Τα σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα

Μήπως η σχέση σας τελείωσε, αλλά τα αισθήματά του για ‘σένα τον κάνουν ακόμα να καίγεται; Διάβασε και θα μάθεις!
Τα σημάδια ότι δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα
Μπορεί να χωρίσατε, μπορεί εσύ να προχώρησες, αλλά μπορεί και όχι. Τι συμβαίνει όμως με αυτόν; Μήπως σε σκέφτεται ακόμα; Και, αν όντως δεν σ’ έχει ξεπεράσει, σκοπεύεις εσύ να κάνεις κάτι γι’ αυτό; Δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε το τελευταίο ερώτημα, αλλά σίγουρα μπορούμε να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις αν τρέφει ακόμα αισθήματα για ‘σένα.

*Εξακολουθεί να επικοινωνεί μαζί σου. Μπορεί να σου στείλει ένα μήνυμα, ή να πάρει τηλέφωνο, χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό λόγο.

*Λέει ότι θέλει να παραμείνετε φίλοι, και κάνει κάθε προσπάθεια να παραμείνει στην ζωή σου.

*Αν έχει καταφέρει να προχωρήσει ή να γίνει καλύτερος άνθρωπος, φροντίζει να σου το… τρίβει στα μούτρα με κάθε ευκαιρία. Επειδή όλοι ξέρουμε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σου δείξει πόσο το έχει ξεπεράσει.

*Δεν έχετε λύσει ακόμα ορισμένα θέματα. Από τα πιο χαζά, μέχρι το να πάρετε ο ένας τα πράγματά του από το σπίτι του άλλου, μέχρι και τα πιο σοβαρά—να μιλήσετε δηλαδή για τον χωρισμό σας και να προσπαθήσετε να κλείσετε οριστικά τον κύκλο της σχέσης σας.

*Οι φίλοι του εξακολουθούν να σου μιλάνε, και τις περισσότερες φορές σου λένε να του μιλήσεις. Επειδή φυσικά οι φίλοι του θα τον στηρίζουν σε αυτό. Και οι δικοί σου φίλοι το ίδιο θα έκαναν.

*Δεν έχει προχωρήσει. Αντ’ αυτού, λέει ότι προσπαθεί να “βρει τον εαυτό του”. Το οποίο, δυστυχώς, τις περισσότερες φορές είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να πετάξουμε από πάνω μας αισθήματα που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε.

*Αν όντως προχώρησε και βρήκε νέα σχέση, η νέα του σχέση σε μισεί. Ναι, υπάρχουν 50% πιθανότητες απλά η νέα του σχέση να έχει διάφορα κόμπλεξ, αλλά είναι εξίσου πιθανό να σε μισεί επειδή ο τύπος μιλάει συνέχεια για ‘σένα.

*Εξακολουθεί να έχει επαφές με τους φίλους σου. Αν δεν ένιωθε τίποτα για ‘σένα, λογικά δεν θα το έκανε αυτό—άλλωστε, έχει και δική του παρέα.

*Σε ρωτάει αν έχεις προχωρήσει. Και φαίνεται ότι δεν το κάνει απλά και μόνο επειδή θέλει να σε δει να είσαι καλά—ξεκάθαρα προσπαθεί να τσεκάρει τον ανταγωνισμό.

*Σε έχει πάρει τηλέφωνο ή σου έχει στείλει μήνυμα μεθυσμένος. Δεν χρειάζεται να σου το εξηγήσουμε αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v