Τα πιο «ανεβαστικά» μπαράκια στα προάστια της Αθήνας

Πέντε μπαράκια στα προάστια της Αθήνας διοργανώνουν πάρτι, παίζουν δυνατά DJ sets και μας κρατούν όρθιους ως το πρωί.
Τα πιο «ανεβαστικά» μπαράκια στα προάστια της Αθήνας
Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στο Χαλάνδρι και από εκεί στη Νέα Σμύρνη και τη Γλυφάδα, εντοπίζουμε τα πιο «ζωντανά» μπαρ των προαστίων, εκείνα που δεν σταματούν να παίζουν δυνατά χορευτικά DJ set όλη την εβδομάδα και να διοργανώνουν ανεβαστικά live για κάθε γούστο.

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6745375

Ο «ζωολογικός κήπος» του Χαλανδρίου ξυπνά… το χορευτικό ζώο μέσα μας, χάρη στα ετερόκλητα live που φιλοξενεί σε τακτική βάση. Το προσεχές διάστημα για παράδειγμα ετοιμάζει disco party, live με τον Κώστα Τουρνά, world jazz με τζαζ τρίο, τους Λάκη Παπαδόπουλο και Νίκο Ζιωγαλα και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες που θα μας πείσουν να… κουνήσουμε τα πόδια μας.

Pop up
25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη, τηλ: 21 1213 7681

Παραδοσιακό «σπίτι» των ήχων της House, techno, progressive, dub, reggae, hip hop, soul και funk μουσικής, το Pop Up διαθέτει εκτός από τον κυρίως χώρο του και ένα “Πίσω Μπαρ”. Οι resident DJs εναλλάσσονται με τους guests καθημερινά, ενώ συχνά-πυκνά φιλοξενούνται δυνατά χορευτικά live. Τις ανεβαστικές μουσικές συνοδεύουμε με τα υπέροχα κοκτέιλ του μαγαζιού, όπως το Rose Passion με ρούμι και τριαντάφυλλο. Στοιχίζουν 7€, ενώ κάθε Πέμπτη ισχύει happy hour με όλα τα κοκτέιλ στα 5€.

Barsol 
Πλατεία Ελ. Βενιζέλου 4, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 21 0252 9300

Σε έναν όμορφο χώρο στην καρδιά της περιοχής, το Barsol διαθέται μία πολύ δυνατή ομάδα από DJs που εναλλάσσονται καθημερινά, αλλά και guest ραδιοφωνικούς παραγωγούς που αναλαμβάνουν τα decks κάθε Παρασκευή για mainstream DJ sets και χορευτικές μουσικές. Οι βραδιές συχνά κρατούν… γερά μέχρι το ξημέρωμα και παίρνουν τη γεύση από τα ωραιότατα κοκτέιλ, που κυμαίνονται στα 8-9€. Η λίστα με τα κοκτέιλ ανανεώνεται συχνά.

Kapu 
Χαλδείας 34, Ελληνικό, τηλ.: 210 9606760

Ένα στέκι που θυμίζει χαλαρό παρεΐστικο καφενείο, που διαθέτει και υπέροχη αυλίτσα, το Kapu στο Ελληνικό μας σερβίρει ωραία κοκτέιλ αλλά και σούπερ μουσικές με live εμφανίσεις καλλιτεχνών που καλύπτουν κάθε γούστο: Από ροκιές μέχρι funk και swing μουσικές και από ακουστικές βραδιές με κιθαριστικά «ταξίδια» μέχρι χιπ χοπ εκπλήξεις. Ενημερωθείτε για τα επόμενα live στο παραπάνω link. Η είσοδος είναι σχεδόν πάντα ελεύθερη.

Mosaiko
Λαοδίκης 30 (Βασιλέως Γεωργίου), 21 0898 3208

Κάθε μα κάθε βράδυ, κι ένας διαφορετικός DJ αναλαμβάνει τα decks του Mosaiko, ίσως του πιο κεφάτου και «ολοζώντανου» μπαρ της Γλυφάδας. Εδώ, με φόντο τα μεγάλα κολάζ με μουσικές φιγούρες στον τοίχο, την μοντέρνα διακόσμηση και το κλασικό μωσαϊκό στο πάτωμα, δοκιμάζουμε ωραιότατα κοκτέιλ που κυμαίνονται στα 7-9€, όσο απολαμβάνουμε indie-rock-electro DJ sets που διατηρούν τις διαθέσεις σταθερά ανεβασμένες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v