ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

Πλήγωσέ τους, και θα σε συγχωρήσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σε αφήσουν να το ξανακάνεις…

Τα ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κρατούν κακία για πάντα. Που δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρήσουν αν τους αδικήσεις. Κάποιος θα έλεγε ότι κι αυτό, από την φύση του, είναι άδικο. Η ικανότητα να συγχωρείς, άλλωστε, είναι από τα πιο ισχυρά σημάδια μεγαλοψυχίας.

Και τα παρακάτω ζώδια το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Χωρίς, όμως, να σημαίνει πως θα τους πιάσεις και κορόιδο…

Ταύρος
Οι Ταύροι χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να πληγωθούν. Είναι υπομονετικοί σε εγκληματικό βαθμό, και αν καταλήξεις να τους στεναχωρήσεις, αυτό σημαίνει πως κόπιασες, πως είχες σχέδιο—άρα δεν αξίζεις συγχώρεση. Κι όμως, οι Ταύροι θα σε συγχωρήσουν. Μην περιμένεις, όμως, να σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι σούπερ συναισθηματικός, και δεν φοβάται να εκφράσει όλα αυτά που έχει στο μυαλό και στην καρδιά του. Αυτό σημαίνει πως αν τον κάνεις να θυμώσει ή να πληγωθεί, θα νιώσεις την οργή του. Ευτυχώς, η οργή του δεν κρατάει πολύ, και σύντομα θα σε συγχωρήσει. Πάντα, όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα σκέφτεται τις αδικίες σου.

Ζυγός
Ο Ζυγός αισθάνεται καλύτερα από ποτέ όταν βλέπει τους πάντες να είναι μονοιασμένοι και αγαπημένοι. Που σημαίνει ότι, στην περίπτωση που θα του φερθείς άσχημα, θα νιώσει την ανάγκη να διορθώσει την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται, απλά και μόνο για να αισθανθεί πάλι ισορροπημένος. Αλλά μην περιμένεις η σχέση σας να είναι η ίδια μετά. Λογικά θα αρχίσει σιγά-σιγά να απομακρύνεται, επειδή ξέρει τι είναι τοξικό για αυτόν, και δεν πρόκειται να το κρατήσει στην ζωή του.

Αιγόκερως
Αυτό το ζώδιο έχει τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού του, αλλά σύντομα θα ανακαλύψεις ότι έχει κι έναν πανούργο τρόπο να ελέγχει κι εσένα. Αν κάτι κακό συμβεί μεταξύ σας, σύντομα θα σου πει ότι σε έχει συγχωρήσει. Και θα το εννοεί. Και μετά, λόγω αυτού του τεράστιου ελέγχου που λέγαμε, μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι το πρόβλημα δεν συνέβη ποτέ. Και αυτό μπορεί να γίνει πολύ τρομακτικό.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Αν πηγαίνεις μπροστά απ’ το κοπάδι, ρίχνε καμιά ματιά πίσω πού και πού, για να βεβαιωθείς ότι είναι ακόμα εκεί."

Ουιλ Ροτζερς

  • 1846- Οι αμερικανικές δυνάμεις υπό τον Ζάκαρι Τέιλορ, παγιδεύονται στη μεξικανική πόλη Μοντερρέι.
    1866- Το Jerome Park, που παίρνει το όνομά του από τον ιδρυτή του Λέοναρντ Τζερόμ, ανοίγει στο Μπρονξ.
    1901-Η Βρετανία προσαρτά το Βασίλειο των Ασάντι στην αποικία της Χρυσής Ακτής.
    1904- Ο Τσαρλς Φόλις γίνεται ο πρώτος έγχρωμος που παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο όταν υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα των Σέλμπι Μπλουζ του Οχάιο.
    1904- Ο τσάρος της Ρωσίας διατάζει αναδιοργάνωση των ρωσικών δυνάμεων στη Μαντζουρία.

© 2002-2017 MEDIA2DAY