Τα ζώδια που βάζουν τους άλλους πάνω απ’ τον εαυτό τους

Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι αλτρουιστές, πώς να το κάνουμε…
Τα ζώδια που βάζουν τους άλλους πάνω απ’ τον εαυτό τους
Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι για να δίνουν. Ναι, καλό θα ήταν να αναγνωρίζονται οι κόποι τους, και να λαμβάνουν πίσω την αστείρευτη αγάπη που έχουν. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτά τα άτομα ξέρεις πως θα βάλουν πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους. Ποια είναι αυτά τα άτομα;

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι μακράν τα πιο ανιδιοτελή άτομα του ζωδιακού κύκλου. Λατρεύουν να προσφέρουν και να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Μπορούν να παρατήσουν τα πάντα για να τρέξουν στο πλευρό ενός αγαπημένου τους ανθρώπου, ακόμα κι αν δεν είναι μεγάλη ανάγκη. Αυτό, προφανώς, μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες, καθώς ουκ ολίγοι επιτήδειοι έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τις αγνές τους προθέσεις. Συνεπώς, ψαράκια, είστε οι καλύτεροι, αρκεί να προστατεύετε τον εαυτό σας!

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι από εκείνα τα άτομα που θα βοηθούσαν όποιον βρισκόταν στον δρόμο τους. Σηκώνουν τα βάρη των άλλων, και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό. Πόσο μάλλον, ένας Καρκίνος που μπορεί να νιώθει χρήσιμος με αυτόν τον τρόπο, είναι ένας ευτυχισμένος Καρκίνος. Επίσης, εδώ είναι καλή στιγμή για να προσθέσουμε ότι οι Καρκίνοι έχουν επιβεβαιωμένα μαγικές, θεραπευτικές αγκαλιές, τις οποίες μοιράζουν απλόχερα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι βάζουν τους άλλους πρώτους επειδή έτσι ξέρουν να φέρονται. Είναι από τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ, κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να σε αφήσουν ποτέ ξεκρέμαστο. Ναι, σίγουρα η προσέγγισή τους – ειδικά σε προβλήματα και δράματα ερωτικής φύσεως – δεν είναι και η πιο χαριτωμένη· μπορούν να γίνουν τέρατα ψυχρής λογικής. Αλλά είναι μια ψυχρή λογική που θες να έχεις δίπλα σου για πάντα.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι από εκείνα τα άτομα που, από την στιγμή που αποφασίσουν να μείνουν δίπλα σου, δεν θα φύγουν ποτέ. Δεν πρόκειται ούτε να το σκεφτεί για να βοηθήσει τα αγαπημένα του άτομα στις δύσκολες (ή και μη) στιγμές, αμέσως θα τρέξει δίπλα τους. Σε συνδυασμό με το μεγάλο πάθος του Υδροχόου, να φέρει την παγκόσμια αλλαγή και να κάνει αυτόν τον πλανήτη καλύτερο, ξέρεις πως κέρδισες έναν πολύ έμπιστο φίλο…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v