Συμβουλές για το φλερτ αν δυσκολεύεσαι να την προσεγγίσεις

Ναι, είναι πολύ ωραίο να σου λένε “απλά να της πιάσεις την κουβέντα”, αλλά στην πράξη τα πράγματα σκουραίνουν. Χαλάρωσε· μπορούμε να βοηθήσουμε.
Συμβουλές για το φλερτ αν δυσκολεύεσαι να την προσεγγίσεις
Στην θεωρία, το να φλερτάρεις δεν είναι δύσκολο. Στην πράξη, το πράγμα γίνεται περίπλοκο. Επειδή εκείνη την στιγμή περνούν περίπου ένα εκατομμύριο σκέψεις από το μυαλό σου, και δεν είναι όλες τόσο θετικές. Σε λούζει κρύος ιδρώτας, δεν ξέρεις τι να πεις—αλλά δεν χρειάζεται να φρικάρεις. Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις και όλα θα κυλήσουν ομαλά…

*Αρχικά, πάρε μια ανάσα. Θυμήσου ότι, όχι, δεν είσαι ούτε βαρετός, ούτε άσχημος, ούτε ο χειρότερος άνθρωπος που έχει περπατήσει ποτέ σ’ αυτόν τον πλανήτη. Χαλάρωσε.

*Μια μεγάλη αλήθεια: Τα πράγματα θα γίνουν άβολα μόνο αν εσύ πιστεύεις ότι είναι άβολα.

*Προσπάθησε να την κοιτάς στα μάτια. Δείχνει ενδιαφέρον. Επιπλέον, η οπτική επαφή είναι σέξι.

*Μην υποκρίνεσαι. Αν είσαι εσωστρεφής, μην προσπαθήσεις να μιμηθείς την συμπεριφορά εξωστρεφών ατόμων. Το παν είναι να μην ντρέπεσαι για αυτό που είσαι.

*Μην πλησιάσεις με σκοπό να “της την πέσεις”. Αυτό που θες να κάνεις είναι να κουβεντιάσεις, να μάθεις πράγματα για εκείνη, και να μιλήσεις κι εσύ για τον εαυτό σου. Γνωριστείτε, κάνε μια ευχάριστη συζήτηση και μην σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά.

*Προφανώς, πέτα όλες τις κλασικές ατάκες για πέσιμο στα σκουπίδια.

*Δώσε σημασία στην γλώσσα του σώματός της. Αν σου δίνει ξεκάθαρα σημάδια ότι δεν θέλει να σου μιλήσει άλλο, απομακρύνσου ευγενικά.

*Ναι, πρέπει να είσαι εντάξει με την ιδέα ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να σου πει όχι. Τι είχαμε, τι χάσαμε.

*Αν, όμως, η κουβέντα πάει καλά, τότε μπορείς να της ζητήσεις το τηλέφωνό της—ή, εναλλακτικά, επειδή έχουμε 2016, το Facebook της.

*Προσπάθησε να μην είσαι κλισέ, και να προτείνεις – αν καταλήξετε να βγαίνετε – κάποια ιδέα βασισμένη στα (λίγα, αλλά καλά) πράγματα που έχεις μάθει για αυτήν μέχρι τώρα. Για παράδειγμα, αν σου έχει αναφέρει ότι είναι χορτοφάγος, δεν θες να την πας για μπριζόλες. Ή φιλέ μινιόν, αν είσαι πιο εκλεπτυσμένος.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v