Πώς διώχνουν τους ανθρώπους τα ζώδια;

Μήπως όντως δεν φταίει εκείνος… και φταις εσύ;
Πώς διώχνουν τους ανθρώπους τα ζώδια;
Δεν είναι ότι θες και το κάνεις. Είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Η προσωπικότητά σου είναι αυτή που είναι, και σε αυτό το σημείο που έφτασες, δύσκολο ν’ αλλάξει. Άρα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου και θα σ’ αγαπήσουν με τα ελαττώματά σου.

Εναλλακτικά… ίσως να θες να δουλέψεις λίγο αυτά τα θεματάκια σου, που μπορεί να σε κάνουν να διώχνεις τους ανθρώπους από κοντά σου…

Κριός
Είσαι τόσο ανυπόμονος άνθρωπος, και πάντα παίρνεις πρωτοβουλίες. Στην δουλειά σου αυτό μπορεί να σε κάνει αφεντικό. Στις προσωπικές σου σχέσεις, όμως, μπορεί να κάνει τους άλλους να φρικάρουν.

Ταύρος
Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπαμε για τον Κριό. Είναι όμορφο που είσαι gentleman και διακριτικός, αλλά τις περισσότερες φορές που προσπαθείς να κάνεις κίνηση, μοιάζεις σαν να θες απλά να ξεκινήσεις μια καινούρια φιλία. Κούνησε λίγο την ουρά σου, δεν κάνει κακό!

Δίδυμος
Μπερδεύεις τους ανθρώπους. Δεν απαντάς ποτέ ευθέως σε αυτά που σε ρωτάνε. Πιστεύεις ότι αυτό το σκωτσέζικο ντους σε κάνει μυστηριώδη και κουλ, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζεις απλά σαν να βαριέσαι.

Καρκίνος
Σταμάτα να δείχνεις στα άτομα που γουστάρεις ότι μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν! Σταμάτα να αφήνεις το πρόγραμμά σου ανοιχτό, μπας και σε πάρουν τηλέφωνο, και σταμάτα να φέρεσαι σαν παντρεμένος από το πρώτο ραντεβού.

Λέων
Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι έχεις αισθήματα. Το πρόβλημά σου είναι πως μισείς τα αισθήματά σου, γιατί πιστεύεις ότι σε κάνουν αδύναμο, οπότε κάθεσαι και το παίζεις αδιάφορος. Και, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ο Λέοντας είναι γεννημένος ηθοποιός. Έχεις καταφέρει να πείσεις τους ανθρώπους πως αδιαφορείς…

Παρθένος
Εκνευρίζεσαι τόσο εύκολα, για λόγους που δεν είναι τόσο σημαντικοί. Και το αμέσως επόμενο πράγμα που κάνεις είναι να αρχίσεις τα σενάρια στο κεφάλι σου, να πείθεις τον εαυτό σου πως συνέβησαν στ’ αλήθεια, και μετά να πλακώνεις τους συντρόφους σου με άσκοπο δράμα.

Ζυγός
Σιχαίνεσαι να νιώθεις στρες και δεν μπορείς τις διαφωνίες. Αυτό σε κάνει ήρεμο, ζεν άνθρωπο. Στις σχέσεις σου, όμως, απλά σε κάνει τον άνθρωπο που πάντα τρέχει να ξεφύγει…

Σκορπιός
Φοβάσαι τόσο πολύ μην πληγωθείς, που έχεις επιλέξει να κλειστείς στον εαυτό σου, να μην δείχνεις εμπιστοσύνη πουθενά. Και αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να δικαιολογηθεί στις αρχές κάθε σχέσης, μετά από λίγο καιρό είναι ανάγκη να μάθεις να ανοίγεσαι.

Τοξότης
Χρειάζεσαι έναν αιώνα μέχρι να το πάρεις απόφαση ότι βρήκες κάτι καλό. Εσύ το κάνεις αυτό επειδή έτσι λειτουργείς ως άνθρωπος, αλλά οι σύντροφοί σου νομίζουν ότι απλά τους τεστάρεις. Ξανά και ξανά… και ξανά.

Αιγόκερως
Μερικές φορές δεν προσέχεις τι λες, και γίνεσαι εξυπνάκιας. Και δεν αμφισβητούμε ότι ένας Αιγόκερως μπορεί όντως να ξέρει τα μυστικά της ζωής (ή έστω το καλύτερο και πιο ψαγμένο και underground μπαράκι της πόλης), αλλά δεν χρειάζεται να μας το τρίβεις και στα μούτρα…

Υδροχόος
Ενθουσιάζεσαι. Είναι ο τρόπος να δείχνεις την αγάπη σου, το ξέρουμε, αλλά μπορείς να γίνεις υπερβολικός. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.

Ιχθείς
Το πρόβλημα με τους Ιχθείς είναι ότι χρειάζονται να γνωρίσουν κάποιον προτού τον ερωτευτούν. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι, τις περισσότερες φορές, δεν εκφράζουν την έλξη τους μέχρι να είναι πολύ αργά, και να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα άτομο που δεν είχε ιδέα ότι έκανε παρέα εννιά μήνες με κάποιον που έλιωνε από μέσα του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v