Σημάδια ότι είσαι η καβάτζα του

Συγγνώμη που θα σου το πούμε, αλλά αυτό που έχετε δεν είναι σχέση... Είσαι απλά το σιγουράκι του.
Σημάδια ότι είσαι η καβάτζα του
Μήπως είστε μαζί… αλλά την ίδια στιγμή δεν νιώθεις πως αυτό είναι ακριβώς σχέση; Μήπως σου υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, ένα υπέροχο μέλλον γεμάτο με αγάπες, αλλά αυτό το μέλλον δεν έρχεται ποτέ;

Συγγνώμη που θα σου το πούμε, αλλά αυτό που έχετε δεν είναι σχέση. Είσαι απλά η καβάτζα του, σου δίνει όση προσοχή χρειάζεται για να μην τον παρατήσεις, και απλά σε σέρνει από πίσω του, σε περίπτωση που δεν βρει κάτι καλύτερο. Και κάπως έτσι θα το καταλάβεις:

1. Δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τους φίλους του
Κάθε φορά που είναι να βγείτε, βγαίνετε οι δυο σας. Ή απλά πηγαίνεις σπίτι του. Και, προφανώς, έχετε “κανονίσει” πολλές φορές να βγείτε για να γνωρίσεις την παρέα του, αλλά κάτι του έτυχε την τελευταία στιγμή. Σίγουρα θα ήταν πολύ σημαντικό.

2. Εσύ κάνεις τα πάντα
Αν τον έπεισες ποτέ να κάνει ένα βήμα μπροστά για την σχέση σας, χρειάστηκε πολύ κόπο και πολλή υπομονή. Και κάτι σου λέει ότι ποτέ δεν θα έπαιρνε μόνος του την απόφαση για κάτι τέτοιο. Βέβαια, ακόμα και που τον έπεισες, δεν μπορείς να πεις ότι άλλαξε και κάτι.

3. Δεν μπορώ σήμερα
Δεν είναι μόνο τα σχέδια που κάνατε με τους φίλους του αυτά που ακύρωσε. Γενικά τις περισσότερες φορές που θα κανονίσετε, κάτι θα προκύψει. Την μία μέρα θα είναι σούπερ απασχολημένος. Την άλλη θα πνίγεται στην δουλειά. Προφανώς, δεν θα έχει ποτέ χρόνο για να κάνει κάτι που δεν έχει προγραμματίσει ο ίδιος και του πρότεινες εσύ.

4. Δεν σου έχει πάρει τίποτα
Ναι, ακούγεται υλιστικό, αλλά δεν εννοούμε ότι ένας άντρας σε μια καλή σχέση πρέπει να πληρώνει πάντα ή να σε λούζει στα δώρα. Αλλά, έστω για τα τυπικά, θα μπορούσε να προσφερθεί να κεράσει φαγητό μία μέρα. Όχι. 50-50 τα έξοδα όλα και, όχι, δεν το κάνει επειδή είναι σούπερ φεμινιστής.

5. Άντε γεια
Πιστεύεις ότι με την παραμικρή αντίσταση που θα φέρεις στην απαίσια συμπεριφορά του, θα σηκωθεί να φύγει, και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Για την ακρίβεια, δεν είναι και τόσο κάτι που πιστεύεις, όσο κάτι που σου έχει δηλώσει εμμέσως πλην σαφώς.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v