Το πιο αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου

Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου, κι αυτό είναι μείον μου.
Το πιο αδύναμο σημείο κάθε ζωδίου
Όλοι έχουμε την αχίλλειο πτέρνα μας. Όλοι μας έχουμε εκείνο το συγκεκριμένο πράγμα που θα μας κάνει αυτόματα να γίνουμε αβοήθητα παιδάκια, να μην ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Είναι πολύ εύκολο να αποφύγουμε καταστάσεις και άτομα που θα μας κάνουν κακό αν γνωρίζουμε από πριν τι μπορεί να μας προκαλέσει άσχημες αντιδράσεις.

Ευτυχώς εμείς ξέρουμε, και σας παρουσιάζουμε τα ευρήματά μας…

Κριός
Ο Κριός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες, και θα προτιμήσει να τρέξει όσο πιο μακριά γίνεται. Μπορεί να έχει πολλή τόλμη, σε πολλές πλευρές της ζωής του, αλλά του είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τους συντρόφους του και τα προβλήματά τους.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν αντέχει την αλλαγή. Ειδικά στα ερωτικά του, το παραμικρό ξεστράτημα από την ρουτίνα του μπορεί να του προκαλέσει απανωτές κρίσεις. Επίσης, ένα μεγάλο αδύναμο σημείο του Ταύρου είναι η ανασφάλειά του ότι όσα προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπάει (και είναι πολλά) δεν εκτιμώνται από κανέναν.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο φοβάται να δείξει την σοβαρή του πλευρά, και προσπαθεί να την καλύψει με χιούμορ. Δεν θέλει να δει ο κόσμος ότι πίσω από την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση κρύβεται ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι δυσκολεύονται να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους όταν κάνουν κάτι κακό. Φοβούνται πως οι σχέσεις τους θα καταστραφούν με το παραμικρό, και “αναγκάζονται” να πουν μικρά, αθώα ψεματάκια—τα οποία σύντομα εξελίσσονται. Αν οι Καρκίνοι μπορούσαν να εστιάσουν την ενέργειά τους στο να ζουν χωρίς ενοχές, η ζωή τους θα ήταν καλύτερη.

Λέων
Το αδύναμο σημείο του Λέοντα; Η αισιοδοξία. Του είναι πολύ δύσκολο να νιώσει αισιόδοξος για κάτι, αλλά μόλις το καταφέρει, μπορεί να ενθουσιαστεί σε τεράστιο βαθμό και να πάρει πολλές απότομες αποφάσεις. Και όταν απογοητευτεί, είναι σαν να χάνει για πάντα ένα μικρό κομμάτι από την ευτυχία του.

Παρθένος
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παρθένου είναι ότι έχει τόσες κρυμμένες ανασφάλειες μέσα του, που καταλήγει να προσπαθεί υπερβολικά να τους ικανοποιήσει όλους, να χώνεται σε κάθε συζήτηση και να προσπαθεί να αποδείξει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί την αξία του. Και μερικές φορές αυτό θα τον βάλει σε μπελάδες, καθώς ο Παρθένος δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις κοινωνικές του δεξιότητες.

Ζυγός
Αυτό που λατρεύει είναι αυτό που τον σκοτώνει. Ο Ζυγός τρελαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά όσα περισσότερα μάτια έχει στραμμένα πάνω του, τόσο περισσότερο αρχίζει να φρικάρει. Έπειτα, απομονώνεται για να γλυτώσει, και δυο μέρες μετά συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Και μετά επαναλαμβάνει αυτόν τον κύκλο.

Σκορπιός
Καχύποπτος με τους πάντες, ο Σκορπιός δεν πρόκειται να ανοιχτεί ποτέ. Δεν ξεχνάει ποτέ όσα του έχουν συμβεί, και σε κάθε καινούριο άτομο που γνωρίζει, κάνει προβολή τα τραύματα του παρελθόντος.

Τοξότης
Η τεράστια ενέργειά του είναι μερικές φορές υπερβολική για τους άλλους ανθρώπους. Δεν μπορούν να τον καταλάβουν πολλές φορές, και ο Τοξότης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Και στεναχωριέται, επειδή δεν είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει. Είναι απλά ο χαρακτήρας του, και σχεδόν ποτέ δεν έχει κακές προθέσεις.

Αιγόκερως
Πρακτικός, υπεύθυνος και σοβαρός. Και πάρα πολύ πιεσμένος. Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ζώδιο είναι στην κορυφή της λίστας με τα άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς, και η πίεση που του ασκεί αυτός ο ρόλος μπορεί να τον κάνει να σπάσει.

Υδροχόος
Η αδυναμία του Υδροχόου να εκφράσει (σαν φυσιολογικός άνθρωπος) τα αισθήματά του τον κάνει να απομακρύνεται από τους ανθρώπους που τον αγαπούν—ή να απομακρύνονται εκείνοι από αυτόν. Κάτι που του προκαλεί πολύ άσχημα αισθήματα, τα οποία πάλι δεν θα μπορέσει να εκφράσει με άνεση.

Ιχθείς
Το αδύναμο σημείο των ψαριών είναι… ο ίδιος τους ο εαυτός. Μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι, αλλά όλη η αρνητική τους ενέργεια στρέφεται πάνω τους, και γίνονται αυτοκαταστροφικοί. Οι Ιχθείς χρειάζονται να ακούνε συχνά καλά και ενθαρρυντικά λόγια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v