Σούπερ ιδέες για τις βροχερές Κυριακές

Η απότομη κυριακάτικη μπόρα σας χάλασε τα σχέδια για την τελευταία έξοδο της εβδομάδας; Μην ξενερώνετε, έχουμε λύσεις.
Σούπερ ιδέες για τις βροχερές Κυριακές
Κυριακή. Είναι η τελευταία ημέρα που έχουμε να βγούμε για ένα χαλαρό καφεδάκι/ποτάκι/γεύμα πριν μας χτυπήσει την πόρτα η… καταραμένη Δευτέρα. Όμως όταν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει, λέει ο Νόμος του Μέρφι και έτσι έλαχε αυτήν την Κυριακή να ρίχνει καρέκλες.

Μελαγχολία, θλίψη, μιζέρια, κουβέρτα, καναπές, κλάμα;

Όχι. Έχουμε σούπερ εναλλακτικές για να αποχαιρετήσετε την εβδομάδα με καλή παρέα και ακόμα καλύτερες επιλογές διασκέδασης και φαγητού.

Φωτιά, υλικά, φύγαμε!

Χωρίς ξεκατινιάσματα όπως στο τηλεοπτικό reality, χωρίς άγχος αλλά με μπόλικη διάθεση για πειραματισμούς και γκουρμέ «πειράγματα», μαζέψτε φίλους, δώστε τους να ετοιμάσουν από ένα πιάτο της αρεσκείας τους και καλέστε τους σπίτι για να το δοκιμάσετε όλοι μαζί και να βαθμολογήσετε με άριστα το δέκα. Το «παιχνίδι» αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον αν ο διαγωνισμός γίνει σε ζευγάρια, τα οποία ανά βδομάδα θα φιλοξενούν τους υπόλοιπους σπίτι τους και θα βαθμολογούν τον εκάστοτε «διαγωνιζόμενο». Ένα είναι σίγουρο: όλοι θα φάνε και θα περάσουν καλά ανεξαρτήτως από το αν το γεύμα συναγωνίζεται το μενού του Funky Gourmet ή του Βαρούλκο.

Προβολή ταινίας μετά από κλήρωση

Ζητάτε από κάθε φίλο/η να σας στείλει σε μήνυμα 3 ταινίες που θέλει οπωσδήποτε να δει αυτήν την περίοδο, κατά προτίμηση μία για κάθε είδος (όχι μόνο «κουλτούρα», ούτε μόνο «αμερικανιές»). Με συνοπτικές διαδικασίες και διαφανή κλήρωση, επιλέγετε μία έως τρεις ταινίες, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεόρασή σας το κυριακάτικο βράδυ, ενώ εσείς μαζεύεστε και χουχουλιάζετε γύρω από τον καναπέ συνοδεία άφθονου ποπ κορν ή πίτσας με το μέτρο.

Η τέλεια ζεστή σοκολάτα

Μερικές φορές μια γλυκιά απόλαυση μπορεί να γεμίσει ιδανικά ένα κυριακάτικο, βροχερό βράδυ. Και αν υπάρχει μια γλυκιά απόλαυση που να ταιριάζει ταμάμ με αυτόν τον καιρό, αυτή είναι η ζεστή, αρωματική σοκολάτα. Μαζέψτε λοιπόν την παρέα, δείτε εδώ τις καλύτερες συνταγές για ζεστή σοκολάτα, ετοιμάστε ο καθένας από μία και – γιατί όχι;- απολαύστε και βαθμολογήστε ο καθένας τις δημιουργίες του άλλου.

Επιτραπέζιο ή παντομίμα;

Παντομίμα ή επιτραπέζιο; Το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του, η παντομίμα είναι καλή ιδέα αν είστε σχετικά «ακουσμένοι» ή έχετε διάθεση για κάτι χαλαρό που εγγυημένα χαρίζει γέλιο, το επιτραπέζιο από την άλλη πλευρά απαιτεί περισσότερη οργάνωση, ιδιαίτερα αν επιλέξετε κάποιο που έχει μπόλικους κανόνες, όμως αποτελεί μια άκρως ποιοτική και διασκεδαστική επένδυση παρεΐστικου χρόνου. Πάρτε μια γεύση από εδώ για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες.

Μαραθώνιος μίνι σειράς

Στην ίδια λογική με την προβολή ταινίας, μπορείτε να διαλέξτε μια μίνι σειρά λίγων επεισοδίων που θα δείτε…. μονορούφι.  Ιδανικές επιλογές το θρίλερ τρόμου «IT», το έξι επεισοδίων «Police Squad», προπομπός του θρυλικού «Τρελές Σφαίρες», το εφιαλτικό «Black Mirror» και το διασκεδαστικό και αυτοτελές «Sherlock», στο οποίο κάθε επεισόδιο είναι σαν μία ταινία.

Re-decoration τώρα

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και με τους φίλους μαζεύεστε και εκείνο το δωμάτιο που παραμένει ίδιο από τότε που παιζόταν το Ρετιρέ ανανεώνετε. Μαζέψτε ιδέες, ζητείστε τους να σας κάνουν προτάσεις ανανέωσης, προμηθευτείτε τα βασικά και συντροφιά ενός καλού κρασιού και κουβέντας ξεκινήστε την…. ανακαίνιση. Πάρτε ιδέες από εδώ. Και εδώ

Fit βραδιά

Είστε μόνοι ή με το έτερον ήμισυ. Φίλοι δεν μπορούν να έρθουν, κι εσείς έχετε ανάγκη να ξεσπάσετε και να… ιδρώσετε. Πέρα από σεξ, μπορείτε κάλλιστα να δοκιμάσετε ένα σύντομο πρόγραμμα γυμναστικής ή μια βασική ακολουθία γιόγκα για αρχάριους. Για το πρώτο έχουμε ιδέες εδώ,  για τη δεύτερη εδώ

N.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v