Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

…αν θέλεις να βρεις μία πραγματικά καλή, λειτουργική σχέση.
Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου
Τι ψάχνεις στην ζωή σου; Συγκεκριμένα, τι ψάχνεις στην ερωτική ζωή σου; Αν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις να παίζεις ή να χάνεις τον χρόνο σου με ανθρώπους που δεν αξίζουν, τότε ίσως πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου μερικές σκληρές ερωτήσεις, για να καταλάβεις επιτέλους τι είναι αυτό που θες…

*Τι κοινό είχαν όλοι οι πρώην σου; Εστίασε στα καλά τους στοιχεία, αλλά και στα κακά, και θα έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ιδανικής σου σχέσης.

*Ποια είναι τα στοιχεία που θέλεις σ’ έναν καλό φίλο; Επειδή, αν το καλοσκεφτείς, τα θέλεις και στην σχέση σου.

*Σκέφτεσαι τον γάμο; Μήπως η ιδέα σε κάνει να ανατριχιάζεις; Θα ήσουν εντάξει με το να παντρευτείς μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια; Πρέπει εσύ και ο επόμενός σου σύντροφος να έχετε παρόμοιες απόψεις σε αυτό το θέμα.

*Θες να κάνεις παιδιά; Αυτό είναι ένα ζήτημα ακόμα πιο σημαντικό από τον γάμο, επειδή μπορεί να διαλύσει μία σχέση, και δικαίως· τα παιδιά, άλλωστε, δεν είναι για όλους.

*Τι δεν θα ήθελες ποτέ να κάνει ο σύντροφός σου; Σίγουρα, αυτή η ερώτηση μπορεί να σου φαίνεται εγωιστική, αλλά είναι μια πικρή αλήθεια, γιατί ο καθένας έχει την δική του (ελπίζουμε μικρή) λίστα με dealbreakers.

*Υπάρχει κάτι που όλοι οι έρωτες σου (ακόμα και οι ανεκπλήρωτοι) είχαν κοινό; Αν ναι, τότε ξέρεις ήδη από πού να ξεκινήσεις.

*Έχεις δει ποτέ ερωτικά κάποιο άτομο που βρίσκεται ήδη στην ζωή σου; Πολλές φορές, ο έρωτας εμφανίζεται από εκεί που δεν το περιμένεις!

*Τι σου αρέσει να κάνεις στην κρεβατοκάμαρα; Όσο επιφανειακό κι αν ακούγεται, μια καλή σεξουαλική ζωή είναι από τις βάσεις μιας υγειούς σχέσης.

*Σε ενοχλεί η διαφορά ηλικίας; Και σε πόση διαφορά ηλικίας θα έβαζες το όριο;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v