Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεόραση του Alpha στην οποία αναφέρθηκε και στο κοινωνικό του προφίλ μεταξύ άλλων.

Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha όπου και σχολίασε μεταξύ άλλων τη φράση του Δημήτρη Παπανώτα, ότι κάνει για καμιά μπύρα κι όχι για ηγέτης μετά την αποπομπή του τελευταίου από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος.

«Είμαι και τα δύο. Και ηγέτης και για μπύρες. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και εύχομαι μελλοντικός πρωθυπουργός του, είναι πάντα προσιτός κι αληθινός και γήινος και συγχρόνως θα εκπροσωπεί τους Έλληνες με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και στιβαρότητα στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά ο Κ. Κασσελάκης.

Σχετικά με την απόφασή του να διαγράψει τον Δημήτρη Παπανώτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως: «πήρα μια απόφαση βάση αυτών των οποίων άκουσα, μια απόφαση που ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου. Ο κ. Μητσοτάκης για ποιο λόγο κρατά βουλευτή του που δεν ξέρει εάν θα με αποκαλέσει «ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»; Δηλαδή περνάμε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και μετά κρατάμε την ομοφοβία και τον ρατσισμό στα ψηφοδέλτια μας;».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v