Κάθε Πάσχα σπάμε αβγά, φέτος κάτι ξεχωριστό έρχεται...

Αυτό το Πάσχα το γιορτινό τραπέζι έχει τη σφραγίδα των ΑΒ, με πλούσιες προσφορές, χιλιάδες δώρα και σοκολατένια αυγά για καλό σκοπό.

Κάθε Πάσχα σπάμε αβγά, φέτος κάτι ξεχωριστό έρχεται...

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και οι ετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι ξεκινούν σιγά σιγά. Φέτος το Πάσχα λοιπόν, όπως και κάθε χρόνο, η ΑΒ Βασιλόπουλος γεμίζει τα ράφια των καταστημάτων της με κάθε λογής εδέσματα για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και το καθιερωμένο πασχαλινό αβγό, που είναι για «καλό σκοπό», ενώ ταυτόχρονα μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, διεκδικώντας περισσότερα από 25.000 δώρα.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά φέτος, τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ είναι εδώ, για να στηρίξουν το πολύτιμο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ οι ζωγραφιές που τα στολίζουν ανήκουν στα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας ένα πασχαλινό αβγό, συνεισφέρουμε με 0,30€ στο έργο του οργανισμού, και η ΑΒ διπλασιάζει το συνολικό ποσό.

Θα τα βρούμε σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ αλλά και στο AB Eshop σε δύο μεγέθη (150 γρ. και 220 γρ.), με διαφορετικές τιμές το καθένα (κάτω από 4 και 5 ευρώ αντίστοιχα), όπου κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές. 

Παράλληλα, κάνοντας αγορές αξίας 50€ και άνω, από την Πέμπτη, 25 Απριλίου έως και την Κυριακή, 5 Μαΐου, συμμετέχουμε στον διαγωνισμό «Σπάσε αβγά και κέρδισε» διεκδικώντας περισσότερα από 25.000 δώρα.

Τι δώρα θα είναι αυτά; 17.000 δωρεάν προϊόντα, 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας 6€, επιταγές έκπτωσης των 3€ σε πόντους ab plus και 50 επιταγές έκπτωσης των 200€ σε πόντους ab plus σε περιμένουν.

Αντίστοιχα, περισσότεροι από 2.000 τυχεροί θα κερδίσουν 50 πόντους στην AB Plus κάρτα και θα μπουν στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού, ενώ 30 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και ένας τυχερός τα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ.

Δώρα κερδίζουν και όσοι συμμετέχουν στο πασχαλινό παιχνίδι μέσα από την εφαρμογή ΑΒ App, ab.gr, ΑΒ Kiosks στην ενότητα παιχνιδιών στα καταστήματα ΑΒ. 

Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυό της που αγγίζει τα 682 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει για ακόμα μια χρονιά τεράστια ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές, έχοντας κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού, μέσα από την υψηλή ποιότητα, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία που προσφέρει. 

Συγκεκριμένα, 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης με μείωση τιμών, 1.000 προϊόντα από αυτά με εγγύηση χαμηλής τιμής, δυνατές πασχαλινές προσφορές, καθώς και επιταγές των 3€ και 6€ με αγορές επιλεγμένων προϊόντων, όπως αρνί, κατσίκι, ελαιόλαδο, φρέσκα ψάρια, κατεψυγμένα είδη, σοκολατοειδή, ψησταριά με κάρβουνο, μπίρες και κρασιά, εγγυώνται ένα όμορφο Πάσχα με τη σφραγίδα ΑΒ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v