Γυμνές σκηνές που έγραψαν κινηματογραφική ιστορία

Αισθησιακές, σοκαριστικές, ρεαλιστικές, απαγορευμένες, αυτές είναι μερικές από τις πλέον κλασικές σκηνές γυμνού στην ιστορία του σινεμά.

Γυμνές σκηνές που έγραψαν κινηματογραφική ιστορία

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά και αν θες και η γοητεία μιας τέχνης όπως ο κινηματογράφος είναι η πρόκληση.

Και όπως και να το κάνουμε, το γυμνό προκαλεί, προκαλούσε και θα συνεχίσει να προκαλεί.

Απομάκρυνε τα παιδιά από την οθόνη και πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις πιο εμβληματικές σκηνές γυμνού στο σινεμά – παλιό και σύγχρονο.

O οργασμός στο Ecstasy το 1933

Ναι, κι όμως, το 1933 ο κόσμος έμεινε άφωνος όταν είδε τον πρώτο γυναικείο οργασμό στην ιστορία του κινηματογράφου, από την 17χρονη Χέντι Λαμάρ.

Το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Παιδιά, από εδώ η πιο σέξι ξανθιά του αμερικάνικου σινεμά, και το θρυλικό της σταυροπόδι στο Basic Instict που έριξε σαγόνια.

Η πρώτη σκηνή του Eyes Wide Shut

Αδύνατον να κρατήσεις τα μάτια σου ερμητικά κλειστά στο άνοιγμα του αριστουργηματικού φιλμ του Κιούμπρικ, όπου το (και στην πραγματικότητα, τότε) ζευγάρι Τομ Κρουζ – Νικόλ Κίντμαν ερωτοτροπεί μπροστά στον καθρέφτη και η κάμερα θαρρείς αγκαλιάζει το κορμί της.

Το σεξ στη Zωή της Αντέλ

Λία Σεϊντού και Αντέλ Εξαρχόπουλος ερωτεύονται παράφορα στον Χρυσό Φοίνικα του Αμπντελατίφ Κεσίς και χαρίζουν μια από τις πιο αισθησιακές, ωμές και έντονες σκηνές λεσβιασκού γυμνού στην ιστορία του σινεμά.

Η 80s έξαψη στην Έξαψη

Η Κάθλιν Τέρνερ ξελογιάζει τον Ουίλιαμ Χαρτ και οι δυο τους συμμετέχουν σε μερικές άκρως αισθησιακές και «καυτές» σκηνές γυμνού, που σημάδεψαν την δεκαετία των 80s.

Ο ερωτικός ρεαλισμός του Μετά τα Μεσάνυχτα

Η ταινία του Νίκολας Ρεγκ που άλλαξε για πάντα τον βρετανικό τρόμο, μας χάρισε μια από τις πιο πειστικές σκηνές σεξ μόλις στα πρώτα λεπτά. Σύμφωνα με φήμες Ντόναλντ Σάδερλαντ και Τζούλι Κρίστι έκαναν στην πραγματικότητα έρωτα.

Σχεδόν όλες οι σκηνές της Αυτοκρατορίας των Αισθήσεων

Πολύ πριν γίνει της μόδας το όλο πράγμα, ο Ναγκίσα Οσίμα εξερευνούσε τα όρια του σαδομαζοχισμού στη μεγάλη οθόνη, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το απεγνωσμένο σεξ στον Χορό των Τεράτων

Η Χέιλ Μπέρι δίνει ρεσιτάλ ως μητέρα θανατοποινίτη και μπλέκει με τον δεσμοφύλακα, χαρίζοντας μια από τις πιο απεγνωσμένες, ζωώδεις γυμνές σκηνές.

Ο συνεχώς γυμνός Μαικλ Φασμπέντερ στο Shame

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν γοητευτικό 30αρη με ακόρεστη σεξουαλική όρεξη στην ταινία του Στιβ Μακ Κουίν και δίνει στο κοινό του δεκάδες, χορταστικές γυμνές σκηνές.

Το στοματικό στο Brown Bunny

H ταινία του Βίνσεντ Γκάλο, σόκαρε κοινό και κριτικούς με μια άκρως ρεαλιστική σκηνή στοματικού σεξ, με πρωταγωνίστρια την Κλόε Σαβινί και τον Γκάλο.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v