Πόσο κάνουν τα δωμάτια για τα τριήμερα του Μαρτίου;

Σου βρήκαμε οικονομικά δωμάτια για τα δύο μαρτιάτικα τριήμερα στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, τον Παρνασσό αλλά και τα κοντινά νησιά (αν τολμάς).

Πόσο κάνουν τα δωμάτια για τα τριήμερα του Μαρτίου;

Δύο τριήμερα φέρνει ο μήνας που μόλις ξεκίνησε, και μάλιστα το ένα πίσω από το άλλο: Δευτέρα 18 Μαρτίου η Καθαρά Δευτέρα, και επίσης Δευτέρα, η αμέσως επόμενη, 25η Μαρτίου. Και αν δεν σκέφτεσαι ήδη εκδρομή με αυτή την πληροφορία, είναι πιθανότατα επειδή σου έχει φάει τα λεφτά η ΔΕΗ. Μην απελπίζεσαι, όμως, γιατί σου βρήκαμε ωραιότατα δωμάτια για το τριήμερο σε κοντινούς και λίγο πιο μακρινούς προορισμούς, σε τιμές που δεν θα σε βάλουν να τρως φακές όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Στην Πελοπόννησο…

- Στο Καστόρι, ένα από τα ομορφότερα χωριά του Ταΰγετου, αυτό εδώ το κουκλίστικο σπιτάκι θα σου κοστίσει 66,50€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

- Στο Λεύκτρο της Μεσσηνιακής Μάνης, θα μείνεις σε έναν αυθεντικό μανιάτικο πύργο, στο Mani Stone Towers πληρώνοντας 61€ για το δίκλινο με θέα στην θάλασσα.

- Μήπως είναι ώρα για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση στη Μονεμβασιά; Ο Ξενώνας Πέτρινο λέει ναι, με δίκλινα στα 71€ με τέλεια θέα στην θάλασσα και τον βράχο της Μονεμβασιάς από τα μπαλκόνια τους. 

- Στη Νέδουσα της Μεσσηνίας, που γίνεται ωραιότατη βάση για να εξερευνήσεις τον Μυστρά και τα χωριά του Ταΰγετου, το Villa Eva 2 είναι ένα ωραιότατο διαμέρισμα για δύο, στα 54€ ανά διανυκτέρευση. 

- Στο Ξηροκάμπι του Ταΰγετου, ένα γλυκύτατο χωριό πολύ κοντά στο φαντασμαγορικό φαράγγι, αυτό εδώ το ανεξάρτητο στούντιο θα σου κοστίσει 73€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

- Πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις την άγνωστη ενδοχώρα της Ηλείας που κρύβει πολλές εκπλήξεις, αυτό το πανέμορφο, παραδοσιακό σπίτι θα σου κοστίσει 68,50€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. 

Στο Πήλιο…

- Στην υπέροχη Τσαγκαράδα, το Olga Studios προσφέρει δίκλινα με τζάκι και θέα στην θάλασσα, στα 61,50€ το δίκλινο. 

- Στην πάντα ζωντανή Ζαγορά ο γλυκύτατος, παραδοσιακός ξενώνας 4 Εποχές έχει δωμάτια που ξεκινούν από 66€ το δίκλινο.

- Στη Βυζίτσα με τα πανέμορφα αρχοντικά της, βρήκαμε αυτό εδώ το σπίτι που θα σε φιλοξενήσει με 60€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα, ή 102€ αν είστε τέσσερις.

- Στον ανερχόμενο Άγιο Λαυρέντιο, το Sarafis Guesthouse έχει ρουστίκ, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια στα 66,50€ το δίκλινο. 

Στον Παρνασσό…

Η διαθεσιμότητα για τα τριήμερα είναι σημαντικά περιορισμένη, και οι τιμές στην Αράχωβα τραβούν αναμενόμενα την ανηφόρα. Κάποιες οικονομικές επιλογές που βρήκαμε είναι οι εξής.

- Το Hotel Triantafyllou στην Κάτω Τιθορέα έχει λιτά αλλά ζεστά και καθαρά δωμάτια στα 68,50€ το δίκλινο. 

- Το Πόρτο Λουρμπά στο Γαλαξίδι (που ειδικά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα είναι ό,τι πρέπει για ανοιξιάτικη πρόβα, με τα πρώτα ουζάκια πλάι στο κύμα) έχει δίκλινα στα 61€ με πρωινό. 

- Το Ορεινό καταφύγιο Παρνασσού 2 στην Αμφίκλεια (λέγεται Καταφύγιο, δεν είναι) είναι ένα πετρόχτιστο σπίτι που φιλοξενεί δύο άτομα με 66,50€ ανά διανυκτέρευση. 

Μωρέ μήπως να πάμε νησάκι;

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, που φημίζεται για τον άστατο καιρό του, εμείς ψηφίζουμε όχι, αλλά για εκείνο της 25ης βρήκαμε τα εξής, στα κοντινά νησιά.

- Το Alvi Studios στην Πέρδικα, που είναι ίσως το ομορφότερο χωριό της Αίγινας, διαθέτει όμορφα, ευρύχωρα στούντιο στα 50€ το δίκλινο. 

- Στην πόλη της Αίγινας, το Pantazis Studios προσφέρει λιτά αλλά προσεγμένα δωμάτια στα 51,50€ το δίκλινο. 

- Στην Αιγηνίτισσα, ανάμεσα στην Πέρδικα και την πόλη της Αίγινας, αυτό εδώ το σπίτι φιλοξενεί τρία άτομα με 64,50€ ανά διανυκτέρευση. 


- Στην Άνδρο, και συγκεκριμένα λίγο έξω από τη Χώρα, το Villa Views Studios έχει πανέμορφα δωμάτια στα 61,50€ το δίκλινο. 

- Στην Κύθνο, στο λιμάνι του Μέριχα, το Foinikas Studios μας φιλοξενεί σε απολύτως κυκλαδίτικα δωμάτια με 71,50€ το δίκλινο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v