Πώς καταλαβαίνει το κάθε ζώδιο ότι έχει ερωτευτεί;

Μια μικρή ματιά στο πώς το κάθε ζώδιο ερωτεύεται. Με τρόπους χαζούς, απλούς, πολύπλοκους, και πέρα για πέρα χαριτωμένους!
Πώς καταλαβαίνει το κάθε ζώδιο ότι έχει ερωτευτεί;
Ο καθένας μας το έχει ζήσει. Εκείνη η στιγμή που, ενώ ζεις την ζωή σου, όλα κάνουν ένα ξαφνικό κλικ και συνειδητοποιείς ότι κάτι συμβαίνει, καιρό τώρα μάλιστα. Είσαι ερωτευμένος. Θα έπρεπε να έχεις παρατηρήσει νωρίτερα τα σημάδια, ίσως. Αλλά έτσι γίνονται αυτά, έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Τι έχουν όμως να πουν τα άστρα για όλο αυτό;

Κριός
Οι Κριοί θα αρχίσουν να μην είναι ο εαυτός τους όταν ερωτεύονται. Χάνουν λίγη από την χαρακτηριστική τους ανεξαρτησία και θέλουν η ζωή τους να περιστρέφεται γύρω από αυτό το καινούριο άτομο που τους έχει ενθουσιάσει.

Ταύρος
Οι ερωτευμένοι Ταύροι θα βρουν τον εαυτό τους να σκέφτεται… ανοιχτόμυαλα. Θέλουν να μοιραστούν την ζωή τους και να μάθουν τα πάντα για τον/ην σύντροφό τους, και αυτό σημαίνει πως είναι ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα που θα τους φέρουν πιο κοντά.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο μπορεί να χαθεί μέσα στον έρωτά του, χωρίς να το καταλαβαίνει. Συγχρονίζεται με το άλλο άτομο, και μπορεί να περάσει τέλεια κάνοντας μαζί του τα πιο βαρετά, καθημερινά πράγματα.

Καρκίνος
Ένας ερωτευμένος Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να κάνει το αγαπημένο του πρόσωπο ευτυχισμένο. Προφανώς, οι Καρκίνοι είναι ίσως οι πιο… συντονισμένοι με τον έρωτα, και δεν διστάζουν καθόλου να το δείξουν.

Λέων
Οι Λέοντες νιώθουν μια ενόχληση, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν. Δεν μπορούν να ξεφύγουν. Κάπως έτσι είναι ο έρωτας για αυτούς—βρίσκουν άτομα που τους κάνουν να αγαπούν τα χαρακτηριστικά που σε άλλους θα απεχθάνονταν.

Παρθένος
Όσο περισσότερο ένας Παρθένος αφήνει να πέσει η κυνική του μάσκα, όσο περισσότερο δείχνει τον αληθινό του εαυτό, τόσο πιο ερωτευμένος είναι.

Ζυγός
Οι Ζυγοί, περισσότερο από κάθε τι, μισούν τις αντιπαραθέσεις. Και όταν είναι ερωτευμένοι, συνειδητοποιούν ότι βρήκαν ένα άτομο με το οποίο μπορούν να… καυγαδίσουν ελεύθερα, καθώς δεν υπάρχει φόβος να το χάσουν. Κι αυτό είναι ίσως από τις καλύτερες στιγμές στην ζωή ενός Ζυγού.

Σκορπιός
Αν ο Σκορπιός δεν μπορεί να σταματήσει να σε κοιτάει… είναι φουλ ερωτευμένος! Ή σκέφτεται να σε σκοτώσει. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Τοξότης
Πριν καλά-καλά το καταλάβει, η ζωή του Τοξότη θα περιστρέφεται γύρω απ’ το να κάνει το αγαπημένο του πρόσωπο να γελάει, όσο περισσότερο γίνεται. Τότε θα καταλάβει ότι είναι ερωτευμένος.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι που έχουν πολύ στρες. Και ο έρωτας το κάνει ακόμα χειρότερο αυτό. Και όταν γουστάρουν ένα άτομα πάρα πολύ, το στομάχι τους δένεται κόμπος, χάνουν τα λόγια τους, δεν ξέρουν τι να πουν.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά πλάσματα. Όταν όμως τα αισθήματα τα βιώνουν οι ίδιοι, το πράγμα αλλάζει. Είναι τρομακτικό να ανοίγονται τόσο, αλλά το κάνουν πρόθυμα, επειδή κατά βάθος θέλουν έναν σύντροφο.

Ιχθείς
Αν οι Ιχθείς ερωτευτούν, τότε θα είναι πιο… παρόντες. Δεν θα είναι τόσο στον κόσμο τους, δεν θα ξεφεύγουν τόσο συχνά. Θα θέλουν να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί με το άτομο που τους πήρε τα μυαλά…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v