγών με την εταιρεία.
LeasePlan Greece: Άμεση επικοινωνία
του Σπύρου Ρέκκα

Η LeasePlan Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικού στόλου στην Ελλάδα, υποδέχεται το 2015 με μία μοναδική καινοτομική εφαρμογή, την LeasePlan Greece.

Η LeasePlan Greece, η πιο σύγχρονη και χρηστική εφαρμογή (mobile application) για smartphones και tablets, λανσάρεται για πρώτη φορά στην αγορά της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Η νέα αυτή εφαρμογή της LeasePlan Hellas δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την επικοινωνία των οδηγών και των Fleet Managers, με την εταιρεία και είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Πρόκειται για μία εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή, διαθέσιμη για εγκατάσταση στις συσκευές των οδηγών μέσω του App Store και του Google Play. Η LeasePlan Greece καλύπτει όλες τις υπηρεσίες after sales που προσφέρει η LeasePlan και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για την ασφαλή κυκλοφορία του αυτοκινήτου, και όχι μόνο. Αξιόπιστο και πρωτοποριακό, το νέο αυτό mobile application έρχεται να προστεθεί στις εξαιρετικές υπηρεσίες που η LeasePlan Hellas προσφέρει εδώ και χρόνια στους πελάτες της. Γιατί, στο leasing αυτοκινήτων, πάντα… "It's easier to LeasePlan".

Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963, στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 32 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Απασχολεί περίπου 6.300 άτομα προσωπικό.

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 12.000 αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.400 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 80 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 81) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey - 2013).
Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει υψηλής ποιότητας πελατολόγιο και έχει συνεργασία με το 50% των top 200 εταιρειών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v