Αυτά που νομίζεις ότι είναι φλερτ (αλλά δεν είναι)

Τα πράγματα που κάνεις, νομίζοντας ότι φλερτάρεις και ότι του δείχνεις πόσο τον θες, μα εκείνος δεν πρόκειται να καταλάβει.
Αυτά που νομίζεις ότι είναι φλερτ (αλλά δεν είναι)
Έχουμε ξαναμιλήσει για την σχετική δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι άντρες σε ό,τι έχει να κάνει με το φλερτ. Και όταν λέμε “σχετική δυσκολία”, εννοούμε ότι εκτός κι αν φοράς φωτεινή επιγραφή στο κούτελο που να λέει ΣΕ ΘΕΛΩ, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην έχουν την παραμικρή ιδέα ότι τους φλερτάρεις.

Ναι, γνωρίζουμε ότι υπάρχει και μια συγκεκριμένη κατηγορία αντρών, που ακόμα κι αν τους πεις “Καλημέρα”, θα νομίζουν ότι τους φλερτάρεις και θα ριχτούν πάνω σου. Αυτοί οι άντρες, όμως, δεν είναι ακριβώς οι τύποι που θέλεις να φλερτάρεις, καθώς η δική τους σχετική δυσκολία είναι να αντιληφθούν τις γυναίκες ως ανθρώπινα όντα.

Βγάζοντας, λοιπόν, από την μέση κάθε τύπο που πιστεύει ότι πρέπει να κάνει σεξ με κάθε θηλυκό που βρίσκεται στον δρόμο του, μένουν εκείνοι οι απλοί, φυσιολογικοί τύποι, που μπορεί να είναι απαίσιοι στο φλερτ. Και οι παρακάτω τεχνικές μάλλον δεν θα λειτουργήσουν πάνω τους.

Μηνύματα
Όταν μιλάς σε ένα κουτάκι για chat με κάποιον, πολλά πράγματα αρχίζουν να μην γίνονται εύκολα κατανοητά. Όπως ο σαρκασμός. Ή το γεγονός ότι θέλεις να κάνετε σεξ, αν του το δείχνεις χρησιμοποιώντας διακριτικά αστειάκια. Επίσης, το emoji που κλείνει το μάτι έχει πάψει να θεωρείται φλερτ. Διάολε, ακόμα και το emoji μελιτζάνα έχει αποκτήσει ειρωνική σημασία.

Ζήλεια
Το παλιό, δοκιμασμένο κόλπο… που δεν πιάνει ποτέ. Εντάξει, πιάνει θεωρητικά, γιατί αν έχει έστω και λίγο ερωτικό ενδιαφέρον για ‘σένα και σε δει να φλερτάρεις με κάποιον άλλο, ο εγωισμός του θα αρχίσει να χτυπάει καμπανάκια. Πέρα από αυτό, όμως, το πράγμα δεν πρόκειται να προχωρήσει, γιατί λογικά θα αποδεχτεί ότι δεν τον γουστάρεις και τόσο. Το να τον κάνεις να ζηλέψει είναι το πιο χαζό μπούμερανγκ που μπορείς να πετάξεις.

Χαχαχαχαχα
Λέει αστεία. Κάποια καλά, κάποια κακά. Και κάθε φορά, εσύ ξεκαρδίζεσαι. Λιγότερο σημάδι ότι ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν, περισσότερο τροφή για την φαντασίωσή του ότι έπρεπε να έχει κυνηγήσει καριέρα στο stand-up comedy. Μην το κάνεις αυτό. Υπάρχουν αρκετοί μέτριοι άντρες κωμικοί σ’ αυτή τη χώρα.

Αυτά είναι τα μαλλιά μου, παίζω με τα μαλλιά μου
Είναι πάρα πολύ χαριτωμένο, και σίγουρα αν το κάνεις μπροστά του, θα αρχίσει να σε χαζεύει. Αλλά δεν πρόκειται να καταλάβει ότι το να στριφογυρνάς μια μπούκλα ανάμεσα στα δάχτυλά σου είναι πρόσκληση για κάτι.

Τα ματόκλαδά σου δεν μου λένε τίποτα, βασικά
Αυτό το ωραίο κόλπο με τις μεγάλες βλεφαρίδες και τα ακόμα πιο μεγάλα βλεφαρίσματα; Ναι, αυτό δουλεύει μόνο στα καρτούν. Στην αληθινή ζωή, το μόνο που θα του δώσεις να καταλάβει είναι ότι έχεις κάτι στο μάτι σου. Ίσως σου προσφέρει κολλύριο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v