ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

Πλήγωσέ τους, και θα σε συγχωρήσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σε αφήσουν να το ξανακάνεις…

Τα ζώδια που συγχωρούν, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ

Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κρατούν κακία για πάντα. Που δεν πρόκειται ποτέ να σε συγχωρήσουν αν τους αδικήσεις. Κάποιος θα έλεγε ότι κι αυτό, από την φύση του, είναι άδικο. Η ικανότητα να συγχωρείς, άλλωστε, είναι από τα πιο ισχυρά σημάδια μεγαλοψυχίας.

Και τα παρακάτω ζώδια το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Χωρίς, όμως, να σημαίνει πως θα τους πιάσεις και κορόιδο…

Ταύρος
Οι Ταύροι χρειάζονται πολλή προσπάθεια για να πληγωθούν. Είναι υπομονετικοί σε εγκληματικό βαθμό, και αν καταλήξεις να τους στεναχωρήσεις, αυτό σημαίνει πως κόπιασες, πως είχες σχέδιο—άρα δεν αξίζεις συγχώρεση. Κι όμως, οι Ταύροι θα σε συγχωρήσουν. Μην περιμένεις, όμως, να σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι σούπερ συναισθηματικός, και δεν φοβάται να εκφράσει όλα αυτά που έχει στο μυαλό και στην καρδιά του. Αυτό σημαίνει πως αν τον κάνεις να θυμώσει ή να πληγωθεί, θα νιώσεις την οργή του. Ευτυχώς, η οργή του δεν κρατάει πολύ, και σύντομα θα σε συγχωρήσει. Πάντα, όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού του θα σκέφτεται τις αδικίες σου.

Ζυγός
Ο Ζυγός αισθάνεται καλύτερα από ποτέ όταν βλέπει τους πάντες να είναι μονοιασμένοι και αγαπημένοι. Που σημαίνει ότι, στην περίπτωση που θα του φερθείς άσχημα, θα νιώσει την ανάγκη να διορθώσει την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται, απλά και μόνο για να αισθανθεί πάλι ισορροπημένος. Αλλά μην περιμένεις η σχέση σας να είναι η ίδια μετά. Λογικά θα αρχίσει σιγά-σιγά να απομακρύνεται, επειδή ξέρει τι είναι τοξικό για αυτόν, και δεν πρόκειται να το κρατήσει στην ζωή του.

Αιγόκερως
Αυτό το ζώδιο έχει τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού του, αλλά σύντομα θα ανακαλύψεις ότι έχει κι έναν πανούργο τρόπο να ελέγχει κι εσένα. Αν κάτι κακό συμβεί μεταξύ σας, σύντομα θα σου πει ότι σε έχει συγχωρήσει. Και θα το εννοεί. Και μετά, λόγω αυτού του τεράστιου ελέγχου που λέγαμε, μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι το πρόβλημα δεν συνέβη ποτέ. Και αυτό μπορεί να γίνει πολύ τρομακτικό.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η αυτοπεποίθηση προκύπτει όχι από το να έχεις πάντα δίκιο, αλλά από το να μη φοβάσαι να έχεις άδικο."

Peter T. McIntyre

  • 1812 - Ξεκινά ο Βορειοαμερικανικός Πόλεμος του 1812 ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
    1815 - Η Μάχη του Βατερλό. Οι ενωμένες δυνάμεις Βρετανών και Πρώσων, υπό τους στρατηγούς Ουέλλινγκτον και Μπλίχερ αντίστοιχα, συντρίβουν τις γαλλικές δυνάμεις, των οποίων ηγούνταν ο αυτοκράτορας Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης.
    1858 - Ο Κάρολος Δαρβίνος αποφασίζει να εκδώσει τη θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών.
    1932 - Δημιουργείται η FIBA (με την ονομασία FIBB) στην Γενεύη της Ελβετίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY