Τι σου κρατάει κρυφό το κάθε ζώδιο;

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό που προσπαθεί να κρύψει στην σχέση σας;
Τι σου κρατάει κρυφό το κάθε ζώδιο;
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα μυστικά μας. Όλοι μας κάποια στιγμή τα αποκαλύψαμε στο λάθος άτομο, και στο τέλος φάγαμε τα μούτρα μας. Και μετά αρχίσαμε να γινόμαστε καχύποπτοι, να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, να δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε ακόμα και τα πιο κοντινά μας άτομα…

Τι μυστικό πιστεύεις ότι σου κρατάει ο δικός σου σύντροφος; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις!

Κριός
Δεν θέλουν να ξέρεις πόσο συναισθηματικοί μπορούν να γίνουν κατά βάθος. Τους αρέσει να φέρονται σαν να είναι οι βασιλιάδες του κόσμου, αλλά πίσω από όλη αυτή την κουλ περσόνα τους, βρίσκεται ένα άτομο με πολλές ανασφάλειες, και τεράστια ανάγκη για επιβεβαίωση.

Ταύρος
Τους νοιάζει πάρα πολύ τι λέει ο κόσμος. Ακόμα κι αν η αυτοπεποίθησή τους φαίνεται να βρίσκεται στον ουρανό, αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη είναι να ξέρουν πως έχουν κάνει καλή εντύπωση σε όλους.

Δίδυμοι
Λατρεύουν την μοναξιά. Προφανώς, δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβεις, γιατί συνέχεια έχουν κόσμο γύρω τους, αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως οι Δίδυμοι είναι μοναχικοί άνθρωποι.

Καρκίνος
Πολλές φορές τα έχουν χαμένα. Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, αλλά την ίδια στιγμή νιώθουν την ανάγκη να φροντίζουν τους πάντες γύρω τους—αυτό έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις, και δεν γίνεται να δείξουν τόσο εύκολα την αδυναμία τους.

Λέων
Δεν υπάρχει ζώδιο που να φοβάται την αποτυχία περισσότερο απ’ τους Λέοντες. Κι όμως, δεν νομίζουμε πως θα το καταλάβεις ποτέ. Η ζωή τους είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτό που σε αφήνουν να δεις.

Παρθένος
Τα λόγια του είναι κυνικά. Η καρδιά του, όμως, είναι αθεράπευτα ρομαντική. Και επειδή σίγουρα το έχει αποκαλύψει στα πιο λάθος άτομα, και έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα, προσπαθεί να μην το αφήνει να βγαίνει προς τα έξω.

Ζυγός
Σιχαίνεται να εξαρτώνται από πάνω του άνθρωποι. Αν μπορούσε να ζήσει την ζωή του με όσο λιγότερη ανθρώπινη επαφή γίνεται, θα το έκανε. Από την άλλη, είναι κι από τα πιο κοινωνικά ζώδια, άρα καταλήγει να ζει ένα δράμα.

Σκορπιός
Εδώ η περίπτωση είναι λιγάκι “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…” Ξέρεις ότι σε γουστάρει πολύ, και σου το δείχνει—μερικές φορές, μάλιστα, μπορεί να γίνει και πιεστικός. Αν θες όμως να ξέρεις τι γίνεται μες στο κεφάλι του, πάρε αυτά που ξέρεις, και πολλαπλασίασέ τα επί εκατό. Τόσο έντονη είναι η αγάπη των Σκορπιών.

Τοξότης
Δεν είναι τόσο αποφασιστικοί όσο θέλουν να πιστεύουν. Συνέχεια αμφισβητούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους, και αυτός ο αυθορμητισμός που τους χαρακτηρίζει πολλές φορές είναι φτιαχτός.

Αιγόκερως
Τους βολεύει πάρα πολύ να πιστεύεις ότι είναι απλοί άνθρωποι, άνθρωποι της ρουτίνας. Και σίγουρα τους βοηθάει πολύ στην καθημερινή τους ζωή αυτό το προσωπείο, αλλά αν ήξερες πόσο πολύπλοκες είναι οι σκέψεις τους, πραγματικά θα βρισκόσουν σε σοκ.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι εκείνα τα τυπάκια που αράζουν σε μια παρέα και μπορούν να χωθούν σε κάθε συζήτηση—ή, τουλάχιστον, έτσι τους έχεις συνηθίσει. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι πριν το κάνουν αυτό, χρειάζονται μια ώρα μέχρι να πείσουν τον εαυτό τους να βγει από το σπίτι, γιατί είναι εξωφρενικά ντροπαλοί.

Ιχθείς
Δεν αντέχουν την μοναξιά. Ακόμα κι αν πολλές φορές θα σου ζητήσουν το κλασικό “Θέλω τον χώρο και τον χρόνο μου”, κατά βάθος θέλουν κυνηγητό, αλλιώς νιώθουν πως δεν ενδιαφέρεται κανείς γι’ αυτούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v