Τα (τέλεια) πλεονεκτήματα του να είσαι single

Επειδή το bullying εναντίον των singles πρέπει να σταματήσει άμεσα.
Τα (τέλεια) πλεονεκτήματα του να είσαι single
Ναι, το ξέρουμε. Είναι τέλειο να είσαι σε σχέση. Να έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου, να αγαπάς αληθινά και επίσης να μοιράζεσαι κυριολεκτικά κάθε τι στην ζωή σου με έναν ακόμα άνθρωπο. Δεν θα το αρνηθούμε αυτό. Οι σχέσεις μπορεί να είναι πολύ καλές.

Το να είσαι single, όμως, μπορεί να είναι καλύτερ εξίσου καλό. Και επειδή αρκετά ανεχτήκαμε όλοι εμείς οι ελεύθεροι, αυτή είναι μια πολύ σημαντική λίστα.

Εγώ, ο εαυτός μου και επίσης εγώ
Έχεις όσο χρόνο θέλεις για να κάνεις ό,τι θέλεις. Μόνος σου. Χωρίς να χρειαστεί να διπλοτσεκάρεις όλα τα σχέδια, χωρίς να ψάχνεις μέσες λύσεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα. Είναι μια απόλυτη ελευθερία που, θέλοντας και μη, θα χάσεις μέσα σε μία σχέση.

Πάμε για μπύρες τώρα
Με την ίδια λογική, μπορείς να βλέπεις τους φίλους σου όποτε θέλεις εσύ. Και όπως θέλεις εσύ. Μπορείς να τους μιλήσεις για προσωπικά ζητήματα χωρίς να χρειάζεται να το κάνεις με νοήματα και κωδικούς, επειδή η σχέση σου είναι μπροστά, και μπορείς να κανονίσεις ποτό στις δώδεκα το βράδυ, απλά και μόνο επειδή βαριέσαι.

Γλυκιά ανεξαρτησία
Σε μια σχέση, ακόμα κι αν δεν το θες, θα καταλήξεις να εξαρτάσαι συναισθηματικά από το άλλο άτομο. Όταν είσαι single, πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να κάνεις πράγματα μόνος σου. Πράγμα που θα καταφέρεις να διατηρήσεις όταν, στο τέλος, κάνεις μια σχέση. Το να είσαι single για αρκετό καιρό σε κάνει καλύτερο σύντροφο.

Γλυκό σεξ
Συγγνώμη, αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται. Όταν είσαι single, μπορείς να κάνεις όσο σεξ θέλεις, με όσα άτομα θέλεις, και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Επίσης, μιας και πιάσαμε τις σκληρές αλήθειες…

Δεν αντέχω αυτό το δράμα
Οι σχέσεις, ακόμα και οι καλύτερες από αυτές, έχουν δράμα. Ανεξάντλητο δράμα. Είναι φυσιολογικό, όταν δυο άνθρωποι μοιράζονται την ζωή τους, προκύπτουν κάθε είδους προβλήματα, που πρέπει να λυθούν. Όταν είσαι single, αυτού τους είδους τα προβλήματα δεν σε απασχολούν—εκτός από εκείνες τις φορές που οι φίλοι σου αποφασίζουν να φορτώσουν τα δικά τους πάνω σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v