Τι απεχθάνονται οι άλλοι στα ζώδια;

Σου έχει τύχει ποτέ να σου λένε “Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ”; Ναι, ψέματα σου έλεγαν. Εσύ φταις.
Τι απεχθάνονται οι άλλοι στα ζώδια;
Όταν γνωρίζουμε ένα καινούριο άτομο, προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να κάνουμε καλή εντύπωση, και – κυρίως – να μην αφήσουμε τα χειρότερα κομμάτια μας να γίνουν εμφανή. Κι όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό για αρκετό καιρό, και σύντομα τα κακά στοιχεία του χαρακτήρα μας θα αρχίσουν να πετάγονται, σαν μικρές βόμβες.

Ποιο είναι όμως εκείνο το χαρακτηριστικό που έχει ο καθένας, και τον κάνει ανυπόφορο για τους άλλους ανθρώπους; Μήπως τα άστρα έχουν την λύση;

Κριός
Το πόσο γρήγορα μπορεί να θυμώσει. Ο Κριός δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη αφορμή για να αρχίσει να φωνάζει και να μαλώνει, κι αυτό κάνει τους ανθρώπους γύρω του να το σκέφτονται δυο φορές πριν του μιλήσουν.

Ταύρος
Η παθητικότητά του μπορεί να ξενερώσει ακόμα και τον πιο υπομονετικό άνθρωπο. Οι Ταύροι δεν είναι τόσο άνθρωποι που θα κάνουν πράγματα, όσο άνθρωποι που προτιμούν να βλέπουν τα πράγματα να γίνονται, απολαμβάνοντας μια μπύρα. Κι αυτό στις σχέσεις είναι πρόβλημα.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο δεν είναι και το κατάλληλο, αν θες κάποιον αξιόπιστο. Όχι επειδή δεν θέλει να σε βοηθήσει, πόσο μάλλον—έχει όλες τις καλές προθέσεις του κόσμου, και κάπως έτσι καταλήγει να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορεί να διαχειριστεί.

Καρκίνος
Μια σκληρή αλήθεια για τον Καρκίνο είναι πως δεν ικανοποιείται με τίποτα. Ακόμα κι αν φαινομενικά έχει βρει όλα αυτά που ζητούσε, δεν πρόκειται να νιώσει ευτυχισμένος. Πάντα θα φοβάται ότι κάτι δεν πάει καλά, κι αυτό θα κάνει τις σχέσεις του να γεμίζουν με στρες.

Λέων
Το χειρότερο χαρακτηριστικό του Λέοντα είναι ότι ποτέ δεν λέει αυτό που εννοεί. Αν κάτι τον ενοχλήσει, θα προτιμήσει να πετάξει μπηχτές, παρά να μιλήσει ξεκάθαρα. Και οι περισσότεροί του σύντροφοι δυσκολεύονται πολύ με αυτό.

Παρθένος
Ο Παρθένος θέλει να ελέγχει τα πάντα στις σχέσεις του. Πολλές φορές κάνει τους συντρόφους του να αισθάνονται σαν μαριονέτες, και προσπαθεί να βάλει το χέρι του σε κάθε πτυχή της ζωής των κοντινών του ανθρώπων.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο έχει την φήμη του ειρηνοποιού ανάμεσα στα υπόλοιπα αστρικά του αδέρφια, αλλά στις σχέσεις του γίνεται κάτι άλλο… Ο Ζυγός μπορεί να γίνει από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους που έχεις γνωρίσει ποτέ, και ξοδεύει όλη την ενέργειά του προσπαθώντας να αποδείξει σε όλους ότι είναι καλύτερος.

Σκορπιός
Αγένεια. Απλή, ξεκάθαρη, ξεδιάντροπη αγένεια. Υπάρχουν άνθρωποι που θα το εκτιμήσουν αυτό, καθώς θα πουν την κλασική δικαιολογία “Είσαι απλά ειλικρινής…”, αλλά οι περισσότεροι ξενερώνουν πολύ γρήγορα όταν έρθουν αντιμέτωποι με έναν Σκορπιό που δεν ξέρει πότε να κλείνει το στόμα του.

Τοξότης
Οι Τοξότες μερικές φορές νομίζουν ότι η ζωή τους είναι τόσο ενδιαφέρουσα, που όλοι κρέμονται απ’ τα χείλη τους. Και ενώ αυτό δεν είναι εντελώς ψέμα – οι Τοξότες είναι ενδιαφέροντα άτομα, άλλωστε – αυτό που τους καταστρέφει είναι πως το χαίρονται λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Αιγόκερως
Κανείς δεν κατηγόρησε τους Αιγόκερους για έλλειψη συναισθηματισμού… Όχι, μισό λεπτό, αυτό είναι ψέμα. Πολλοί τους κατηγόρησαν για έλλειψη συναισθηματισμού, αλλά αυτό είναι μέχρι να τους γνωρίσεις και να σου ανοιχτούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτό το ζώδιο είναι πως μερικές φορές, στις σχέσεις του, μπορεί να γίνει λίγο… τσιγκούνικο. Όχι προσεκτικό με τα λεφτά. Θείος Σκρουτζ.

Υδροχόος
Σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, η έλλειψη συναισθηματισμού των Υδροχόων αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Τους είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσουν μερικές φορές, ειδικά αν η κατάσταση είναι συναισθηματικά φορτισμένη, και προτιμούν να αφήνουν αυτού του είδους τα προβλήματα να περνάνε μόνα τους. Και όλοι ξέρουμε πόσες φορές συμβαίνει όντως αυτό…

Ιχθείς
Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να διατηρούν μια αύρα μυστηρίου γύρω τους. Και πολλές φορές τα καταφέρνουν, και γίνονται σούπερ γοητευτικοί. Οι Ιχθείς δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Οι Ιχθείς μπορούν να αγγίξουν επίπεδα David Lynch με το μυστήριό τους· όλοι μένουν έκθαμβοι, αλλά κατά βάθος σκέφτονται “Τώρα εγώ γιατί ασχολούμαι;”

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v