Δωρεάν σινεφίλ προβολές στο Exile Room

Στη σκοτεινή αίθουσα του Exile Room απολαμβάνουμε σινεφίλ «διαμαντάκια» κάθε Πέμπτη με δωρεάν είσοδο.
Δωρεάν σινεφίλ προβολές στο Exile Room
Οι προσεχείς Πέμπτες του Οκτώβρη, του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη έχουν κάτι από σινεφίλ μαγεία στην σκοτεινή αίθουσα προβολών του Exile Room στο Μοναστηράκι. Δύο ταινίες κάθε μήνα μας μυούν σε έργα μεγάλων δημιουργών.

Ingrid Bergman, in Her Own Words στις 27/10

Η μεγάλη σταρ αποκαλύπτεται μέσα από τα δικά της λόγια, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

No Home Movie (10/11) – Α Family Affair (24/11) 

Δύο ταινίες, δύο γυναίκες που στοίχειωσαν με κάθε τρόπο τους δημιουργούς τους. Από το κύκνειο άσμα της αξεπέραστης Chantal Akerman και το συγκινητικό πορτρέτο της μητέρας της στο «No Home Movie» μέχρι τον περιπετειώδη βίο μιας 95χρονης, αιώνιας femme fatale στο «A Family Affair», το Exile Room αφιερώνει τον Νοέμβριο στις σχέσεις εκείνες που καθορίζουν για πάντα τη ζωή μας.

Nuts! (8/12) – The Final Member (15/12)

Ποιος θα το περίμενε ότι δύο από τα πιο διασκεδαστικά ντοκιμαντέρ των τελευταίων ετών θα περιστρέφονταν γύρω από τα πλέον απόκρυφα σημεία της ανδρικής ανατομίας (και ψυχολογίας); Το Exile Room αφήνει στην άκρη κάθε ίχνος σοβαροφάνειας και σεμνοτυφίας για να ακολουθήσει τις σχεδόν σουρεαλιστικές περιπέτειες μερικών ανδρών που δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εκπληρώσουν τις μικρές ή μεγάλες φιλοδοξίες τους.

Οι προβολές ξεκινούν στις 21.00, με δωρεάν είσοδο.


Info:

Exile Room
Αθηνάς 12, 3ος όροφος, Μοναστηράκι (έναντι ΜΕΤΡΟ), τηλ: 210 3223395, Fax: 210 3223396, www.exileroom.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v