Τέλεια δωμάτια με θέα στο Αιγαίο για τον Απρίλιο

Επειδή ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για θέα θάλασσα, σου βρήκαμε δωμάτια με θέα στο Αιγαίο για τα ΣΚ του Απριλίου, που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.

Τέλεια δωμάτια με θέα στο Αιγαίο για τον Απρίλιο

Πώς είπατε; Είναι ακόμα Απρίλιος, δεν είμαστε για θάλασσα; Ναι εντάξει ίσως, αν και την προηγούμενη εβδομάδα τα θερμόμετρα έγραψαν 20 βαθμούς και μια βουτιά θα την επιχειρούσαμε αν μας έβγαζε ο δρόμος μας σε κάποια παραλία. Γεγονός πάντως είναι ότι για θέα θάλασσα είμαστε πάντα, και με αυτό το σκεπτικό σου βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια που ατενίζουν το Αιγαίο και δεν κοστίζουν ακριβά για τα Σαββατοκύριακα του Απρίλη.

Στο Πήλιο…

- Ο Φάρος στον Μυλοπόταμο έχει φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια με φανταστική θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα τους μπαλκόνια. Η δε τιμή δεν ξεπερνά τα 67€ το δίκλινο. 

- Επίσης στον Μυλοπόταμο, μαγική θέα στην θάλασσα έχει αυτό εδώ το ανεξάρτητο στούντιο που δεν θα σου κοστίσει παρά 52€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

- Θέλεις και βουνό και θάλασσα, και άνοιξη και χειμώνα, και τζάκι και θέα στο Αιγαίο; Το Olga Studios στην Τσαγκαράδα τα έχει όλα και συμφέρει, με 62€ το δίκλινο. 

- Ωραιότατα δωμάτια δυο βήματα (ή 70 μέτρα, για να ακριβολογούμε) από την παραλία και σούπερ θέα θάλασσα έχει το Hotel Eleana στον Άγιο Ιωάννη, τα δίκλινα του οποίου κοστίζουν αυτή την περίοδο 60€. 

- Στον Άγιο Ιωάννη βρίσκεται και το Aegean Blue - Villas Stivachtis, τα δωμάτια του οποίου ανοίγουν σε μπαλκόνια που μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από την θάλασσα, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα. Οι τιμές τους για τον Απρίλιο δεν ξεπερνούν τα 51€ το δίκλινο. 

Στην Εύβοια…

- Στην Πλατάνα της Κύμης, το Ξενοδοχείο Πανόραμα έχει, όπως μαρτυρά το όνομά του, πανοραμική θέα στη θάλασσα και όμορφα, ευρύχωρα στούντιο στα 62€ το δίκλινο. 

- Στους Αγίους Αποστόλους, τα δωμάτια του Filia Rooms & Apartments είναι φωτεινά και κουκλίστικα, με μπαλκονάκια που αγναντεύουν την θάλασσα και τιμές που δεν ξεπερνούν τα 52€ το δίκλινο. 

- Στην υπέροχη Κάρυστο, το Ξενοδοχείο Καρύστιον απέχει δυο βήματα από την θάλασσα, την οποία αγναντεύουν τα μπαλκόνια των δωματίων του. Οι τιμές για τον Απρίλιο δεν ξεπερνούν τα 62€ το δίκλινο. 

- Οι Αλυκές στο Μαρμάρι απέχουν μόλις 500 μέτρα από την παραλία της Μεγάλης Άμμου, τα δε δωμάτια απολαμβάνουν όλα ανεξαιρέτως θέα στην θάλασσα. Τιμές, στα 58€ το δίκλινο. 

Στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου…

- Το Ξενοδοχείο Ακταίον στη Μονεμβασιά έχει συμπαθέστατα, χρωματιστά δωμάτια με θέα στη θάλασσα και το κάστρο της Μονεμβασιάς, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 47€ το δίκλινο. 

- Επίσης στη Μονεμβασιά, τα δωμάτια του Ξενώνα Πέτρινο απέχουν δυο βήματα από την θάλασσα, ενώ οι τιμές τους ξεκινούν από 52€ το δίκλινο. 

- Πανέμορφα, ευρύχωρα και φωτεινά στούντιο έχει και το Malvasia Corner Hotel, κι αυτό στη Μονεμβασιά. Τιμές, στα 55€ το δίκλινο. 

- Στα γλυκύτατα Πούλιθρα, λίγο έξω από το Λεωνίδιο, φανταστική επιλογή είναι τα Δωμάτια Αλεξανδράκη οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 62€ το δίκλινο με τέλειο πρωινό.

- Στον Τυρό, το Ξενοδοχείο Απόλλων βλέπει θάλασσα και μάλιστα σε απόσταση «απλώνω χέρι, πιάνω κύμα» από τα μπαλκόνια των δωματίων του, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 50€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο, προαιρετικά, για καταπληκτικό πρωινό). 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v