10 Airbnb σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς

Αγαπημένοι προορισμοί στην χειμωνιάτικη Ελλάδα μας υποδέχονται σε ωραιότατα σπιτάκια και άνετες βίλλες.
10 Airbnb σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς

Το σκέφτεστε για Πήλιο; Μήπως για Ζαγοροχώρια; Ψηθήκατε για Λίμνη Πλαστήρα; Ή μήπως για Μετέωρα; Όπου και αν ταξιδέψετε φέτος η Ελλάδα σας… σπιτώνει σε ωραιότατες μονοκατοικίες, πέτρινους ξενώνες και άνετες βίλλες.

To Στεφάνι της Μακρίνας στη Μακρυνίτσα



Σε ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά του Πηλίου, τη Μακρυνίτσα, μια παραμυθένια πέτρινη βίλλα με υπέροχη θέα φιλοξενεί  μέχρι 4 άτομα και κοστίζει 152€ ανά διανυκτέρευση.

Μια βίλλα στην Αράχωβα



Σε ένα πανέμορφο χειμερινό τοπίο στο Λιβάδι του Παρνασσού, αυτή η μεγαλοπρεπής βίλλα προσφέρει δωμάτια μέχρι δύο ατόμων, με ιδιωτικό μπάνιο και σαλόνι με κόστος 104€ ανά διανυκτέρευση.

Ένα αγροτόσπιτο στα Ζαγοροχώρια



Η Ανέμη στο χωριό κάτω Πεδινά, είναι ένα παραδοσιακό αγροτόσπιτο από αυτά που σπάνια βλέπουμε πια με 4 κρεβάτια και κόστος 127€ ανά διανυκτέρευση.

Ένας παραδοσιακός ξενώνας στα Τζουμέρκα

Με ξύλινη διακόσμηση, αυλή και θέα που κόβει την ανάσα αυτός ο ξενώνας στο ξακουστό βλαχοχώρι Συρράκο στην Ήπειρο ατενίζει τα Τζουμέρκα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα με κόστος 139€ ανά διανυκτέρευση.



Ένα σπιτάκι πάνω στη Λίμνη Πλαστήρα

Εντάξει όχι ακριβώς πάνω, αλλά κοντά της. Πλήρως απομονωμένο, στην Νευρόπολη, φιλοξενεί μέχρι έξι άτομα με 115€ ανά διανυκτέρευση.



Ένα πέτρινο διώροφο του ’30 στην Ελάτη

Στο κέντρο του χειμερινού θερέτρου, ένα σπίτι του 1936 πλήρως ανακαινισμένο με έπιπλα αντίκες και τεράστια αυλή, φιλοξενεί έως 8 άτομα με κόστος 64€ ανά διανυκτέρευση.



Ένα ζευγαριάρικο σπιτάκι στη λίμνη της Καστοριάς

Ό,τι πρέπει για ρομαντικές εξορμήσεις με φόντο τα χρώματα της λίμνης, τους πελαργούς και τις πάπιες. Φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα με κόστος 115€ ανά διανυκτέρευση.



Μια βίλλα στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο

Στον πιο hip προορισμό της Βορείου Ελλάδος, με θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα, αυτή η πολυτελής βίλλα φιλοξενεί μέχρι 10 επισκέπτες, με κόστος 288€ ανά διανυκτέρευση.



Ένα τριώροφο πέτρινο σπίτι στην Στεμνίτσα

Στην πλατεία του χωριού, αυτό το τριών ορόφων σπίτι με σοφίτα είναι ό,τι πρέπει για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες, με κόστος διανυκτέρευσης ανά βραδιά τα 231€.



Μια μοντέρνα μονοκατοικία στα Μετέωρα

Στο Καστράκι, μια ανάσα από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων αυτό το μοντέρνο αλλά συνάμα παραδοσιακό σπιτάκι απολαμβάνει υπέροχη θέα και είναι ό,τι πρέπει για δύο άτομα, όμως φιλοξενεί μέχρι 4 με κόστος διανυκτέρευσης τα 132€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v