Τα μεθυσμένα μηνύματα που όλοι έχουμε στείλει

Μετά από τρία, τέσσερα ή και παραπάνω ποτά, όλοι μας έχουμε στείλει κάποια στιγμή τα παρακάτω ντροπιαστικά μηνύματα…
Τα μεθυσμένα μηνύματα που όλοι έχουμε στείλει
Θα υποθέσουμε ότι η πλειοψηφία των ατόμων που άνοιξαν αυτό το κείμενο έχει μεθύσει, έστω και μια φορά. Που, εντάξει, αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Κανείς δεν έχει μεθύσει μόνο μια φορά. Αν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας ενώ βρισκόμαστε κοντά σε αλκοόλ, ο κόσμος θα δούλευε πολύ καλύτερα.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν, μαζί με το αλκοόλ, έχουμε αισθήματα. Τα οποία νιώθουν την ανάγκη να εκφραστούν. Πόσα από τα παρακάτω μηνύματα έχετε στείλει;

Κοιμάσαι;
Είσαι ξύπνιος/α; Έχεις δουλειά; Τι λέει; Είναι τρεις το πρωί, δεν έχω ιδέα πού έχει πάει η νηφαλιότητα και η αξιοπρέπειά μου, αλλά θέλω πάρα πολύ να κάνω σεξ, απάντησέ μου.

Ουπς
Λάθος άτομο. Ίσως να ήθελες να στείλεις το παραπάνω μήνυμα. Ίσως είχες πιει ακόμα περισσότερο, και αποφάσισες να προχωρήσεις απευθείας στις γυμνές φωτογραφίες. Και είναι πάρα πολύ κρίμα που ακριβώς πάνω από την Maria βρίσκεται η Mama.

Με θυμάσαι;
Προφανώς σε θυμάται, γιατί τα είχατε. Ναι, προφανώς το μεθυσμένο μήνυμα σε πρώην δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, είτε ήταν μια απελπισμένη κραυγή για σεξ, μια εκδήλωση αγάπης, ή ένα ξεκάθαρο “eisai pl mlkas tlk”.

Γειαααααα
Χαααααχαααα τι κάααανεις; Σ’ αγαπώωωωωωωω. Εναλλακτική ονομασία: Ο πιο γρήγορος τρόπος να καταλάβουν ότι είσαι τύφλα.

κσλησοερα;
Έχεις φτάσει στο επίπεδο που δεν μπορείς να γράψεις. Σταμάτα να ντροπιάζεις τον εαυτό σου. Πήγαινε για ύπνο. Άσε το κινητό σου κάτω, και μην σου περάσει καν απ’ το μυαλό να πάρεις τηλέφωνο. Το στόμα σου δεν πρόκειται να βγάζει πιο κατανοητούς ήχους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v