Τα πιο περίπλοκα ζωδιακά ζευγαρώματα

Επειδή κάποιες σχέσεις είναι γραμμένες στ’ αστέρια, και κάποιες άλλες καλύτερα να μην συνέβαιναν ποτέ.
Τα πιο περίπλοκα ζωδιακά ζευγαρώματα
Κάποιες σχέσεις είναι καρμικές. Κάποιες άλλες είναι απλά καταδικασμένες να τελειώσουν με αίματα. Και μερικές από αυτές θα εξετάσουμε, για να ξέρουμε τι μας έρχεται.

Σημείωση: Η συντακτική ομάδα του in2life δεν σκοπεύει να σας πει ποιον πρέπει να βάλετε στο κρεβάτι σας, και πιστεύουμε ότι αν υπάρχει καλή θέληση, όλα είναι δυνατά. Από την άλλη μεριά, η συντακτική ομάδα του in2life αποτελείται από άτομα που εκπροσωπούν τα παρακάτω ζώδια, και ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

Κριός με Παρθένο
Ο ένας θέλει μπουζούκια και πάρτι και αχαλίνωτο σεξ. Ο άλλος θέλει ηρεμία, ησυχία και να φύγουν αυτά τα βρωμόπαιδα που κάνουν φασαρία στον κάτω όροφο. Στο αχαλίνωτο σεξ θα τα βρουν για λίγο καιρό, και η σχέση τους θα φαίνεται ότι πάει καλά, αλλά σύντομα οι εντελώς αντικρουόμενες προσωπικότητές τους θα τους χωρίσουν. Και δεν θα είναι όμορφο.

Ταύρος και Σκορπιός
Ναι, δεν είναι τόσο χάλια όσο το διαβόητο Ταύρος με Τοξότη, αλλά είναι κάπου εκεί κοντά. Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό αυτά τα ζώδια είναι το σεξ. Και η τάση τους να αποκτούν μονομανίες. Και οι σχέσεις που χτίζονται πάνω σε τέτοιου είδους πάθος δεν πρόκειται ποτέ να αντέξουν στον χρόνο. Επίσης, ο Ταύρος είναι ήρεμος άνθρωπος. Μόλις έρθει αντιμέτωπος με την αναπόφευκτη οργή του Σκορπιού, θα πάθει καρδιακή προσβολή.

Δίδυμοι και Υδροχόος
Δύο ζώδια του αέρα, τι μπορεί να πάει στραβά; Τα πάντα. Οι Δίδυμοι είναι εντελώς αντίθετες προσωπικότητες από τους Υδροχόους. Αρέσει και στους δύο η προσοχή, ναι, αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικοί χαμαιλέοντες, ενώ οι Υδροχόοι θέλουν να κερδίσουν απεγνωσμένα σεβασμό για το πόσο μοναδικές χιονονιφάδες είναι. Κι αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Τα προβλήματα με αυτούς τους δύο είναι τόσα πολλά, που δεν έχει νόημα καν να το προσπαθήσουν.

Ζυγός και Ιχθείς
Ο πρώτος θέλει να περνάει καλά. Και δεν έχει πολλά κόμπλεξ και ενδοιασμούς. Ο δεύτερος είναι πρακτικά φτιαγμένος από αυτά τα δύο, και ψάχνει την θεραπεία του στους άλλους ανθρώπους. Και μπορεί να την βρει, αρκεί να μην ξεχνάει ότι οι θεραπείες υποτίθεται πως είναι κάτι σταθερό. Και οι Ζυγοί ΔΕΝ είναι σταθερό ζώδιο.

Καρκίνος με Λέων
Μπορεί να βρίσκονται δίπλα-δίπλα στον ζωδιακό κύκλο – και λογικά θα γίνονταν πολύ καλοί φίλοι – αλλά στα ερωτικά δεν πρόκειται να τα βρουν. Κι αυτό είναι κρίμα, επειδή κατά βάθος και οι δυο τους είναι πολύ μονογαμικά, ρομαντικά ζώδια. Απλά ο Λέων το καλύπτει όλο αυτό με το πόσο κοινωνικός είναι. Και αυτό θα έκανε τον Καρκίνο να νιώθει παραμελημένος, και δεν θέλουμε να φανταστούμε καν τους καυγάδες που θα ακολουθούσαν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v