ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που δεν δείχνουν ευαισθησία

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που δεν πρόκειται ποτέ να σου δείξουν την ευαίσθητη πλευρά τους;

Τα ζώδια που δεν δείχνουν ευαισθησία

Έχεις γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να μην δείχνει ποτέ την… ανθρώπινη πλευρά του; Τα παρακάτω ζώδια έχουν ένα σωρό άμυνες για να μην αποκαλύψουν στους άλλους ανθρώπους την ευαίσθητη πλευρά τους. Ποια είναι όμως;

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σιχαίνονται τους πολλούς συναισθηματισμούς, δεν είναι το στυλ τους. Συνεπώς, δεν μπορούν εύκολα να ανοιχτούν και να δείξουν τις λιγότερο ψυχρές και κυνικές πτυχές τους. Αυτός είναι και ο λόγος που θα τους δεις να ασχολούνται συνέχεια με ένα σωρό πράγματα—δεν θέλουν να σκέφτονται ακριβώς πόσα αισθήματα βιώνουν ταυτόχρονα.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί φοβούνται και την σκιά τους. Είναι πολύ δύσκολο να ανοιχτούν σε άλλους ανθρώπους, επειδή φοβούνται πως θα προδοθούν, και αυτό τους κάνει να φορούν ένα σκληρό προσωπείο, για να μην δείξουν πόσο ευαίσθητοι είναι κατά βάθος.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο σιχαίνεται να φαίνεται αδύναμο. Θέλει όπου πηγαίνει, να έχει τον έλεγχο. Να τραβάει τα βλέμματα, κι όχι επειδή έχει πέσει στο πάτωμα και κλαίει. Όχι ότι δεν το κάνει αυτό—οι Δίδυμοι ίσως να κλαίνε περισσότερο από τα άλλα ζώδια του αέρα, αλλά ποτέ σε δημόσιο χώρο. Και ποτέ με ανθρώπους να τους παρακολουθούν.

Λέων
Οι Λέοντες είναι οι οδηγοί. Είναι τα άτομα που μπορούν να δώσουν συμβουλές στους άλλους, και που θέλουν συνεχώς να βλέπουν τους φίλους τους χαρούμενους. Υπάρχει κόσμος που εξαρτάται από τους Λέοντες. Άρα μπορείτε να φανταστείτε πόση πίεση ασκεί καθημερινά ένας Λέοντας στον εαυτό του, για να μην φορτώσει τα προβλήματά του στους άλλους. Ειδικά αν υπολογίσουμε κι αυτή την περηφάνεια του…

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Φυλάμε έναν άγγελο μέσα μας. Πρέπει να είμαστε οι προστάτες αυτού του αγγέλου."

Ζαν Κοκτώ

  • 1895 - Οι Γάλλοι κινηματογραφιστές και εφευρέτες Ογκύστ και Λουί Λυμιέρ δημιουργούν την πρώτη τους ταινία: την Έξοδος από το εργοστάσιο Λυμιέρ (La sortie des usines Lumière), που αποτυπώνει την έξοδο των εργατών από το εργοστάσιό τους.
    1945 Ο Αδόλφος Χίτλερ δίνει την διαταγή «Νέρων», βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέφει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει μονάχα καμμένη γη. Έτσι αγνοεί τελείως την τύχη ακόμη και του γερμανικού λαού.
    2004 - Η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα γίνεται Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

© 2002-2018 MEDIA2DAY