Οι πιο άβολες στιγμές των Όσκαρ

Χαστούκια, σαβούρες, Απάτσι και ένα σωρό ακόμα άβολα σκηνικά που έχουν πρωταγωνιστήσει ανά τις δεκαετίες στις απονομές των Όσκαρ.

Οι πιο άβολες στιγμές των Όσκαρ

Είναι ζωντανή εκπομπή και στις ζωντανές εκπομπές μπορούν να συμβούν πράγματα και θάματα.

Τα Όσκαρ ανά τις δεκαετίες προβολής τους μας έχουν χαρίσει μπόλικες άβολες στιγμές, από γιούχες μέχρι επιθετικά γλωσσόφιλα και τούμπες.

Θυμάσαι τα παρακάτω;

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Ο Κρις Ροκ θεώρησε πως έκανε χιούμορ χλευάζοντας το γεγονός πως η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane, όμως ο σύζυγός της είχε άλλη γνώμη. Ο Σμιθ ανέβηκε πάνω στη σκηνή και του (μας) χάρισε ένα ξεγυρισμένο χαστούκι.

https://twitter.com/screentime/status/1508271522229587970?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508273465094250502%7Ctwgr%5E07946a73deaa9470846eda8e8a3db6c0aa12859e%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fentertainment%2Farthro%2F8454832%2Foskar-2022-o-gouil-smith-chastoukise-ton-kris-rok-giati-koroidepse-ti-gynaika-tou

Τα πουσάπς του Τζακ Πάλανς

Κερδίζοντας το Β’ Ανδρικού Ρόλου για το City Slickers, ο ηθοποιός στον λόγο που εκφώνησε θύμισε τον μεθυσμένο θείο σου από το χωριό, αφού έπεσε στο πάτωμα και «πήρε» κάμψεις με το ένα χέρι, αφού ψέλλισε κάτι για τον Μπίλι Κρίσταλ και το πόσο μεγαλύτερες είναι οι κ**άδες που βγάζει από δαύτον.

Η σαβούρα της Τζένιφερ Λώρενς

Το 2013 παραλαμβάνοντας το Όσκαρ για το Silver Linings Playbook, η Τζένιφερ απέδειξε πως αν είναι να πάνε όλα λάθος όταν δεν πρέπει, θα πάνε και θα παραπάνε. Έτσι μας χάρισε μια ωραιότατη σαβούρα, την οποία μετά αντιμετώπισε με περίσσια ψυχραιμία.

Ουπς, λάθος!

Μια δουλειά είχαν η Φαίη Ντάναγουει και ο Ουόρεν Μπίτι, να διαβάσουν σωστά το όνομα του νικητή της Καλύτερης Ταινίας. Είπαν όμως το La La Land αντί για το Moonlight και μας χάρισαν μια από τις πιο κριντζ στιγμές.

Το χειροκρότημα της Νικόλ

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι για αυτό το χειροκρότημα που έγινε meme. Απλά δες το.

Το άβολο φιλί του Τραβόλτα

Στα Όσκαρ του 2015, ο Τζον Τραβόλτα πήγε πίσω από την Σκάρλετ Γιόχανσον, την αγκάλιασε και την φίλησε, ενώ ο φακός αποθανάτισε το σκηνικό με την μούρη της Σκάρλετ να δείχνει κάπως ξενερωμένη.

Ο γυμνός άντρας

Το 1974 και ενώ ο Ντέιβιντ Νίβεν καλούσε την Λιζ Τέιλορ να παρουσιάσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας ένας μουστακαλής γυμνός τύπος ξεκίνησε να σπριντάρει πίσω του, πέρασε μπροστά και συνέχισε την πορεία του σχηματίζοντας το σήμα της νίκης.

Η Sacheen Littlefeather

Το 1973 μια Απάτσι εμφανίστηκε επί σκηνής για να αρνηθεί εκ μέρους του Μάρλον Μπράντο το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου που είχε κερδίσει για την ερμηνεία του στον Νονό, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Κάποιοι τη χειροκρότησαν άλλοι την αποδοκίμασαν, ενώ ο Τζον Γουέιν ήταν έτοιμος να της επιτεθεί.

Οι αποδοκιμασίες στον Μάικλ Μουρ

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ανατρεπτικό σκηνοθέτη, κι ας ήταν άβολο το γεγονός ότι έλαβε ουκ ολίγα γιούχα (αλλά και χειροκροτήματα) καταδικάζοντας τον Μπους και τον πόλεμο στο Ιράκ στον ευχαριστήριο λόγο του για το Όσκαρ στο Bowling for Columbine.

Το γλωσσόφιλο του Άντριεν Μπρόντι στην Χάλι Μπέρι

Όταν ο Άντριεν Μπρόντι κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία The Pianist, αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου ομιλίας του στο να αρπάξει τη Χάλι Μπέρι και να της δώσει ένα παθιασμένο φιλί στα χείλη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v