ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια

Επειδή κάποια ζώδια είναι πιο πιστοί σύντροφοι από τα άλλα. Ποια ζώδια είναι όμως αυτά;

Αυτά είναι τα πιο πιστά ζώδια

Μερικά ζώδια είναι πιστά. Μερικά είναι άπιστα. Και υπάρχουν κι εκείνα που δεν θα σε προδώσουν ποτέ. Ψάξαμε και μάθαμε, και μερικές από τις πληροφορίες που βρήκαμε μας εξέπληξαν. Διαβάστε παρακάτω, για να δείτε κι εσείς ποια είναι τα πιο πιστά από όλα τα ζώδια…

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πάντα πιστός στις σχέσεις του. Δεν ξενοκοιτάει, και όταν αγαπάει αληθινά, δεν πρόκειται να του περάσει καν από το μυαλό η προδοσία. Είναι, επίσης, ίσως το μόνο ζώδιο που δεν θα παρατήσει ποτέ μια σχέση αν δεν δοκιμάσει πρώτα να την σώσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Λέων
Αυτό το ζώδιο θέλει να κάνει σταθερές, σοβαρές σχέσεις, παρά τα όσα λέγονται για την προσωπικότητά του και την ανάγκη του για προσοχή. Είναι πολύ δοτικός, και έχει ανάγκη να βρίσκεται κάτι στην ζωή του που να του δίνει αυτή την ηρεμία και την σιγουριά που προσφέρει μια καλή σχέση. Συνεπώς, ο Λέων δεν πρόκειται να ξεστρατίσει από την σχέση του.

Παρθένος
Οι Παρθένοι, όσο σκληροί κι αν θέλουν να φαίνονται, έχουν πολύ ευγενική ψυχή, και μπορούν να δώσουν τα πάντα στον σύντροφό τους. Είναι μεν τελειομανείς, αλλά αυτό λειτουργεί υπέρ τους, καθώς δίνουν τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες, όπως και σ’ εκείνα τα τόσο σημαντικά, μικρά, καθημερινά πραγματάκια που θα κάνουν μια σχέση σούπερ δυνατή και ανθεκτική.

Ζυγός
Ναι, καλά διαβάσετε. Αυτό το… ασταθές ζώδιο σιχαίνεται τα μπλεξίματα, ειδικά αν νιώσει ότι έχει βρει κάτι καλό. Ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες στις σχέσεις τους, και ο κορυφαίος από αυτούς είναι το… ου κερατώσεις. Αλλά, εντάξει, επειδή ο Ζυγός είναι Ζυγός, όσο κι αν αγαπιέστε, μην περιμένεις να μην φλερτάρει. Είναι στο αίμα του. Δεν σημαίνει πως θα σε απατήσει.

Αιγόκερως
Περιμένατε να μην ήταν ο Αιγόκερως σ’ αυτή την λίστα; Αυτό το ζώδιο έχει τεράστια υπομονή (και επιμονή) και δεν του αρέσει να παίζει με την τύχη του. Για να φτάσει ένας Αιγόκερως στο σημείο να κάνει σχέση, σημαίνει πως βρήκε ένα πολύ αξιόλογο άτομο, που μπορεί να το εμπιστευτεί. Δεν πρόκειται να σαμποτάρει έτσι την ευτυχία του.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει."

Louis Aragon, 1897-1982, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.

    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα (μάχη του Υπρ, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος).

    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Βυθίζεται έξω από τις Λαγούσες νήσους το αντιτορπιλικό Ύδρα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY