Το πιο σέξι χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Επειδή όλοι μας είμαστε σέξι, αλλά έκαστος στο είδος του…
Το πιο σέξι χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου
Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σέξι; Είναι το βλέμμα, είναι το ντύσιμο, είναι οι μύες ή μήπως η συμπεριφορά; Κι αν είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων; Ίσως μια καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αυτή να είναι πως το σέξι δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Όπως η ομορφιά, είναι εντελώς υποκειμενικό, και ο καθένας μας έχει πάνω του εκείνο το μοναδικό πράγμα που του προσδίδει γοητεία. Τι έχουν να πουν όμως τα ζώδια για όλα αυτά;

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί δεν έχουν φίλτρο. Είναι τα πιο αυθόρμητα άτομα, και ο αυθορμητισμός είναι σέξι.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πιο σέξι στοιχείο του Ταύρου είναι η επιμονή του. Υπάρχει κάτι πραγματικά ερεθιστικό στο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να αποκτήσει αυτού που θέλει—ειδικά αν αυτό που θέλει είσαι εσύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το χιούμορ τους είναι αυτό που τους βάζει μερικές κατηγορίες πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Ξέρουν πώς να σε κάνουν να λυθείς στα γέλια, κι αυτό τους κάνει σούπερ γοητευτικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το ζώδιο μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτο, και ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις αν βαλθεί να σε κατακτήσει. Ναι, ο Καρκίνος, καλά ακούσατε. Όσοι έχουν πέσει… θύμα της γοητείας του το ξέρουν πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων ξέρει πώς να κάνει όλο το δωμάτιο να κρέμεται από τα χείλη του. Αν αυτό δεν είναι σέξι, τότε σκίζουμε τα πτυχία μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι είναι πάρα πολύ πιστοί στους συντρόφους τους, και στις σοβαρές σχέσεις, η εμπιστοσύνη είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Εντάξει, και το γεγονός ότι είναι διαολεμένα έξυπνοι βοηθάει λιγάκι.

ΖΥΓΟΣ
Ξέρουν πώς να γίνουν προσιτοί. Ξέρουν πώς να μιλάνε όμορφα. Ξέρουν πώς να στρέψουν την κουβέντα εκεί που θέλουν. Και πριν το καταλάβεις, έχεις πέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πιο παθιασμένο από όλα τα ζώδια. Ζει όλα του τα αισθήματα στο έπακρο. Και είναι – κατά γενική ομολογία – καλύτεροι από όλους στο κρεβάτι. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να δείχνουν δυναμικοί και σκληρόπετσοι, αλλά οι Τοξότες μπορούν να ανοιχτούν πολύ εύκολα, και σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν θα περίμενε κανείς ότι τα πιο κουταβίσια μάτια του ζωδιακού κύκλου ανήκουν σε ζώδιο της φωτιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήσυχοι. Αλλά όχι αντικοινωνικοί. Οι Αιγόκεροι ξέρουν να κάνουν εκείνο το σιωπηλό, μυστηριώδες βλέμμα που λιώνει τα πάντα γύρω του σε ακτίνα εκατό μέτρων. Και λογικά θα λιώσεις κι εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θυμάσαι την ατάκα του Φόρεστ Γκαμπ, ότι η ζωή είναι σαν κουτί με σοκολάτες, και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ‘ρθει; Αυτό είναι ο Υδροχόος. Δεν θα σε κάνει να βαρεθείς ποτέ.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς μπορούν να προσαρμοστούν παντού, και αυτό τους κάνει σούπερ ελκυστικούς για άτομα που αγαπούν την περιπέτεια. Αυτό, και η τάση τους να πειραματίζονται με τα πάντα στο σεξ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v