ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξενώνας Μαυροδήμος: Κερδίστε ένα φανταστικό τριήμερο

Ο Ξενώνας Μαυροδήμος στον Παρνασσό και το in2life σας κάνουν δώρο ένα αξέχαστο πρωτοχρονιάτικο τριήμερο. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Σούπερ χουχουλιαστοί ξενώνες έως 60€ στην Ελλάδα

Από το Ναύπλιο ως τα Ζαγοροχώρια, οι ωραιότεροι ξενώνες για τα χειμωνιάτικα Σ/Κ μας δεν κοστίζουν ακριβά. Για την ακρίβεια, ξεκινούν από 40€ το δίκλινο.

Ξενώνες με απίστευτη θέα ανά την Ελλάδα

Πέντε κουκλίστικοι ξενώνες μας προσφέρουν παραδοσιακή φιλοξενία αλλά και συγκλονιστική θέα στα ωραιότερα φυσικά τοπία της Ελλάδας από τα μπαλκόνια τους.

Υπέροχα AirBnB σπίτια σε οικονομικούς προορισμούς

Φθηνές πτήσεις και οικονομική διαμονή: Ο τέλειος συνδυασμός σε οκτώ προορισμούς με χαμηλές τιμές και σούπερ σπίτια στο AirBNB για να μείνετε.

Σπιτάκια στο βουνό ως 30€ το άτομο

Υπέροχα σπιτάκια σε ειδυλλιακά τοπία μέσα στην ελληνική φύση για value for money σαββατοκύριακα με το άλλο σας μισό ή την παρέα σας.

Τέλεια σπίτια του Air BnB στην Πλάκα

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα ολόδικό σας σπιτάκι στην Πλάκα, έστω για ένα βράδυ; Το Air BnB κάνει το όνειρο πραγματικότητα, με τιμές που ξεκινούν από 25€ το άτομο!

Σούπερ οικονομικοί ξενώνες για οικογένειες

Στον Παρνασσό, τα Καλάβρυτα, τη Λίμνη Πλαστήρα κι ακόμα παραπέρα, βρήκαμε τέλεια οικογενειακά δωμάτια με τζάκι σε τιμές από 40€ ως 80€.

Απίθανα δωμάτια με τζάκι έως 50€

Στο Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια, τη Λίμνη Πλαστήρα και αλλού, βρήκαμε υπέροχα και οικονομικά δωμάτια με τζάκι πλάι στο κρεβάτι.

10 προσιτοί παράδεισοι που μπορείτε να μείνετε

Έντεκα υπέροχα σπίτια, βίλες, κάστρα και δεντρόσπιτα ανά την Ευρώπη που μπορείτε να μείνετε χάρη στο AirBnB.

Παραμυθένιοι ξενώνες στην Ελλάδα έως 60€

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, την Καστοριά και τη Λίμνη Πλαστήρα οι ξενώνες είναι παραμυθένιοι, το τζάκι αναμμένο και οι τιμές χαμηλές.

SPONSORED LINKS

"Αν τελειοποιηθείς σε ένα μόνο πράγμα και το καταλάβεις καλά, αποκτάς και την κατανόηση και τη γνώση πολλών άλλων πραγμάτων."

Vincent Van Gogh, 1853-1890, Ολλανδός ζωγράφος

  • 506 - Οι επίσκοποι της Βησιγοτθικής Γαλατίας συνέρχονται στο Συμβούλιο του Αγκντ.
    1898 - Πεθαίνει η Ελισάβετ, γνωστότερη ως Σίσι, αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας, μετά από δολοφονική επίθεση.
    1925 - Υπογράφεται και δημοσιεύεται το πρώτο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας (αβασιλεύτου), που τίθεται αμέσως σε ισχύ.

© 2002-2016 MEDIA2DAY