Στο Netflix και η δεύτερη σεζόν του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αν σου έλειψε το Maestro, τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως επιστρέφει πολύ σύντομα με δεύτερη σεζόν η οποία θα προβληθεί και στο Netflix.

Στο Netflix και η δεύτερη σεζόν του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζεις ήδη ωστόσο καλό είναι να μάθεις ότι η δεύτερη σεζόν του Maestro επιστρέφει στο MEGA με το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

Η σειρά θα προβληθεί συγχρόνως σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix στην οποία έκανε μεγάλο χαμό, σκαρφαλώνοντας στο top 10 των πιο δημοφιλών ξένων σειρών σε 18 χώρες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων κι αναμένεται να μεταδοθεί προς το φθινόπωρο του 2024 τόσο από το MEGA όσο και από το Netflix.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v