Πώς φέρονται τα ζώδια μετά τον χωρισμό;

Το μόνο σίγουρο είναι το εξής: Κανένας μας δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα αισθήματά του.
Πώς φέρονται τα ζώδια μετά τον χωρισμό;
Και ρωτάμε τώρα εμείς: Υπάρχει άνθρωπος που να την παλεύει στον χωρισμό; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πώς να φερθεί; Που να μην πέσει σε όλες τις παγίδες;

Πιστεύουμε πως όχι. Κάποια ζητήματα είναι περίπλοκα, και είναι πολύ λογικό να κάνουμε λάθη, να φερθούμε άσχημα ή αυτοκαταστροφικά. Και, όπως έχουμε μάθει μετά από πολλούς χωρισμούς, τίποτα κακό δεν κρατάει για πάντα.

Πώς αντιμετωπίζουν όμως τον χωρισμό τους τα ζώδια;

Κριός
Θα κάνει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά μόνο η καρδιά του ξέρει πόσο κομμάτια είναι. Η ανασφάλειά του τον χτυπάει από κάθε μέτωπο, αλλά δεν θα μιλήσει ποτέ. Θα αφήσει τον πόνο του να τον τρώει, μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν τα πάνε καλά με την αλλαγή, και – αν μη τι άλλο – ένας χωρισμός είναι μεγάλη αλλαγή. Χρειάζεται πολύ καιρό μέχρι να συνηθίσει ξανά να είναι single, και μέχρι τότε θα τον δεις να μην λειτουργεί στο 100%.

Δίδυμοι
Όπως κι ο Κριός, θα το παίξουν τρελίτσα και θα λένε πως είναι εντάξει. Σε αντίθεση με τον Κριό, όμως, οι Δίδυμοι δεν θα αφήσουν την μαυρίλα τους να τους καταστρέψει· θα ρίξουν απλά το φταίξιμο στον/στην πρώην.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι πονάνε και το δείχνουν. Θα μιλήσουν για τον χωρισμό τους σε όποιον δεχτεί να τους ακούσει, και δεν θα σταματήσουν μέχρι να βρουν κάποιο καινούριο άτομο, που θα τους τραβήξει την προσοχή.

Λέων
Οι Λέοντες δεν τα πάνε καλά με τους χωρισμούς, ειδικά αν δεν ήταν δική τους επιλογή. Νιώθουν προδομένοι, απογοητευμένοι. Ο εξευτελισμός που αισθάνονται μπορεί να τους κάνει να δράσουν πολύ παρορμητικά και εγωιστικά.

Παρθένος
Το κακό με τους Παρθένους είναι η απαισιοδοξία τους. Ακόμα και στις αρχές μιας σχέσης, φτιάχνουν σενάρια στο μυαλό τους για το πώς θα τελειώσει άδοξα, τι θα κάνουν και τι θα πουν. Άρα, αυτό σημαίνει ότι ο χωρισμός είναι δεδομένος, και καταλήγουν να μην αντιδρούν καν, σαν να μην σήμαινε η σχέση τίποτα για αυτούς.

Ζυγός
Ο εγωισμός τους πληγώνεται πάρα πολύ εύκολα, και όταν χωρίζουν, όλες τους οι ανασφάλειες γιγαντώνονται. Και ο μόνος τρόπος να ηρεμήσουν είναι να βρουν καινούριο άτομο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σκορπιός
Ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, ο Σκορπιός θα πέσει στα πατώματα μετά από έναν χωρισμό. Πόνος, θλίψη, οργή, όλα αυτά ταυτόχρονα. Θα πιάσουν το τιμόνι, και ένας θεός ξέρει τι θα κάνουν. Είναι πολύ απρόβλεπτοι, άρα καλό θα ήταν να φυλάγεσαι.

Τοξότης
Οι Τοξότες θα πληγωθούν από τον χωρισμό, ναι. Αλλά δεν θα το δείξουν. Θα πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν αξίζει να ασχοληθούν, και θα προχωρήσουν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως μέσα τους δεν κλειδώνουν όλη την ασχήμια που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δέχονται τα πράγματα όπως είναι. Χωρισμός; Χωρισμός. Ναι, είναι θλιβερό, αλλά τουλάχιστον τώρα θα έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν με αυτά που θέλουν. Διόρθωση: έχουν ανάγκη να ασχοληθούν με αυτά που θέλουν. Μην αφήσεις έναν Αιγόκερω μόνο με τις σκέψεις του.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σπάνια δένονται με άτομα σε τέτοιο βαθμό, που να πέσουν σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό. Την ίδια στιγμή, όμως, έχουν και την ευαίσθητη πλευρά τους, που νιώθει αδικημένη—και τις περισσότερες φορές επιλέγουν να μην της δίνουν σημασία.

Ιχθείς
Το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια, και το πιο πιθανό να πέσει σε έναν φαύλο κύκλο αυτολύπησης. Οι Ιχθείς αυτομαστιγώνονται με τον πόνο τους, και όσα πιστεύουν ότι έκαναν λάθος, και απομακρύνονται από τους πάντες και τα πάντα, μέχρι να ξαναβρούν τον εαυτό τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v