ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Με ποιους ταιριάζουν τα ζώδια στο κρεβάτι;

Λογικά θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί τους…

Με ποιους ταιριάζουν τα ζώδια στο κρεβάτι;

Τι λένε τα ζώδια για την σεξουαλική μας ζωή; Πολλά περισσότερα απ’ ό,τι περιμένατε. Είτε μιλάμε για βίτσια, για ευαίσθητες περιοχές, εμείς τα έχουμε ανακαλύψει όλα αυτά και σας τα έχουμε παρουσιάσει. Αλλά αυτή τη φορά θα συγκεντρωθούμε σε κάτι πιο γενικό. Ας μιλήσουμε για έλξη. Με ποια ζώδια έχει ο καθένας μας την μεγαλύτερη χημεία στο κρεβάτι;

Κριός
Τέλειο σεξ θα κάνει με τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς, Λέοντα και Τοξότη, όπως και με τους πιο αέρινους Διδύμους και Υδροχόους. Το κοινό όλων αυτών; Η διάθεση για παιχνίδι και πειραματισμό.

Ταύρος
Θα ταιριάξει ιδιαίτερα καλά με Παρθένους και Καρκίνους, που χρειάζονται να νιώθουν και συναισθηματικό δέσιμο με τα άτομα που κάνουν σεξ, αλλά και με τους ιδιαίτερα παθιασμένους λάτρεις της καλοπέρασης, τους Σκορπιούς.

Δίδυμοι
Αν είσαι ζώδιο του αέρα, δηλαδή Ζυγός ή Υδροχόος, θα κάνετε τέλειο σεξ. Βέβαια, οι Δίδυμοι έχουν τρομερή χημεία και με τα τρία ζώδια της φωτιάς, καθώς οι ενέργειές τους αλληλοσυμπληρώνονται.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος γουστάρει δέσιμο. Όχι BDSM, συναισθηματικό. Και δεν θα το βρει πουθενά περισσότερο από έναν Σκορπιό, ή έναν ευαίσθητο Ιχθύ.

Λέων
Οι Λέοντες αφήνονται στο σεξ, και βγάζουν έναν εντελώς ελεύθερο εαυτό, που θα έκανε… πολύ καλή παρέα με Κριούς, Ζυγούς και Υδροχόους, που – όσο να ‘ναι – δεν έχουν και πολλά ταμπού.

Παρθένος
Ζώδιο της γης ο Παρθένος, με Ταύρους και Αιγόκερους λοιπόν θα βρει την ικανοποίηση που τόσο επιθυμεί. Τέλειο σεξ, επίσης, θα κάνει με έναν Ιχθύ, αλλά δεν εγγυόμαστε πως θα τα πάνε καλά ως παρέα.

Ζυγός
Όχι, δεν θα γίνουμε γραφικοί και δεν θα πούμε ότι ο Ζυγός έχει χημεία με όλους. Θα πούμε ότι η αληθινή χημεία βρίσκεται στα υπόλοιπα ζώδια του αέρα, όπως και στους τολμηρούς Τοξότες.

Σκορπιός
Αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς ή Δίδυμος, λογικά θα σπάσετε το κρεβάτι. Αν είσαι Υδροχόος, θα σπάσετε οποιοδήποτε άλλο έπιπλο, επειδή λογικά δεν προλάβατε να φτάσετε στο κρεβάτι—αν και η σχέση σας δύσκολα θα προχωρήσει πέρα από το σεξ.

Τοξότης
Οι Τοξότες, όπως μόλις είπαμε, είναι τολμηροί. Και οι τολμηροί χρειάζονται ισάξιους παρτενέρ δίπλα τους (ή κάτω τους). Συνεπώς, αν είσαι Κριός, Λέων ή Δίδυμος, θα περάσετε ωραία. Αν είσαι Ζυγός ή Υδροχόος, 50% θα περάσετε ωραία, 50% θα σταματήσετε στην μέση γιατί σας έχει πιάσει νευρικό γέλιο.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σεξ, θέλουν να κάνουν τον σύντροφό τους να αισθανθεί υπέροχα. Και πιστεύουμε ότι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες είναι μακράν τα καλύτερα ζώδια για να… εκμεταλλευτούν την προθυμία του Αιγόκερου.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι έχουν τρομερή χημεία στο σεξ με τους εξίσου του-χαλαρού Διδύμους, όπως και με Κριούς και Λέοντες, που κρύβουν μέσα τους αρκετές περίεργες φαντασιώσεις που θα ιντριγκάρουν τον Υδροχόο.

Ιχθείς
Ζώδιο του νερού, και μάλιστα πολύ ευαίσθητο. Είναι να απορείς που οι Ιχθείς θα κάνουν το καλύτερο σεξ με Σκορπιούς, Καρκίνους, αλλά και τους ιδιαίτερα δοτικούς Ταύρους;

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Φυλάμε έναν άγγελο μέσα μας. Πρέπει να είμαστε οι προστάτες αυτού του αγγέλου."

Ζαν Κοκτώ

  • 1895 - Οι Γάλλοι κινηματογραφιστές και εφευρέτες Ογκύστ και Λουί Λυμιέρ δημιουργούν την πρώτη τους ταινία: την Έξοδος από το εργοστάσιο Λυμιέρ (La sortie des usines Lumière), που αποτυπώνει την έξοδο των εργατών από το εργοστάσιό τους.
    1945 Ο Αδόλφος Χίτλερ δίνει την διαταγή «Νέρων», βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέφει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει μονάχα καμμένη γη. Έτσι αγνοεί τελείως την τύχη ακόμη και του γερμανικού λαού.
    2004 - Η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα γίνεται Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

© 2002-2018 MEDIA2DAY