Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει σαν Σκαθαροζούμης κι έχουμε το πρώτο τρέιλερ

36 χρόνια μετά την πρώτη θρυλική ταινία η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου Σκαθαροζούμη που έχει ξανά την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον.

Ο Μάικλ Κίτον επιστρέφει σαν Σκαθαροζούμης κι έχουμε το πρώτο τρέιλερ

Πέρασαν 36 χρόνια από το 1988 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές μας οθόνες ο Σκαθαροζούμης του Τιμ Μπάρτον, μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας που απέκτησε φανατικό κοινό ανά τα χρόνια.

Όπως καταλαβαίνεις η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη όταν είδαμε το τρέιλερ για τη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Σκαθαροζούμη η οποία θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και θα έχει την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον. Στην ταινία εκτός από τον Μάικλ Κίτον και την Γουϊνόνα Ράιντερ πρωταγωνιστεί και η Τζένα Ορτέγκα του Wednesday ενώ το καστ συμπληρώνουν οι: Μόνικα Μπελούτσι, Γουίλεμ Νταφόε, Τζάστιν Θερού, Κάθριν Ο'Χάρα και Άρθουρ Κόντι.

Η σύνοψη της ταινίας είναι:«ο Beetlejuice επιστρέφει! Μετά από μια απρόσμενη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia (Ράιντερ) ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, Astrid (Ορτέγκα), ανακαλύπτει το μυστηριώδη μακέτα της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος η πύλη προς τη μεταθανάτια ζωή. Με προβλήματα που δημιουργούνται και στις δύο σφαίρες, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει το όνομά του "Beetlejuice" τρεις φορές και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v