Αυτά είναι τα λιγότερο συναισθηματικά ζώδια

Υπάρχουν ζώδια που ξεχειλίζουν συναισθήματα… και μετά υπάρχουν κι αυτά τα τέσσερα, που εύκολα τα μπερδεύεις για παγοκολόνες.
Αυτά είναι τα λιγότερο συναισθηματικά ζώδια
Υπάρχουν ζώδια που είναι ξακουστά για τον συναισθηματισμό τους—ναι, εσένα κοιτάμε, Καρκίνε. Υπάρχουν όμως κι εκείνα τα ζώδια που μπορείς κάλλιστα να τα βάλεις στο σπίτι σου για να αντικαταστήσεις το ψυγείο σου.

Ναι, αυτά είναι τα ζώδια που δεν πρόκειται ποτέ να σου ανοιχτούν συναισθηματικά. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να τους κρίνουμε. Είναι απλά η προσωπικότητά τους, και ίσως να πρέπει να προσαρμοστείς λίγο, αν θες να ζήσεις μαζί τους…

Παρθένος
Δεν αντέχει να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Αν περιμένεις, λοιπόν, να βάλει τον εαυτό του σ’ αυτή τη θέση και να αρχίσει να σου λέει την ιστορία της ζωής του, γελιέσαι. Οι Παρθένοι έχουν την εκπληκτική ικανότητα να μην τους ξεφεύγει ούτε μια λεπτομέρεια, και λειτουργούν με την λογική. Συνεπώς, δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν τα αισθήματά τους, πόσο μάλλον να τα αφήσουν να εκφραστούν ελεύθερα. Αυτό δεν σημαίνει πως πίσω από το σκληρό προσωπείο δεν βρίσκονται ευαισθησίες, αλλά θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να βγουν στην επιφάνεια.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί, σε αντίθεση με τον Παρθένο, θα ανοιχτούν μια χαρά, και θα σου πουν ό,τι θες να μάθεις. Άρα, τι δουλειά έχουν σε αυτή τη λίστα, σε ακούμε να ρωτάς. Ο λόγος που οι Σκορπιοί δεν την γλύτωσαν, είναι επειδή δεν υπάρχει πιο μυστικοπαθές και καχύποπτο ζώδιο. Μπορεί την μια στιγμή να νιώθεις ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να μάθεις για έναν Σκορπιό, και πέντε λεπτά μετά να αναρωτιέσαι αν άκουσες ολόκληρη την αλήθεια. Οι πιθανότητες λένε ότι όχι, δεν την άκουσες, και θα πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του.

Υδροχόος
Έξυπνοι, ομιλητικοί (όταν θέλουν) και, δυστυχώς για όλους, δεν σταματούν ποτέ να σκέφτονται. Και το μυαλό τους θα πάει, τις περισσότερες φορές, στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Αυτό τους κάνει να προσέχουν πάρα πολύ σε ποια άτομα ανοίγονται και ξεδιπλώνουν 100% την προσωπικότητά τους. Αν, πάλι, νιώσουν πάνω στην κουβέντα ότι πάει να πάρει ιδιαίτερα συναισθηματική τροπή, το πιο λογικό είναι να μεταμορφωθούν σε ένα στρείδι. Ακόμα χειρότερα, ο μεγαλύτερος φόβος των Υδροχόων είναι η μοναξιά. Αν το συνδυάσουμε αυτό με το γεγονός ότι – ομολογουμένως – είναι από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια, δύσκολα θα τους δεις να ανοίγονται με άνεση.

Ιχθείς
Το καλύτερο χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι η ανιδιοτέλεια και η φιλικότητά τους. Κι όμως, όσο καλά κι αν είναι όλα αυτά, όσο έτοιμο κι αν είναι πάντα αυτό το ζώδιο να τα παρατήσει όλα για να βοηθήσει τους φίλους του, οι σχέσεις του αποτελούν άλλη ιστορία. Οι Ιχθείς φοβούνται να εμπιστευθούν τους άλλους απόλυτα, επειδή ανά πάσα στιγμή νιώθουν ότι θα προδοθούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v