Τι απεχθάνονται τα ζώδια στις σχέσεις;

Ποια είναι τα πράγματα αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις και θα κάνουν το κάθε ζώδιο να… πάρει τα βουνά;
Τι απεχθάνονται τα ζώδια στις σχέσεις;
Υπάρχουν πράγματα στις σχέσεις που είναι… όχι και τόσο ιδανικά. Και ο καθένας μας έχει τις ιδιαιτερότητές του, εκείνα τα πράγματα που απλώς δεν μπορεί να διαχειριστεί. Τι ρόλο παίζει το ζώδιο, όμως, σε αυτό; Ποια είναι τα πράγματα στις σχέσεις που τα ζώδια δεν αντέχουν;

Κριός
Ο Κριός δεν θέλει να σκέφτεται πολύ, επειδή είναι αυθόρμητος. Σε μια σχέση, όμως, χρειάζεται συνεχώς να προσέχει, να μετράει τα λόγια του, για να μην πει κατά λάθος κάτι άσχημο. Κριέ, μην ξεχνάς ότι ένα άτομο που σε αγαπάει, σε αγαπάει και με τα στραβά σου.

Ταύρος
Ο Ταύρος μπορεί να γίνει παθολογικά ζηλιάρης. Είναι από τους ανθρώπους που ενοχλείται όταν το έτερόν του ήμισυ κάνει παρέα με πολλά άτομα του αντίθετου φύλου. Καλό θα ήταν, όμως, να μάθει να το αποδέχεται αυτό.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο βαριέται. Και βαριέται πολύ εύκολα, και μισεί το γεγονός ότι οι σχέσεις του δεν μπορούν να είναι ασταμάτητες περιπέτειες. Χρειάζεται περισσότερο ενθουσιασμό στην ζωή του, αλλά και να μάθει ότι δεν γίνεται να δίνουμε σε όλες τις στιγμές το 100% μας… Άνθρωποι είμαστε!

Καρκίνος
Σιχαίνεται τους καυγάδες—όχι επειδή δεν μπορεί να καυγαδίσει, αλλά επειδή δεν μπορεί να αντέξει εκείνη την περίοδο μετά από έναν καυγά, που δεν μιλάτε και προσπαθείτε να χαλαρώσετε. Ο Καρκίνος χρειάζεται συνεχώς επικοινωνία με τον σύντροφό του.

Λέων
Οι Λέοντες δεν έχουν πολύ καλές ισορροπίες στο δούναι και στο λαβείν. Είτε το ένα θα κάνουν περισσότερο στη σχέση τους, είτε το άλλο. Και αυτό τους ενοχλεί, επειδή – πιστέψτε μας – ποτέ δεν έχουν κακές προθέσεις.

Παρθένος
Πολλές φορές, όσο κι αν θέλεις να βοηθήσεις, δεν μπορείς. Και ο Παρθένος το ξέρει αυτό. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτεί. Μπορεί να δώσει τα πάντα για αυτούς που αγαπάει, και όταν δεν μπορεί να δώσει τίποτα, νιώθει άχρηστος.

Ζυγός
Απεχθάνεται τις αντιπαραθέσεις. Θέλει όλα τα κυλούν ήρεμα και αρμονικά, αλλά – δυστυχώς – τα πράγματα δεν μπορούν να είναι πάντα έτσι. Οι Ζυγοί πρέπει να πάρουν απόφαση ότι και οι άβολες συζητήσεις μέσα σε μια σχέση είναι αναγκαίες.

Σκορπιός
Αν ο Σκορπιός μπορούσε να ελέγξει τα πάντα στην σχέση του, θα έκανε συνέχεια σεξ. Για την ακρίβεια, πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος να βρει την σεξουαλική ικανοποίηση που θέλει ένας Σκορπιός, είναι να κάνει σχέση με έναν άλλο Σκορπιό.

Τοξότης
Δεν του αρέσει το γεγονός ότι μια σχέση έχει περιορισμούς, και ότι δεν μπορεί να απολαμβάνει πλέον 100% την ελευθερία του. Τοξότη, αυτός είναι ο ορισμός μιας σχέσης· ο συμβιβασμός. Εναλλακτικά, κανείς δεν θα σε κατηγορήσει αν παραμείνεις single!

Αιγόκερως
Πολλές φορές (δηλαδή, συνέχεια) στις σχέσεις, πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια. Ο Αιγόκερως σιχαίνεται να ζητάει για βοήθεια, γιατί αυτό τον κάνει να νιώθει αδύναμος.

Υδροχόος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που οι Υδροχόοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στις σχέσεις τους, αυτό είναι τα αισθήματα των συντρόφων τους. Εκείνη την ώρα παγώνουν, και δεν ξέρουν πώς να φερθούν. Και, επειδή μιλάμε για Υδροχόους, μάλλον θα πουν την λάθος κουβέντα, σε πολύ λάθος στιγμή.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς δεν τα πάνε καλά με την αλλαγή. Και όταν έρχεται η ώρα (όπως σε κάθε σχέση) να γίνουν αλλαγές, δεν ξέρει πώς να το πει. Δεν ξέρει πώς να εκφράσει την ανάγκη του για κάτι διαφορετικό, και γι’ αυτό θα δεις πολλούς Ιχθείς να παραμένουν σε σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v